Efterårsjævndøgn og det magiske rum

Efterårsjævndøgn og det magiske rum –
Intuitiv Skriveworkshop for kvinder med skrivelængsel

Søndag den 23. september 2018 kl. 10
Skrivehuset v. Ringsted

Kom på intuitiv skriveworkshop og fejr Efterårsjævndøgn og det magiske rum på en skrivedag for sjælen.

Efteråret har overtaget og vi er nået til et ganske særligt tidspunkt i naturen. Det er efterårsjævndøgn. Dag og nat er i balance for en kort stund, inden mørket vokser på vej mod Vintersolhverv.

I år falder Efterårsjævndøgn søndag den 23. september. Jeg åbner dørene til min skrivestue og afholder intuitiv skriveworkshop, der på denne dag er forankret i efterårsjævndøgnet og dets særlige energi og samtidig har fokus på det magiske rum.

Den intuitive skriveworkshop hylder energien omkring Efterårsjævndøgn.

Efterårsjævndøgn er indgangen til vinteren. Sommeren er forbi og en ny fase begynder. Dagene bliver betydeligt kortere og koldere, solens kraft aftager.

Vi dypper pennen i den særlige kreative og intuitive balanceenergi, der er til rådighed på netop dette tidspunkt og vi skriver fra de steder, hvor vi kan mærke balancen. Skrivedagen er også en fejring af både kreativitet, skriveglæde og kvindekraft og vi har samtidig fokus på, hvordan vi kan skabe både det indre og det ydre magiske rum.

Ritualer i skriveprocessen

Vi arbejder og leger lidt med forskellige ritualer, som du kan bruge i forbindelse med din skriveproces OG jeg byder som altid på inspirerende skriveafsæt og øvelser, som sætter din indre fortællerske i gang. Din skriveglæde vil blomstre.

Stille skrivedag for sjælen

Den intuitive skriveworkshop er en stilledag, forstået på den måde, at vi går så stille som muligt gennem dagen og lader fortællingerne tale deres eget sprog.

Vi lytter og giver rum og plads til, at det vi får med os, kan bundfælde sig. Vi giver plads til mellemrum og stilhed.

Et skud historiemedicin på skrivedag for sjælen

Kom, giv dig selv et skud historiemedicin på en stille skrivedag for sjælen. Vi arbejder og leger med fortællingens kraft på samme måde som på de andre intuitive skriveworkshops, men skriveafsæt og øvelser på netop denne dag vil naturligvis være forankret i Efterårsjævndøgnets energi og fortællinger.

Deltagelse kræver ingen forkundskaber, medbring blot din skrivelyst og -længsel.

Sammen vil vi danne en cirkel omkring vores fælles intention for skrivedagen; at turde være åbne, modtagelige, lyttende, nysgerrige og undrende. Forestil dig, at vi er på pilgrimsfærd og at vi denne dag møder hinanden og slutter cirkel for at tage imod de ord, sætninger og fortællinger, som ønsker at blive skrevet gennem os.

Jeg vil tage jer med på en skrivende rejse, hvor vi udforsker vores skrivelængsel gennem skriveøvelser, afsæt, meditationer og lidt bevægelse i form af en gåtur i de skønne omgivelser og/eller anden udendørs aktivitet.

Den intuitive skriveworkshop – Efterårsjævndøgn og det magiske rum

Søndag den 23. september (efterårsjævndøgn)
kl. 10:00-16:30
Skrivehuset v. Ringsted

Der er kun plads til 6 kvinder omkring bordet i min skrivestue og pladserne gives efter først-til-mølle princippet.

Pris pr. person DKK 1150,-
som inkluderer kaffe, te, kildevand, lidt sundt og lidt sødt.
Du medbringer selv din frokost.

Tilmelder du dig senest den 1. august får du ravnerabat og sparer 150 kr. på deltagergebyret Pris DKK 1000,- (senest den 1.8) – herefter DK 1150,-

Betaling sker til MobilePay 29476483 eller pr. bankoverførsel ved tilmelding
Din plads på skriveworkshoppen er først endelig booket, når betaling er modtaget

Tidspunkt: kl. 10:00-16:30 (døren åbnes kl. 09:45)
Sted: Skrivehuset v. Ringsted (ca. 6 km udenfor Ringsted) 

Det er en fordel at have bil, da Skrivehuset ligger ca. 6 km udenfor Ringsted. Har du ikke bil, kan du tage en taxi fra Ringsted Station ELLER prøve at arrangere samkørsel med en af de andre deltagere. Jeg kan desværre ikke tilbyde at afhente på stationen, men kører dig gerne til stationen efter endt skriveworkshop.

Efterårsjævndøgn og det magiske rum

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: