Når skrivelængslen kalder

Måske har du det som de fleste af de kvinder, der deltager i mine skrivecirkelforløb og på de intuitive skriveworkshops? Du har skrivelængsel. Noget, som paradoksalt nok er svært at sætte ord på. I så fald har du noget essentielt til fælles med de kvinder. En dyb, spirituel længsel, der manifesterer sig gennem sproget.

Umiddelbart fortæller vi os selv, at det må være fordi vi har bøger i maven og at vi er nødt til at give os i kast med at lære at skrive bøger, hvis vi skal gøre noget med vores skrivelængsel. Men selvom det ofte sker, at der opstår bogideer, digte, noveller og andre magiske manuskripter i skriveprocessen, så er det faktisk sjældent dér, skoen trykker.

Det er noget andet, vi har i maven. Det er en dyb og inderlig længsel efter os selv, vores sjæl og den livssang, som vi hver især bærer rundt på. Hvad sangen handler om og hvordan den gerne vil synges, finder vi først ud af, når vi møder op og dedikerer os, når vi begynder at skrive og beslutter os for at hengive os til processen. Processen er nøglen.

Skrivelængsel er ofte et kald fra sjælen

Skrivelængsel er ikke en kuriøs tilfældighed. Det er ofte et kald fra sjælen. Noget vil gerne skrives og fortælles gennem dig og ingen andre end du kan gøre det. Du har helt dine egne fortællinger og din måde at fortælle dem på.

Og dén der længsel? Den er både kreative og spirituel.

Skriv intuitivt og find din skrivestemme

Som intuitiv skrivecoach og guide i skrivebjergene hjælper jeg dig gerne med at finde ind til hende. Din vise kvinde. Din fortællerstemme. Og det gør jeg blandt andet ved at skabe kreative og kærlige skriverum og tilbyde dig online skrivecirkelforløb som hedder Fortællersken.

Fortællersken består af tre selvstændige skriveforløb, som alle har til formål at lære dig at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte. Desuden kan du deltage på Fortællerskens Sommerskriveskole, som også har intuitiv skrivning som omdrejningspunkt.

Fortællerskens Årshjul derimod, er et eSkrivekursus, hvor du skriver alene og på egen hånd. I pagt med årshjulet. Du skriver dig til større ro og dybere rødder.

I pagt med årstiderne og i kærlighed til processen

I pagt med årstiderne og årshjulet lærer du at forankre dig, du bevæger dig via din intention og du giver dig selv lov til at folde ud via fortællingens kraft. Jeg byder på skriveafsæt og øvelser som åbner op og styrker dig i din proces.

Skriveafsæt, som ofte er forbundet med årstiden og den energi, der er til rådighed på det givne tidspunkt. Skriveøvelser, som hjælper dig med at rejse gennem ordene, møde op, åbne op, skrive og sætte fri.  Og som støtter dig på din indre rejse uanset hvad det handler om for dig. Lige nu. Du vil opleve, at naturen og den naturlige cyklus spiller en stor og vigtig rolle i alle skriveforløb.

Lad dit hjertes fortællinger danse

Til det skaber jeg rum. Til de fortællinger åbner jeg og holder et kreativt og kærligt rum (online), så du kan øve dig og gennem ordene danse med det, der er. Uden dom og bedømmelse. De første kreative spirer skal leve, vokse og gro, ingen får lov til at rykke op dem med rod før tid. Lad fortællingerne lande, berige, berøre og forvandle dig. Ord for ord.

Uden tekst

FORTÆLLINGENS KRAFT

I alle online skriveforløb og på de intuitive skriveworkshops (som kommer igen i 2023) arbejder vi med fortællinger og intentionens kraft.

Fortællinger er som broer og deres kraft går gennem tid og rum. De åbner de steder i os, som før var lukkede. De hjælper os med at finde tilbage til vores vej, hjælper os til at huske og forbinder os med vores sjæl og dybeste ønsker for det liv, vi ønsker at leve.

Inspirationsbrev

Følg med, bliv inspireret

Tilmeld dig mit inspirationbrev og få det direkte i din postkasse (e-mail). Her skriver jeg om livet, skriverejsen og alt det mellem linjerne og deler lidt af det, som kontinuerligt støtter og løfter mig på min egen vej.

Følg gerne med og bliv inspireret af mine små fortællinger forankret i årstiden og årshjulet. Find inspiration til din skriveproces og til at skrive og folde din indre visdom ud via ordene og fortællingens kraft. I processen opdager du, at historiemedicin er balsam for sjæl og hjerte og at den har helende egenskaber.

Du finder mig selvfølgelig også på Facebook
SKRIVEHUSET PÅ FACEBOOK.

Hjertelig velkommen

Kærlig hilsen
Lene

Intuitiv skrivecoach og underviser

3 thoughts on “Når skrivelængslen kalder

Add yours

  1. Hurra! Jeg er så glæd at har læst dine tekster. Det er som om jeg har mødt mig selv. Jeg har fra min barndom store lyst til at skrive alle historie som jeg ser og hører fra alting i verden. Jeg har skrevet meget på russisk og havde min egne radio og TV program mange år, Jeg kan ikke lade være at skrive næsten daglig om alting på russisk og dansk. Vi ses på denne side. Længe leve skrivendes verden!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: