Udesidning og et skriveafsæt

Dette skriveafsæt er allerførst er en invitation til udesidning.

Udesidning behøver ikke være begrænset til en natlig aktivitet eller have et formål, der handler om at komme i kontakt med det hinsides. Det kan også være en måde at kontakte sjælen, stilheden og naturen på, en måde at sanke og komme hjem til dig selv på.

  1. A) Skriveøvelsen starter således med, at du sætter dig ud, et sted, i 1-2 timer på et roligt og fredfyldt sted, hvor du kan være for dig selv. Om det er i din have, altan, på en mark i nærheden eller et helt fjerde sted, er helt op til dig. Men det er vigtigt, at du ikke bliver forstyrret. Om du sætter dig på en sten, i græsset, i sandet eller du har medbragt en klapstol er også dit valg.

Når du har fundet dit sted, når du har sat dig, så prøv bare at blive stille. Betragt landskabet eller sceneriet omkring dig og prøv at lade være med at tænke over, hvad du ser og oplever. Sid bare stille og lyt, se og duft og mærk, hvad det gør ved dig. Du kan have øjnene åbne eller du kan lukke dem som i meditation. Prøv dig gerne frem og gør dig selv den tjeneste at blive siddende i mindst én time og gerne lidt længere. Om det er dag, aften eller nat.

  1. B) Senere. Du har nu siddet ude i 1-2 time og haft en oplevelse. Og denne del af skriveøvelsen handler naturligvis om at skrive om den. Det kan være dine refleksioner i forbindelse med udesidning, som du nedfælder eller det kan være, at der kom noget til dig, mens du sad derude, som nu gerne vil lade sig skrive. Måske er det en fortælling, et digt eller noget helt andet. Det er ikke til at sige på forhånd.

Når du skriver, så prøv at skrive så flydende og intuitivt som muligt. Prøv blot at lytte til alt det, der summer i dig og som du fik med dig, mens du sad ude. Lyt og lad komme.

Jeg håber, at du får en god oplevelse uanset hvad du vælger. Selv har jeg haft stor glæde af at sidde ude på den måde og glæder mig til flere gode timer med udesidning i juli måned. Det er virkelig en sjælegave.

Høsten og efterårets skrivekurser

Kom med i et af mine høst- og efterårsforløb.

Gør skrivning til en del af din indre rejse, skriv din sjæl og sæt ord på din længsel.

Between Stories – Høst
et eSkrivekursus for kvinder i mellemrum og på livets tærskler
Start 7. august 2018 – samme dag, som de lyse nætter ender

Between Stories er et eSkrivekursus for dig, som står i et mellemrum eller på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”.

Lad dit skrivearbejde være sjælearbejde

Fortællersken

FORTÆLLERSKEN – Efterår
et online skrivecirkelforløb for kvinder med skrivelyst og længsel
Start 5. september 2018

Lige nu får du ravnerabat og sparer 200 kr. på deltagergebyret. Gælder ved tilmelding senest den 31. juli. Tilmelding sker til skrivehuset@gmail.com

Kom, skriv og sæt din indre fortællerske fri. Hun har gaver med til dig.

Efterårsjævndøgn og det magiske rum

Intuitiv skriveworkshop – Efterårsjævndøgn og det magiske rum

Søndag den 23. september åbner jeg dørene til min skrivestue og byder 6 kvinder velkommen til en skrivedag for sjælen. Vi har fokus på det magiske rum og kommer i løbet af dagen også ind på gode skriveritualer og afprøver et par stykker.

Kom, giv dig selv et skud historiemedicin på en stille skrivedag for sjælen. Vi arbejder og leger med fortællingens kraft på samme måde som på de andre intuitive skriveworkshops, men skriveafsæt og øvelser på netop denne dag vil naturligvis være forankret i Efterårsjævndøgnets energi og fortællinger.

Deltagelse kræver ingen forkundskaber, medbring blot din skrivelyst og -længsel.

Der er kun plads til 6 kvinder omkring bordet i min skrivestue og pladserne gives efter først-til-mølle princippet.

Pris pr. person DKK 1150,-
som inkluderer kaffe, te, kildevand, lidt sundt og lidt sødt.
Du medbringer selv din frokost.

Tilmelder du dig senest den 1. august får du ravnerabat og sparer 150 kr. på deltagergebyret Pris DKK 1000,- (senest den 1.8) – herefter DK 1150,-

Tilmelding sker til skrivehuset@gmail.com

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: