Skriveafsæt – Valmuens Fortælling

SKRIVEAFSÆT – Valmuens Fortælling

Sæt dig med pen og papir. Jeg vil nu invitere dig til at lave en lille skriveøvelse i hånden. Der er nemlig en særlig sjæleforbindelse i spil, når vi skriver i hånden.

Skriv dig ind. Prøv at komme ud af tankerne og ind i sjæl og hjerte. Det gør du ved at acceptere følelser og tanker af frygt, modstand og “jeg kan ikke” uden at lade dem bremse dig. Du lader blot den slags tanker og følelser passere som skyer på himlen og så skriver du videre.

Når valmuerne blomstrer

Når valmuerne igen blomstrer og dukker op på marker, i haver og grøftekanter er det rigtig sommer. Og det er selvfølgelig min personlige tolkning, for valmuen er og bliver min yndlingsblomst. Så stærk og så skrøbelig på samme tid, vild, utæmmet og ikke bare sådan at plukke. Jeg har ofte taget mig tid til at stå lidt hos valmuerne og er tit kommet hjem med en fortælling, et budskab eller bare et par styrkende ord.  Er det bare mig, eller er der noget magisk, fortryllende og ganske eventyrligt ved de sårbare valmuer, der samtidig er så stærke og stolte?

Din egen fortælling om Valmuen

Jeg vil nu invitere dig til at skrive din helt egen fortælling om valmuen. Måske er du umiddelbart blevet inspireret af det, jeg har skrevet ovenfor eller også har du din helt egen opfattelse af, hvad valmuen er for en størrelse og hvilken visdom, den gemmer på.

Forestil dig, at du indledningsvis (og rejs gerne gennem ordene) går dig en tur i det sommerlige junivejr. Her støder du på et tidspunkt på en, to eller flere valmuer og du beslutter dig for at …

Hvad du beslutter dig for og hvad der så sker i fortællingen, er helt op til dig og de ord, der kommer til dig, når du rejser ind i valmuens univers og skriver denne fortælling. Og du må hjertens give fortællingen (eller hvad der nu kommer til dig) en ny overskrift, hvis det passer bedre til indholdet.

Prøv at skrive så flydende og intuitivt som muligt, rejs via ordene ud og møde det, der er til dig i valmuens sommerunivers. Skriv gerne i 30-45 minutter, så intuitivt og flydende som muligt, og lad komme.

Skriv gerne en liste først

Har du brug for det, så start gerne indledningsvis med at lave en liste med ca. 10 ord, du forbinder med valmuen og skriv eventuelt ud fra disse ord.

Lister er altid gode, når vi vil det tomme papir til livs!

Det er altid en god ide indledningsvis at lave en liste, hvis vi stivner ved tanken og synet om det tomme papir. Det er som oftest de første ord, der er de svære.

Ordenes energi

Lister med ord og udtryk kan også gøre os bevidst om den særlige energi, ord har, og kan hjælpe dig med at mærke energien i de ord, du instinktivt vælger. Du kan nu bevidst begynde at arbejde med og vælge ord, som gør dig godt, når du arbejder skriftligt med dig selv.

God fornøjelse!

Kærlig hilsen
Lene

Høsten og efterårets skrivekurser

Lyst til mere? Høstens og efterårets skrivekurser og intuitiv skriveworkshop er klar. Herunder finder du en liste, klik videre for at se hele invitationen og detaljer. Tilmelding sker til skrivehuset@gmail.com.

Lige nu får du sommer- eller ravnerabat på alle forløb, så hvorfor tøve, hvis du kan mærke skrivelængslen kalde?

Between Stories Høst

Between Stories – Høst
eSkrivekursus for kvinder i mellemrum og på livets tærskler
Start 7. august 2018

Between Stories er et eSkrivekursus for dig, som står i et mellemrum eller på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”. Forløbet starter den 7. august, samme dag, som de lyse nætter ender. Varighed 8 uger.

Ved tilmelding senest den 1. juli får du sommerrabat og sparer 75 kr. på deltagergebyret.
Pris DKK 750,-
Efter den 1. juli er prisen DKK 825,-

Invitation og detaljer finder ud i linket her

Fortællersken

Fortællersken

Fortællersken er et online skrivecirkelforløb for kvinder med skrivelængsel.

Efterårsholdet starter den 5. september 2018
Varighed 4 måneder.

Hun er dér. Mellem linjerne og dybt i dig selv. Den vise kvinde. Hun er din fortællerske, din drivkraft og intuition og hende, som ved. Du behøver ikke længere at spørge andre. Spørg hende. Giv hende plads og rum og hav en intention om, at du nu vil lytte til hende og følge hendes visdom og råd. Hun kalder via din skrivelængsel og hun har gaver med til dig.

Vi kan vække hende til live og give hende plads, når vi møder op og tager vores skrivelængsel alvorligt. Vi kan formulere en intention om, at vi skaber rum og skriver for at lytte til hendes stemme. Vi kan tage på skriverejse, en indre pilgrimsfærd gennem ord og stemninger, en rejse, hvor vi hengiver os og lytter til det, vores sjæl synger om. 

Ved tilmelding senest den 31. juli får du ravnerabat og sparer 200 kr. på deltagergebyret.
Pris DKK 1600,-
Efter den 31. juli er prisen DKK 1800,-

Du finder invitation og detaljer i linket her

Efterårsjævndøgn og det magiske rum

Efterårsjævndøgn og det magiske rum –
Intuitiv Skriveworkshop for kvinder med skrivelængsel

Søndag den 23. september 2018 kl. 10 – 16
Skrivehuset v. Ringsted

Kom på intuitiv skriveworkshop og fejr Efterårsjævndøgn og det magiske rum på en skrivedag for sjælen.

Efteråret har overtaget og vi er nået til et ganske særligt tidspunkt i naturen. Det er efterårsjævndøgn. Dag og nat er i balance for en kort stund, inden mørket vokser på vej mod Vintersolhverv.

I år falder Efterårsjævndøgn søndag den 23. september. På denne dag åbner jeg dørene til min skrivestue og afholder intuitiv skriveworkshop forankret i efterårsjævndøgnet og dets særlige energi og samtidig har fokus på det magiske rum.

Tilmelder du dig senest den 1. august får du ravnerabat og sparer 150 kr. på deltagergebyret Pris DKK 1000,-
herefter DK 1150,-

Du finder invitation og detaljer i linket her

Tilmelding sker som altid til skrivehuset@gmail.com
Betaling sker til MobilePay 29476483 eller pr. bankoverførsel ved tilmelding
Din plads på skrivekursus eller workshop er først endelig booket, når betaling er modtaget.

 

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: