Nøglen til din vinterkraft

Kære ven

Sæt dig med pen og papir, thi der er en særlig sjæleforbindelse til stede, når vi skriver i hånden. Nu er det bare dig, papiret og pennen. Lyt og skriv dig ind.

Skriveafsæt – Nøglen til din vinterkraft

Der var engang en kvinde, som fandt en nøgle …

Det er starten på en fortælling og et eventyr og jeg vil nu invitere dig til helt intuitivt at skrive videre på sætningen.

5 ord som repræsenterer din vinterkraft

Men inden du gør det, vil jeg bede dig om at tænke på 5 ord, som repræsenterer din vinterkraft. Ord, som beskriver, hvad der gør dig godt, nærer dig, styrker dig og gør dig glad. Om vinteren.

Når du skriver videre på sætningen, må du meget gerne skele til ordene og prøve at få dem med i fortællingen. Men kæmp ikke med dem. Hvis noget helt andet viser sig i processen, så lad det bare komme.

Læs højt og lyt

Ofte er vi ikke helt klar over, hvad det er vi har skrevet. Og det er vi til dels ikke, fordi vi (ofte) har en stemme, en indre censor stemme, som har travlt med at kritisere og finde fejl. Vi kan lære os selv at skrive videre, selvom stemmen kagler og skyder med spredehagl i forhold til at stoppe os og opgive, men bagefter sidder vi ofte tilbage med en følelse af, at det sikkert ikke er godt nok.

Eller hvad skrev jeg mon egentlig?

Derfor er det en gave, hvis du i din proces giver dig tid til efterfølgende at læse det, du har skrevet og lytter samtidig.

Der sker noget særligt, når vi lytter til historier og fortællinger. Vores hjernebølger bliver langsommere, vi slapper af og kan således bedre absorbere og forstå handlingen på et indre plan. Vi forbinder os og bliver i stand til at lytte. Og ren lytning er en gave. En af kvinderne, som var med i et på mit skrivekursus Fortællersken beskrev det således:

”Der opstår en helt særlig magi når vi skriver på denne måde, hvor ordene får lov til at komme som de vil. Noget af fortænktheden opløses og noget andet opstår (noget sjæl muligvis). Og det skøre er så, at man ofte bagefter sidder og ikke helt forstår fortællingerne, og på en måde er inviteret ind som førstegangslæser til det, der netop er løbet ud af ens egen pen.”

En førstegangslæser til det, der netop er løbet ud af ens pen. Prøv det. Helt bevidst. Vær en førstegangslæser til det, du har skrevet, læs højt af din egen fortælling og lyt samtidig.

Du kan eventuelt optage det på din telefon og bagefter lytte med lukkede øjne. Så får du ofte en helt anden fornemmelse af fortællingen og det, der flød fra din pen.

God skrivning, læsning og lytning

Kærlig hilsen
Lene

Uglesang

Fortællersken – din vej til intuitiv skrivning fra sjæl og hjerte

Vil du lære det? Øve dig på at skrive intuitivt fra sjæl og hjerte og gøre det med mig som skrivemor på sidelinjen og i et rum, som holdes i kærlighed og i henhold til Julie Camerons regler for Den Hellige Cirkel?

Så kom gerne med i Fortællersken,ken som starter den 1. februar.

Fortællersken er et online skriveforløb for kvinder og her får du en grundlæggende introduktion til intuitive skrivning. Du lærer at skabe rum og åbne dig for fortællingens kraft og du får rig lejlighed til at lære din indre censor at kende, for hvad den egentlig er. Og tro mig, det er en god ting!

Vi skriver i livet

Du lærer, at vi skriver i livet. Og du lærer hvordan du kan gøre det, så du bruger de følelser og forhindringer, som opstår undervejs. Det, der står i vejen, er vejen og i Fortællersken lader vi det skrive og fortælle, så det ikke bremser os, men derimod skaber grobund for veje videre.

Øvelse og beginners mind

Du får rig lejlighed til at øve dig og i bedste mindfulness stil med ”beginners mind” som et af principperne, kan du vælge at starte helt forfra og begive dig ind i den første kreative fase med åbenhed, nysgerrighed og undren. Jeg viser dig gerne hvordan.

Læs mere om Fortællersken i linket herunder.

Hvis eventyret kalder – husk at jeg har forlænget ravnerabatten til 31.12

Og er det eventyret, der kalder og hvis du allerede har erfaring med at skrive på trods af frygt, indre censor og usikkerhed, så er Fortællersken II Eventyret også en mulighed. Det er en selvstændig fortsættelse på Fortællersken II og her inviterer vi eventyrets kraft med på skriverejsen.

Lad ikke din indre censor få det sidste ord. Giv hellere ordet til din indre fortællerske, hun har gaver med til dig.

Kærlig hilsen
Lene

Fortællersken

Fortællersken I 

Online skrivecirkelforløb for kvinder
Holdstart 1. februar 2010

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive❤️✍️
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

FORTÆLLERSKEN I – Klik for invitation og detaljer

Husk at du får ravnerabat ved tilmelding senest den 3. januar

Har du brug for at betale for deltagergebyret i rater, så kontakt mig venligst på skrivehuset@gmail.com, så aftaler vi nærmere. 

Fortællersken II - Eventyret

Fortællersken II – Eventyret

Online skrivecirkelforløb for kvinder
Holdstart 15. januar 2020

Fortællersken II er en selvstændig fortsættelse af Fortællersken. Her inviterer vi eventyrets kraft ind i skriveprocessen.

I Fortællersken II skal vi boltre os som fortællersker og nøgleordet er eventyr.

En eventyrrejse i 4. dele

  1. Heltindens Rejse
  2. Heksens Univers
  3. Eventyrets arketyper
  4. Hverdagsmagi

FORTÆLLERSKEN II – Eventyret – klik for invitation og detaljer

Og husk at du får ravnerabat som læser af mit inspirationsbrev og sparer 350 kr. på deltagergebyret ved tilmelding senest den 31. december. 

For at opnå rabatten, skriver du koden “VINTERSOLHVERV” i kommentarfeltet.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: