Vinter og elementet jord

 

SKRIVEAFSÆT – Vinter og elementet jord

Sæt dig med pen og papir. Jeg vil nu invitere dig til at lave en lille skriveøvelse i hånden. Der er nemlig en særlig sjæleforbindelse i spil, når vi skriver i hånden.

Det er vinter nu og vinterens element er jord. Det er rodenergiens tid. Det inviteres du nu til at skrive om og lege lidt med i skriveafsættet her.

Retning: Nord
Tidspunkt på dagen: Midnat
Tidspunkt på året: Vintersolhverv

Nord, midnat, Vintersolhverv. Jord. Rodenergi. Mørke. Regeneration. Det er nogle nøgleord, du kan bruge som inspiration, når du nu på egen hånd begiver dig ind i vinterens element og skriver det, der kommer til dig.

Brug gerne et eller flere af nøgleordene som inspiration eller katalysator. Vælg 1-2 ord, som har den stærkeste energi for dig og skriv så flydende og intuitivt som muligt i 20-30 minutter. Ja, sæt gerne dit stopur og stop ikke, selvom du går i stå. Gentag det sidste ord i din sætning, indtil du igen er skrivende. Stop først, når tiden er gået.

Skriv dig ind. Prøv at komme ud af tankerne og ind i sjæl og hjerte. Det gør du ved at acceptere følelser af frygt, modstand og “jeg kan ikke” uden at lade dem bremse dig.

Fortæl om processen i din rejsedagbog

Hvordan var det at skrive øvelsen? Det må du efterfølgende gerne fortælle dig selv om i din rejsedagbog. Ja, for på skriverejsen er vi som regel udstyret med en rejsebog, hvor vi skriver om oplevelser, følelser, tanker og alt muligt andet i processen. Processen er nøglen og når vi lærer at betragte os selv i den kreative proces, opture, nedture, ebbe og flod, så bliver vi bevidste og opmærksomme. Vi får øje på mønstre og vi får så sandelig også øje på os selv og hvem, der egentlig står i vejen.

God fornøjelse. Skriv i nysgerrighed, undren og kærlighed til dig selv, naturen og processen. Og lad dig gerne overraske.

skriv-i-livet2_solhvervscirklen

 

 

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: