Udesidning – Skriveafsæt

Kære ven

Sæt dig med pen og papir, thi der er en særlig sjæleforbindelse til stede, når vi skriver i hånden. Nu er det bare dig, papiret og pennen. Lyt og skriv dig ind.

Dette skriveafsæt er samtidig en invitation til udesidning.

Udesidning behøver ikke være begrænset til en natlig aktivitet eller have et formål, der handler om at komme i kontakt med det hinsides. Det kan også være en måde at kontakte sjælen, stilheden og naturen på.

Mærk allerførst din intention og gå med den, når du sætter dig ud. Den skal føles godt og komme fra hjertet.

Udesidning

Skriveafsættet starter altså med, at du sætter dig ud, et sted, i 1-2 timer på et roligt og fredfyldt sted, hvor du kan være for dig selv. Om det er i din have, på en mark i nærheden eller et helt tredje sted, er helt op til dig. Men det er vigtigt, at du ikke bliver forstyrret. Om du sætter dig på en sten, i græsset, i sandet eller du har medbragt en klapstol er også dit valg.

Når du har fundet dit sted, når du har sat dig, så prøv bare at blive stille. Betragt landskabet eller sceneriet omkring dig og prøv at lade være med at tænke over, hvad du ser og oplever.

Sid bare stille og lyt, se og duft og mærk, hvad det gør ved dig. Du kan have øjnene åbne eller du kan lukke dem som i meditation. Prøv dig gerne frem, der er ikke noget rigtigt eller forkert. Og bliv helst siddende i mindst én time og gerne lidt længere uanset om det er dag, aften eller nat.

Skrivning

Senere. Du har nu siddet ude i mindst en time og haft en oplevelse. Denne del af skriveøvelsen handler naturligvis om at skrive om den. Det kan være dine refleksioner i forbindelse med udesidning, som du nedfælder eller det kan være, at der kom noget til dig, mens du sad derude, som nu gerne vil lade sig skrive. Måske er det en fortælling, et digt eller noget helt andet. Prøv at lade det komme, som det nu gør.

Hvis du umiddelbart synes, at det er svært, eller du føler dig blokeret, så start med at skrive en liste over noget af det, du oplevede “derude”. Lister er altid gode, når vi vil det tomme papir til livs. Ofte handler det blot om at komme i gang med at skrive.

Vælger du at skrive en liste, kan du efterfølgende lade 1-2 ord (som har størst energimæssig betydning for dig) blive afsæt for et nyt skriveri eller en fortælling.

Jeg håber, at du får en god oplevelse uanset hvad du vælger. Selv har jeg haft stor glæde af at sidde ude på den måde og glæder mig til flere gode timer med udesidning her i juli måned.

Det er virkelig en sjælegave.

Og har du lyst til mere, vil du gerne i gang med at skrive og lade din skrivning blive en del af dit indre høst- og efterårsarbejde, så kom med, når Between Stories Høst (Høstcirklen) starter den 7. august.

Du finder invitation og detaljer herunder.

Between Stories Sommer 2019

Between Stories Høst (HØSTCIRKLEN)
et online skriveforløb for kvinder i mellemrum og på livets tærskler
Starter 7. august 2019

Between Stories er et eSkrivekursus for dig, som står i et mellemrum eller på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”. Og det er for dig, som ønsker at lade dit skrivearbejde blive en del af din spirituelle vej og måde.

“Between Stories” skriveforløbet vil være givende for dig, hvis du

 • Hænger fast i gamle historier (arbejde, relationer, begrænsninger m.m.) og ved, at du er vokset fra de historier
 • Du er i et mellemrum på din livsrejse. Between stories. Det gamle er forbi, men det nye er ikke begyndt endnu.
 • Du er trådt over en tærskel i dit liv og ind i en ny historie. Lige nu føles det uendelig skrøbeligt og sårbart og du vil gerne forankre dig og skabe et nyt fundament fra et sted dybt i dig selv.
 • Du ønsker at lytte til din indre stemme, din sjæl og styrke din intuition
 • Dit indre landkort stemmer ikke længere overens med det ydre landskab
 • Du er introvert og har brug for at skabe rum til fordybelse. For at lytte og skrive det, du hører, for at drømme med landskabet og vågne i en ny historie
 • Du ønsker at invitere intentionens og fortællingens kraft ind i dit liv
 • Du ønsker inspiration, skriveafsæt, spørgsmål til refleksion til at starte din skriverejse
 • Du vil øve dig på at skrive fra sjæl og hjerte
 • Du vil gerne lære at bruge ord og fortællinger som en del af din spirituelle vej og måde

Varighed 8 uger
Pris: DKK 1100,- inkl. moms

Du får:

 • 8 inspirationsbreve med skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og skrivecoaching
 • Mulighed for løbende at stille spørgsmål til mig som skrivemor og guide i skrivebjergene og få værdifuld proces-skrivecoaching.
 • Gratis medlemsskab af mit skrivefællesskab Story Circle (c)

I forløbet får du som deltager spørgsmål til refleksion, der kan hjælpe dig i din proces. Du får mulighed for at dyppe pennen i det, der rører sig og du skærper din intuition og evne til at lytte.

Naturen

Hver uge har et tema, som du fordyber dig i og hver uge byder på skriveafsæt og en tur ud. Naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle i Between Stories.

Spirituel skrivning

Hver uge får du endvidere en øvelse, som kan hjælpe dig spirituelt og støtte dig i at bruge ord og fortællinger som en del af din spirituelle vej og måde.

Her er nøgleord ritualer, tarotkort, ord med særlig energi og kraft, meditation, årshjul, varselstagning i naturen, rutiner, disciplin og gentagelser.

Between Stories er en hyldest til livets tærskler og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord. Det er et skriveforløb for kvinder.

Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

TILMELD MIG, jeg skal være med i Between Stories Høst (HØSTCIRKLEN)

JEG VIL GERNE SE INVITATION OG FLERE DETALJER – KLIK HER

Old bridge in forest
Skrivevejen

Bogstaveligt energiarbejde

At skrive og arbejde med ord og fortællinger er energiarbejde på præcist samme måde, som hvis du arbejder med shamanisme eller andre former for spirituelt arbejde, blot bruger vi på skriverejsen bevidst ordene og deres energi.

Selv inviterer jeg fortællingens kraft ind i mit skriverum og det har vist sig at være en både ganske vidunderlig og også magisk måde at arbejde spirituelt på.

I Between Stories Høst får du en fin introduktion til spirituel skrivning og mulighed for at prøve dig frem. Undervejs kan du konsultere mig som skrivemor og guide i skrivebjergene. Jeg er selv på samme rejse og arbejder dagligt spirituelt med ord og skriverier.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: