Story Circle

Story Circle –  et skrivefællesskab på skriverejsen

Som deltager på mine eSkrivekurser tilbyder jeg dig gratis medlemsskab af Story Circle, et skrivefællesskab for os, som er på skriverejse og primært rejser alene og på egen hånd.

Som deltager i et af Story Circle eSkrivekurserne tilbydes du varigt medlemskab af Story Circle, et skrivefællesskab for kvinder på skriverejse.

Online har Story Circle til huse i et hemmeligt rum (gruppe) på Facebook.

Medlemskab af Story Circle er gratis og fordrer kun, at du deltager/har deltaget i et af eSkrivekurserne, som jeg løbende vil tilbyde i 2019 og fremover.

Between Stories

Det næste eSkrivekursus, hvor du tilbydes gratis medlemskab af Story Circle er:

Between Stories Høst
Din spirituelle skrivevej
Starter 7. august 2019
Varighed 8 uger

Medlemskab er et tilbud og ikke et must

Og medlemsskab er et tilbud og ikke et must. Du er ikke forpligtet til at blive medlem, du kan fortsætte præcist som tidligere på eSkrivekurserne og gøre det fuldstændig og aldeles på egen hånd.

Er du først medlem, bliver du ved med at være medlem, indtil du selv vælger at melde dig ud eller hvis jeg vælger at opløse cirklen.

Jeg kørte tre eSkrivekurser i 2018 og fik værdifuld feedback fra kvinderne, som deltog. Jeg har set de behov og ønsker, som opstod undervejs og gjort mig tanker om “hvordan”. Tidligere lavede jeg eBøger med uddrag fra det, der opstod på kurserne og som deltagerne valgte at dele med mig, men sådan er det ikke længere. Her har Story Circle fællesskabet taget over.

Between Stories Høst – Story Circle (c)
Din spirituelle skrivevej
Starter 7. august 2019

Between Stories Vinter – Story Circle (c)
Din spirituelle skrivevej
Starter i ultimo oktober 2019 – dato og invitation følger

Story Circle – et varmt skrivefællesskab til dig, som er alene på skriverejse.

Kærlig hilsen
Lene

Story Circle

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: