Din egen historie

Han er tilbage og sidder igen på den store sten i morgenlyset. Vi hilser på hinanden uden ord og træder ind i et rum af vished. Han har noget at sige mig og derfor kommer han tilbage, sådan er det ofte. Budskabet deles op i mundrette bidder, som lige skal fordøjes og tages ind. Så kommer der lidt mere. Og så lidt til.

Så taler han, en stemme med kvæk, mens vandet risler i baggrunden.

”Du er her for at skrive din egen historie, du er kommet for at gå længere end dine slægtninge har gjort det og på din helt egen måde. Du har altid følt dig lidt som en fremmed i deres selskab, ikke sandt? De har sat mange ord på deres opfattelse af verden og måske gjorde du ubevidst deres overbevisninger til dine egne. De stammeoverbevisninger fastholder dig et mønster, som ikke klæder dig, en dragt, som fornærmer din sjæl. Den føles trang og forkert. Du er gjort af et andet stof og det er tid til at bekende kulør og træde ud i lyset.

Ah, dybe vejrtrækninger og så af med den trange kåbe. Dagen er ny. Mærk vinden mod din hud, den kølige forårsluft og fugten fra disen. Mærk jorden under dine fødder, forbind dig til hendes visdom og kraft og lad dig skrive. Åh jo, der er helt særlige fortællinger, som kun kan skrives af dig og med din stemme. Det er en sang, din sjæl kender og du skal blot åbne dig og lade det ske igennem dig. Du må holde pennen.

Du tøver, tvivler måske lidt, men hør nu her, det hele bor i dig og du er kommet for at skrive din egen historie. Lad døre åbne sig, lad veje vise sig og din stille stemme guide dig på vej. Ild, jord, vand og luft.

Øst, syd, vest og nord.
Må det, som i dit hjerte bor,
vise dig vej gennem dagen.

Magiske morgensider, 23. marts 2019
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Between Stories Sommer 2019

Between Stories Sommer – din spirituelle skrivevej
et online skriveforløb for kvinder i mellemrum og på livets tærskler
Starter 7. maj 2019

Between Stories er et eSkrivekursus for dig, som står i et mellemrum eller på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”. Og det er for dig, som ønsker at lade dit skrivearbejde blive en del af din spirituelle vej og måde.

Lad dit skrivearbejde være sjælearbejde

Du ønsker at ære det sted og blidt lade ord, fortællinger og din sjæls stemme fragte dig videre, når det er tid.

Du vil gerne et spadestik dybere. Du ønsker at lytte og give dine helt personlige tærskelfortællinger lys og ånde.

Forløbet er for dig, som ønsker at bruge skriverejsen på at folde det ud, som endnu ikke er formgivet. Du har en intention om at skrive dig ind. Du ønsker at drømme med landskabet og vågne igen. I en ny historie.

Du har tillid til, at du gennem dit skrivearbejde kan få større indre klarhed og at du er i stand til at skabe nye veje og åbninger.

Varighed 8 uger
Pris: DKK 1100,- inkl. moms

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. marts
Pris DKK 900,- inkl. moms

Du får:

  • 8 inspirationsbreve med skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og skrivecoaching
  • Mulighed for løbende at stille spørgsmål til mig som skrivemor og guide i skrivebjergene og få værdifuld proces-skrivecoaching.
  • Gratis medlemsskab af mit skrivefællesskab Story Circle (c)

I år kommer Between Stories sommerforløbet til at indeholde en spirituel del for dig, som også gerne vil lære mere om spirituel skrivning.

Du tilvælger aktivt den del, der handler om spirituel skrivning

eSkrivekurset vil være bygget op således, at du aktivt tilvælger den spirituelle del, hvis du har lyst til og brug for det. Du kan stadig gennemføre eSkrivekurset Between Stories uden den del, den er en tilføjelse og et tilbud til dig, som også er interesseret i at lære mere om spirituel skrivning.

Som altid er det mit håb, at du vil plukke lidt af det, som tiltaler dig og prøve dig frem. I Between Stories får du masser af inspiration og rig lejlighed til at bygge din skriveproces op omkring det, der gør dig godt.

Between Stories starter den 7. maj og varer i 8 uger
Der er ikke bestemte dage, du skal kunne deltage
Du skaber selv det rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i dit liv
Og du kan sagtens tage forløbet med på ferie og i sommerhus

Når vi er i transit og mellem historier

Between Stories er et eSkrivekursus for kvinder på livets tærskler og i mellemrum. Det støtter dig på tærskler og på de tidspunkter, hvor du er i transit. Tærsklen har helt sine egne fortællinger og der er gaver at hente og skrive sig ind i, når vi vælger at ære mellemrummet i stedet for at forcere og forsøge at få noget til at ske. Her lader vi hjertet vente og forbereder os på det, der skal komme.

Honor the space between no longer and not yet.
– Nancy Levin –

Skal du være med?

Du kan tilmelde dig i linket her.

Jeg glæder mig til at tilbyde dig dette fordybelsesforløb.

Invitation og detaljer finder du i linket her.

Kærlig hilsen
Lene

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: