Sommercirklen

Sommercirklen

Der er ikke flere ledige pladser i SOMMERCIRKLEN.

Jeg henviser til HØSTCIRKLEN, som starter den 7. august. Du finder invitation og detaljer her.

Sommercirklen er et online skrivegruppeforløb til dig og din skrivelængsel. Start eller genstart din skriveproces fra et nyt sted og udnyt sommerens blomstrende energi til at åbne op for din skrivelængsel. Et skriveforløb fuld af læring, inspiration og skrivende fordybelse sommeren igennem.

Forløbet starter den 17. maj og varer i 3 måneder.
Der er nu kun få pladser tilbage, så tøv ikke med at tilmelde dig, hvis du kan mærke, at du bare må være med. Tilmelding sker til skrivehuset@gmail.com senest d. 16. maj.

At fejre jordens årlige cyklus er at deltage i en urgammel tradition, som er overdraget til os gennem tiden og fra før kelterne. De gamle keltiske festivaler falder på otte tidspunkter af året og er måder, hvorpå vi kan forbinde os til naturen og opleve den måde, det skaber resonans i os selv at være en del af den naturlige verden.
– Glennie Kindred –

Sommercirklen er for dig, som ønsker at skabe kontakt til både kreativitet og intuition gennem fortællingens kraft. I forløbet, som varer 3 måneder, lærer du at bruge dine egne sommerfortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse, skrive og navigere fra sjælen og sætte din indre fortællerske fri.

Forankret i sommeren og den lyse energi

Sommercirklen er for dig, som ønsker at forankre dig i sommerens lyse energi og samtidig finde ro gennem ordene. Måske er du endda introvert og har brug for alenetid til at nære dig selv og det indre også selvom det er sommer, årets mest udadvendte tid. Sommercirklen kan være med til at give dig en god balance mellem det indre og ydre. Samtidig vækkes din indre fortællerske via skriveafsæt og øvelser.

Fortællinger er magiske og vækker den indsigt og visdom, som allerede findes i dig. Men du er nødt til at lade dem vågne. I Sommercirklen vækker vi blidt fortællingerne og lader dem danse gennem sommeren. Vi arbejder bevidst med den energi, der er til rådighed i sommermånederne og folder sommerens fortællinger ud.

Indre ro og fordybelse

Forløbet kan medvirke til større indre ro og fordybelse. Stress og angst dulmes og kroppen falder til ro, når vi skriver os gennem årstiderne med forankring i det tidspunkt, hvor vi befinder os. I nuet. Brug sommerenergien til at starte eller genstarte din skriveproces, en skriverejse, som aldrig slutter.

woman-forest

Forankring i sommerens energi gennem ord og fortællinger

I de 3 måneder, forløbet varer, vil du gennem ord og skriverier forankre dig i sommerens energi. Skriveøvelser og afsæt tager udgangspunkt i hver måneds kvalitet og vil give dig en god fornemmelse af den kreative proces.

Du lærer sommerens måneder og dig selv at kende på en ny måde gennem ord, stemninger og den proces, der sættes igang, når du møder op og siger ja til din skrivelængsel, som ofte er et kald fra sjælen.

Der er ikke faste dage og tidspunkter, hvor du skal kunne deltage. Forløbet er glidende og du skaber selv dit rum og din tid, så det passer ind i dit liv og din sommer.

Ingen andre end du

Ingen andre end du kan skrive den vej og på den måde, der er din. Du har helt dine egne fortællinger og måde at skrive dem på. Og det allerbedste skriveråd er altid at møde op og skrive. Værktøjer, redskaber og nye åbninger dukker op undervejs og i processen. Du mangler ikke noget for at gå i gang. Du har allerede alt, hvad du skal bruge.

Skriv fra sjælen

I Sommercirklen øver vi os på at lytte til og skrive fra sjælen. Du genfinder din kreativitet, indre ild og skriveglæde og begynder at skrive med en ny styrke og autenticitet, der føles anderledes godgørende, end når du udelukkende skriver det, som tankerne fortæller dig. Efterhånden vil du opdage, at ordene og skriverejsen skaber dybe tråde til dit liv og sætter en indre forvandlingsproces i gang. Det er ikke længere bare ord og skriverier. Det er dig. Fra et sted dybt i dig selv, fra din sjæl.

Et kærligt sommerum

Min hensigt er bl.a. at skabe et kreativt og kærligt sommerrum, hvor fortællinger kan finde afsæt og blomstre. Og eftersom jeg ligefrem inviterer til, at du i perioder slukker helt for det elektroniske udstyr og i øvrigt skriver i hånden, kan du sagtens tage dine skriverier med udenfor og nyde sommeren under åben himmel, mens du skriver, sanker og forbinder dig til dit rislende reservoir af visdom. Sommerencirklen kan fint fungere som en del af din sommerferie, hvor du skærper din opmærksomhed overfor sommerens gave.

Med på ferie? Ja naturligvis.

Selvfølgelig kan du tage dine skriverier med på ferie, i sommerhus eller hvor du nu skal hen i sommer. Der er ingen deadlines eller bestemte tidspunkter, hvor du skal møde op og skrive. Du skriver i helt din egen rytme og finder en vej og en måde, som passer til dig og dit liv. Du vil efterhånden opdage, at det er muligt at skabe skriverum næsten hvor som helst og når som helst og at skriverummet allermest er en indre tilstand, som du kan lære at nære og ære.

Derfor kan du også skrive udenfor på lune sommerdage og måske endda tage dine skriverier med ud i naturen. Jeg har masser af ideer til gode sommerskriverier og øvelser. Det taler vi mere om, når Sommercirklen slår sine døre op den 17. maj. 

Sommercirklen på Facebook

Jeg opretter en hemmelig gruppe til Sommercirklen på Facebook, som er vores fælles online rum. Det er her, vi deler af vores fortællinger, visdom og proces, alt det, vi støder på undervejs, mens vi skriverejser i Sommercirklen. Ideen er selvfølgelig, at vi løfter og støtter hinanden gennem ordene. Det er et frirum for ord, kvindelig og naturligvis visdom, et rum, hvor vi bliver bevidnet, løftet og inspireret.

I velkomstbrevet, som deltagerne modtager ved forløbets start, skitserer jeg rummet og retningslinjerne for det fælles rum. Sommercirklen er som de andre skrivecirkler og intuitive skriveworkshops forankret i Julia Camerons regler for Den Hellige Cirkel. Vi værner om den kreative proces og passer på hinanden. Alt, hvad der deles i det fælles rum, er naturligvis fortroligt.

Skrivemor og guide i bjergene

Du kan se på mig som en slags skrivemor eller guide i skrivebjergene, der uden at blande sig unødigt, viser, hvilke stier, der fungerer bedst og som hjælper dig med at finde skrivevej og retning gennem fortællingens kraft.

Du er allerede fortællerske!

Fortællingens kraft er stor og den rummer en god portion healing. Jeg kalder det historiemedicin. I Sommercirklen arbejder vi bevidst med fortællingens kraft og du vil opdage, at du allerede er fortællerske. Du mærker din fortællerstemme og du får efterhånden tillid til den.

Deltagere i Sommercirklen

Kvinder i alle aldre med skrivelyst og længsel. Du kan være med uanset hvor i landet eller udlandet, du bor. Norske kvinder er også velkomne, eneste krav er at du kan læse og forstå dansk, eftersom forløbet foregår på dansk. Men du skriver selvfølgelig på dit eget sprog.

Som medlem af Sommercirklen får du

  • Månedlige skriveopgaver og afsæt udformet i en smuk og inspirerende PDF-fil. Den sendes i en personlig mail fra mig, som også vil indeholde anden inspiration, der gør sjælen og skriveprocessen godt (maj, juni, juli).
  • Inspiration og skrivende input fra skrivecoachen. Jeg byder ind med inspiration om livet, naturen og skriveprocessen i både månedsbrevene og i Sommercirklen på Facebook.
  • Større viden og indsigt om naturen, sommeren og den kreative proces, ikke mindst fra din egen dybe vished og visdom, der flyder fra dig som en kilde, når du skriver med afsæt i øvelser og opgaver.
  • Direkte erfaring med både intentionens og fortællingens kraft.
  • En god fornemmelse af, hvordan du kan bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse.
  • Du bliver en del af en skrivecirkel, som hylder processen og skriver om det.

Pris
DKK 1090,-
for 3 måneders deltagelse (start den 17. maj)

Tilmelding og betaling
Tilmelding sker til skrivehuset@gmail.com og herefter fremsendes bekræftelse og faktura til indbetaling af deltagergebyret via bankoverførsel eller MobilePay.

Når betaling har fundet sted, er du officielt medlem af Sommercirklen og vil modtage velkomstbrev og de første skriveafsæt og øvelser. Dog tidligst den 17. maj 2017, hvor vi officielt åbner Sommercirklen og træder indenfor.

Du er hjertelig velkommen i Sommercirklen.

Kærlig hilsen
Lene