Inspiration til livet og skriverejsen

Skrivelys

Tilmeld dig mit inspirationsbrev til livet og skriverejsen. Det er ganske gratis og uforpligtende. Du kan til enhver tid framelde dig igen.

Skrivetips, inspiration og særlige skrivetilbud i din indbakke

Som modtager af mine inspirationsbreve får du gratis skrivetips, inspiration til livet og skriverejsen i din indbakke.

Du får som en af de allerførste information om nye skrivekurser, skrivecirkler og intuitive skriveworkshops.

Jeg byder på skriveafsæt og små øvelser, som er med til at sætte din skrivning i flow og som hjælper dig til at skrive dig ind.

Du får også ideer til, hvordan du kan forankre dig i den naturlige cyklus og bruge årshjulet som støtte på din indre rejse. Lad skriveglæden blomstre!

Årstid, følelser og stemninger

Men det er ikke et nyhedsbrev i ordets egentlige forstand. I stedet vil jeg skrive breve til dig og fortælle dig, hvad som rører sig. Jeg vil dyppe pennen dybt i årstid, følelser og stemninger og give dig af det, som beriger og berører mig. Jeg vil lade fortællinger danse, hvis de altså har lyst og jeg vil lytte til regnen, dråberne, fuglene, himlen og jorden. Mens jeg skriver.

Poesi og sjæleord

Jeg vil give plads til poesi og sjæleord. Og sende dem til dig i en kuvert med et frimærke af kærlige intentioner. Breve, som du kan åbne, hvis og når du har lyst, og drysse over dine egne skriverier og dit liv som tryllestøv. Lade dig inspirere.

Eller smide ud, ja selvfølgelig, for skriverejsen, ord og fortællinger er ikke for alle. Men hvis det er for dig, så håber jeg, at du vil tage det, du kan bruge. Se på det som en buffet. Smag på det, som inspirerer dig og som føles godt for sjæl og hjerte. Lad resten ligge.

Du tilmelder dig inspirationsbrevet ved at klikke på linket her. 

Kærlig hilsen
Lene