Tågen – efter Forårsjævndøgn

På dette tidspunkt, hvor vi netop har passeret Forårsjævndøgn, er udsigten lidt diset. Det er en ny begyndelse, men nye begyndelser har det med at starte i det små. Alligevel er det essentielt, at du er bevidst om, at det hele starter igen, naturen vågner og foråret træder tøvende frem i landskabet.

De frø, du har sået, skal du nu bære i hjertet og vide, at de vil spire og blomstre, når det er tid. Der er brug for både vedholdenhed og tålmodighed, et blidt indre fokus. Men du skal ikke hele tiden tjekke, om frøene er blevet til spirer eller om spirerne nu blomstrer. Den proces hverken kan eller kan du fremskynde, den har helt sin egen rytme og tid.

Lyt til sangen under jorden, over jorden og giv slip. Lad det være og vid blot, at alt godt vil ske. Frø vil spire, spirer vil blomstre. Når du giver slip, viser du, at du har tillid til processen. Du har en intention, du bærer viljen i hjertet, men du er samtidig i stand til at udvise tålmodighed med processen og den naturlige cyklus. Gør dig åben og modtagelig og forvent et strålende resultat.

Se de smukke blomster for dig, duft til dem. Se deres farver og den måde, hvorpå lyset falder ind fra øst. Skyggerne som ændrer sig. I skrivelysets skær kan du forbinde dig og lade dine spirer finde grobund, du kan skabe frodig muld via dit skrivearbejde. Ordenes kraft og magi er stor. Tilsæt små dråber af livseliksir og kærlighed og lad det simre.

Snart letter tågen og et nyt landskab vil afsløre sig for dig, men lige nu? Sid med tågen og lyt til dens fortællinger. Lyt med hele dit hjerte. Kan du høre den? Sangen. Alt godt vil ske.

Magiske morgensider, 21. marts 2019
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Between Stories Sommer 2019

Between Stories Sommer – din spirituelle skrivevej
et online skriveforløb for kvinder i mellemrum og på livets tærskler
Starter 7. maj 2019

Between Stories er et eSkrivekursus for dig, som står i et mellemrum eller på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”. Og det er for dig, som ønsker at lade dit skrivearbejde blive en del af din spirituelle vej og måde.

Lad dit skrivearbejde være sjælearbejde

Du ønsker at ære det sted og blidt lade ord, fortællinger og din sjæls stemme fragte dig videre, når det er tid.

Du vil gerne et spadestik dybere. Du ønsker at lytte og give dine helt personlige tærskelfortællinger lys og ånde.

Forløbet er for dig, som ønsker at bruge skriverejsen på at folde det ud, som endnu ikke er formgivet. Du har en intention om at skrive dig ind. Du ønsker at drømme med landskabet og vågne igen. I en ny historie.

Du har tillid til, at du gennem dit skrivearbejde kan få større indre klarhed og at du er i stand til at skabe nye veje og åbninger.

Varighed 8 uger
Pris: DKK 1100,- inkl. moms

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. marts
Pris DKK 900,- inkl. moms

Du får:

  • 8 inspirationsbreve med skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og skrivecoaching
  • Mulighed for løbende at stille spørgsmål til mig som skrivemor og guide i skrivebjergene og få værdifuld proces-skrivecoaching.
  • Gratis medlemsskab af mit skrivefællesskab Story Circle (c)

I år kommer Between Stories sommerforløbet til at indeholde en spirituel del for dig, som også gerne vil lære mere om spirituel skrivning.

Du tilvælger aktivt den del, der handler om spirituel skrivning

eSkrivekurset vil være bygget op således, at du aktivt tilvælger den spirituelle del, hvis du har lyst til og brug for det. Du kan stadig gennemføre eSkrivekurset Between Stories uden den del, den er en tilføjelse og et tilbud til dig, som også er interesseret i at lære mere om spirituel skrivning.

Som altid er det mit håb, at du vil plukke lidt af det, som tiltaler dig og prøve dig frem. I Between Stories får du masser af inspiration og rig lejlighed til at bygge din skriveproces op omkring det, der gør dig godt.

Between Stories starter den 7. maj og varer i 8 uger
Der er ikke bestemte dage, du skal kunne deltage
Du skaber selv det rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i dit liv
Og du kan sagtens tage forløbet med på ferie og i sommerhus

Når vi er i transit og mellem historier

Between Stories er et eSkrivekursus for kvinder på livets tærskler og i mellemrum. Det støtter dig på tærskler og på de tidspunkter, hvor du er i transit. Tærsklen har helt sine egne fortællinger og der er gaver at hente og skrive sig ind i, når vi vælger at ære mellemrummet i stedet for at forcere og forsøge at få noget til at ske. Her lader vi hjertet vente og forbereder os på det, der skal komme.

Honor the space between no longer and not yet.
– Nancy Levin –

Skal du være med?

Du kan tilmelde dig i linket her.

Jeg glæder mig til at tilbyde dig dette fordybelsesforløb.

Invitation og detaljer finder du i linket her.

Kærlig hilsen
Lene

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: