Andre siger

Hvis du gerne vil i gang med at skrive og samtidig har lyst til at lære både dig selv og naturens rytmer bedre at kende, kan jeg varmt anbefale et forløb hos Lene.
– Lykke Pia Jespersen –


“Jeg glæder mig allerede til næste måned. Det føles som et lille bål, du sender ud,
det varmer, det lyser op på en venlig måde og det viser vej.”
– Maud, som deltager i Fortællerskens Årshjul –


Det er ubeskriveligt, vidunderligt, magisk, at vi i dette Hjerterum kan folde os ud og dele fra de dybeste hjørner, hjørner, som måske kun de færreste får lov at se. For mig er det heling på et meget dybt plan. Heling er magi og magi er heling, det har eventyret (især) lært mig.

Tusind tak for jeres åbenhed, kreativitet, skaberkraft, kvindelighed, eventyrlighed og jeres altid fantastiske støtte.

En kæmpebuket roser til dig Lene 🌹🌹🌹 Dine smukke, åbnende afsæt, måden du holder cirklen på og dit altid bevidnende tilstedevær er GULD. Du fortjener en 👑

For en gangs skyld rækker ordene ikke helt.

– Annette Pomliko – Fortællersken Eventyret


“Det har været en forunderlig og vidunderlig skriverejse, der har bragt så mange fantastiske fortællinger frem. Fortællinger, som jeg har skrevet. Ord, der er kommet fra det sted inde i mig, hvor der bor en masse fortællinger, som jeg slet ikke vidste jeg gemte på. At opleve den forunderlige magi det er at sætte mig ned. Åbne min skrivebog. Skrive ud fra et billede – nogle ord og sætninger, og opleve et eventyr, en fortælling, et digt komme til live. Det er magisk og eventyrligt.

Det har været en kæmpe gave at være på skriverejse hos dig, Lene. Det har været så healende for mig at vælge at udleve min drøm om at skrive. For mig har et været en kæmpe åbenbaring at opleve fortællingerne få liv.

“Trækker skrivelysten og længslen i dig, så gør det. Spring ud i det. Giv plads til at lade fantasien blomstre. Leg med ord og fortællinger. Skriv fra hjertet. Bare skriv.

Tak, kæreste Lene, for at være en fantastisk intuitiv skrivecoach. Og for at skabe det her trygge rum. Jeg har værdsat din feedback virkelig meget. Det har været en fantastisk guide fra de første usikre fortællinger, til de senere mere sikre. Tak! Vi ses helt sikkert igen.”

– Lisbeth Søgaard – Fortællersken I, Intuitiv Skrivning


“Time og dag og uge
Dem får vi lov at bruge
Stjerner og sol og måne
Dem får vi lov at låne”
– synger Anne Linnet, og jeg synger med hér ved afslutningen af Fortællersken.

Hvor er det fantastisk at støde på noget så givende som Fortællersken. Jeg er dybt taknemmelig for at have været med i forløbet og i cirklen, og for den forskel det har gjort for mig både personligt og for mit mod på at skrive. Jeg har i den grad haft oplevelsen af at timer, dage og uger blev brugt på noget meget meningsfuldt.

Stjerner og sol og måne må have haft en finger med i spillet for at jeg havnede hér på det helt rigtige sted og på det rigtige tidspunkt.

Tusind tak til dig, Lene for en helt unik oplevelse og til alle fortællersker for det hjertelige og rummelige skriverum, vi har delt.

– Pernille Nørlund Christensen – Fortællersken I, Intuitiv Skrivning


Tusind tak for dig kære Lene, det er en fantastisk gave, at du har været jordemor for min indre Fortællerske  Det gør mig så glad at føde eventyr og dele dem med verden.

– Tea Jarlkov – Fortællersken I, Intuitiv Skrivning & Fortællersken II, Eventyret


Pipper sjælen bare det mindste om, at den har lyst til at udtrykke sig via at skrive, kan jeg kun varmt anbefale et forløb hos Lene. Selve øvelserne i skrivecirklen er fantastiske afsæt og fra det personlige forløb, jeg har deltaget i, ved jeg hvor rummelig og støttende, Lene er som coach på den rejse, man begiver sig ud på. Jeg ved, at rejsen kan være udfordrende og frustrerende og endda også lidt smertelig, men den kan også være fantastisk smuk og forløsende. Jeg synes at det er nogle fantastiske forløb, Lene laver, hun er enormt indfølende og topprofessionel.”
– Helle Pedersen –


Tornerose blev vækket af et kys, men jeg blev vækket af en pen. En pen, som skrev sig gennem eventyr, mareridt, sorg, glæde og aha-oplevelser. Alle fortællinger har sat spotlight på noget, som har bidraget til forvandling af mig. Har bragt mig frem til det billede af den sandhed, som er mig lige nu.
– Bitten Hedegård – som deltog i Vintercirklen 2016/17


Jeg er så glad for, at jeg fandt frem til dig, da jeg spottede skrivekurser på nettet. Din tilgang har virkelig hjulpet mig til at opleve det at skrive på en helt ny måde, fyldt med glæde, leg, sjov og undren – for hvor kommer det dog fra?
– Benthe Ladefoged Nielsen – som har deltaget i flere skrivecirkelforløb


De væsentlige transformationer kan vi ikke med viljens kraft beslutte os for, men vi kan vælge at tage imod de invitationer, som livet giver. En af dem, jeg har sagt ja til, er en tilbud om at deltage i en skrivecirkel for kvinder. Det hjælper mig, for jeg har længe vidst, at jeg ville finde vejen hjem til mig selv igennem en skriveproces. Jeg oplever, at jeg bliver kærligt og nænsomt guidet såvel indefra af min intuition og af min skrivecoach Lene Frandsen. Når blot jeg møder op.
– Lykke Pia Jespersen –


Der er sket noget vidunderligt. Jeg har fået kontakt til min skriveglæde og dermed til en vigtig del af mig selv. Gennem skriveriet fandt jeg nemlig vejen tilbage til noget af det af mig, der var blevet væk. Noget af det der var blevet glemt. Jeg er slet ikke færdig. Jeg er kun lige begyndt. Men jeg er over de første spæde skridt og jeg har skrevet mig igennem en del af min modstand.

Jeg har længe talt med mig selv om at jeg ville skrive, men Skrivehusets Vintercirkel blev anledningen. Lenes skriveafsæt tilsammen med hendes egne inspirerende tekster, blev det der fik mig i gang med skriveriet. Øvelserne og erfaringerne herfra gav mig mere blod på tanden. Lenes kommentarer til os i Cirklen sammen med hendes løbende coaching af os, hjælper mig med at holde det ved lige. Så, hvis du ligesom jeg, inderst inde ved at skrivning det er dig, men alligevel ikke rigtigt får gjort noget ved det, så skulle du måske give dig selv en skrivegave. Jeg har i hvert fald aldrig været så skriveglad før.

En anbefaling fra Lykke Pia Jespersen, som bl.a. har deltaget i skrivegruppeforløbene Vintercirklen og Høstcirklen


Jeg kan på det varmeste anbefale at skrive med Lene. Det har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i mange, mange år. Hun er en helt speciel og hjertevarm ‘rejseleder’ ind i det indre, magiske univers.
– Tanja som var i personligt forhold –


Jeg har skrevet mig igennem en mørk vinter med håb i hjertet.
Jeg skrev foråret lyst og fuldt af drømme.
Jeg skrev sommeren smuk og oplevelsesrig.
Og nu har jeg skrevet høsten fuld af farver og gaver.
Solen skinner idag!
Jeg føler mig rig og velsignet!

Hele dette skriveår har været en fantastisk rejse!
Jeg har skriverejst mig gennem årshjulet.

Jeg har både rejst gennem et år, som er gået lige så hurtigt, som så mange andre år i mit liv. Men det er også et år, som er blevet sanset og udfoldet på en dybere og mere levende måde via ordene.

Jeg har også rejst frem og tilbage i tiden. Jeg har mødt mig selv som barn og lille pige. Og jeg har fået udfoldet tanker og fortællinger fra andre tider i mit liv.

Men jeg har også REJST mig som menneske!
Jeg har rejst mig fra en følelse af utilstrækkelighed og ensomhed til en følelse af lethed, frihed og samhørighed med alt og alle.
Mine bekymringer, som ind imellem har fyldt meget, har forandret sig til leg og muligheder.

Især i Høstcirklen har skrivearbejdet føltes meget lettere.
Jeg har fået den indre kritiker og Flittig Lise ud af mit skrivekammer – og skriver flydende uden at tænke så meget – i tillid til, at de ord, som skal komme, de kommer!
Tidligere skrev jeg både kladder og renskrivning, før jeg delte i cirklen. Men det er slut!
Så letheden og tilliden til, at “det nok skal gå! 😊” den tager jeg med i Høstgave!

Jeg fortsætter helt sikkert med at skriverejse i min dagbog!
Nu hvor jeg har genfundet ordene, som min sjæl har længtes efter i mange år!

Det har også været en gave og en aha-oplevelse at mærke og læse, hvor mange fantastiske og unikke fortællinger vi helt almindelige kvinder bærer på!! Og mange har jeg ikke engang mødt eller læst endnu!
1000 tak til alle I smukke sjæle og kvinder, jeg har skriverejst med!
Og TAK til dig, Lene Frandsen
– både for rejsen i årshjulet og skrivecirklerne og også fordi, jeg fik mulighed for at rejse mig selv via ordene!

At skriverejse er virkelig at leve!

– Bodil Smith –
som deltog i 4 skrivecirkler og skrev sig hele vejen gennem årshjulet


“Det har været en gave at møde livet så direkte med både glæde, målrettethed, famlen, lethed, frustration, hårdt arbejde og vedholdenhed – en gave, som jeg er dybt taknemmelig for. Jeg er blevet overrasket over, hvilke ressourcer og nye redskaber, der dukker op og helt “ud af det blå”, når jeg mindst venter det, blot ved at vælge at stå ved, holde fokus og huske legen midt i “alvoren”. Jeg har ikke kun fået nye redskaber, men også et nyt ståsted.

Det har været en stor støtte at være på rejse sammen i skrivecirklen og få så fine tilbagemeldinger. De har været med til at puste liv i min indre flamme, hvilket har gjort det muligt at bære mig igennem hver dag, jeg har troet, at nu havde jeg sat mit sidste punktum.

Skriveprocessen har fået mig til at tænke på en leg, som jeg legede som barn. Legen gik ud på at holde en lup hen over et stykke papir og at holde luppen på samme sted, så når solens stråler ramte luppen, udviklede der sig så meget varme at papiret brændte.

Lige præcis den leg symboliserer min hensigtserklæring. Jeg har leget, gået på opdagelse, holdt fokus, givet slip, fundet tillid, brændt igennem og givet plads til alt det, jeg elsker. Det har været min intention at forny min kontrakt med livet. Det har jeg gjort og fået tusindfold tilbage.

Punit Krejsgaard, som deltog i Sommercirklen 2017


Jeg har følt mig både støttet og opmuntret af Lene gennem mine indtil nu 3 forløb, jeg har haft i skrivecirkler. Altid vedkommende skriveafsæt, der ud over at inspirere til at skrive, også har hjulpet mig til at forbinde mig dybere med naturen. Jeg føler at jeg har taget et kvantespring de 2 gange jeg har deltaget på intuitiv skriveworkshop i Skrivehuset.
– Lykke Pia Jespersen –
Deltager i skrivecirkelforløb og på intuitiv skriveworkshop


“Første gang jeg deltog i Lenes skriveworkshop var jeg ramt af en skriveblokering. Men med ro og stille guidning blev den blokering lige så stille åbnet op for, og jeg mærkede hvordan min skrivning blev mere flydende, og hvordan fortællingerne indeni mig nu nemmere kom til udtryk på papiret. For ca. et år siden sad jeg igen blandt en lille gruppe kvinder i en lun stue fyldt med latter, tårer og historier. Skridt for skridt guidede Lene os igennem forskellige skriveøvelser, og derigennem blev de fineste fortællinger skabt. Jeg lovede dengang at jeg ville tage min skrivning alvorlig, og det løfte fornyr jeg her et år senere. Da jeg ankom til Ringsted den september morgen, hvor skriveworkshoppen skulle finde sted var jeg gået i stå med min skrivning. Da jeg forlod Ringsted igen senere på dagen følte jeg en stor lettelse over at der endnu engang var blevet løsnet op for noget.

Jeg skriver på en anden måde nu. Mere åbent og mere ærligt. For dér i Lenes stue fandt jeg en ro i min måde at skrive på. Jeg behøver ikke længere skjule mig selv i min skrivning, jeg skal bare skrive…”

– Malene Nielsen – som har deltaget på intuitiv skriveworkshop to gange


“Du coacher og taler til mig på samme måde som du skriver. Du taler til min sjæl.”
– Helle Pedersen –


Kære Lene
“Tusind tak for den skønne lørdag på intuitiv skriveworkshop og for dig. Du er så dygtig og mit liv vil aldrig blive det samme igen. Dette skrivekursus har virkelig ramt mig lige i mit hjerte og med så fantastisk kærlighed og magi.
Jeg er dig evig taknemmelig.”
Mai-Britt Camille Guldhammer (deltager på intuitiv skriveworkshop)


Imbolc, midvinter, var overskriften … og sikke en god oplevelse. I min hensigtserklæring for dagen havde jeg bl.a. skrevet at jeg “i dag vil sætte kursen for nye berigende, frugtbare og kærlige eventyr for mig og andre i året og årene der kommer”. Igennem dagens opgaver med skriveafsæt og fortællinger kan jeg nu levende se for mig hvordan. Det er som om mit sjælespejl er blevet pudset i dag, så det lyser helt klart. Nu vil jeg med bevidsthedens klare lys være i stand til at manifestere de næste skridt på mit livs rejse.

Bedst af alt var det at mødes i cirklen af fortællende, levende og oprigtige kvinder og dele det vi hver især havde på hjerte. Igennem de skrevne ord, som vi læste op og delte med hinanden oplevede jeg også den store gave at kunne lytte uden dom og hvilken nydelse det var !

Intentionen var sat. Vi skulle bare møde op som dem vi var og skrive. Det gjorde vi og det bliver vi alle sammen ved med, er jeg sikker på.

At få lejlighed dele mit helt eget udtryk, og egne fortællinger, at blive lyttet til og bevidnet på så sårbare dele af mig var en uvurderlig oplevelse, som jeg for altid vil gemme og tage med mig videre i livet.

Tak for i dag, Lene,  og tak til alle kvinder der formår at skabe rum for at vi kan dele livets fortællinger med hinanden.  Fortællingens kraft og magi kan meget mere end man kan forestille sig.
– Lykke Pia Jespersen – som deltog i Intuitiv Skriveworkshop i anledning af Imbolc


At få lov til at være med i skrivecirklen og modtage kærlighed og øvelser, har for mig været en kærkommen gave til berigelse af mit indre liv og en styrkelse af mit nærvær lige nu og her. Om jeg har skrevet meget eller lidt, er for mig ikke så væsentligt! Jeg har følt et nærvær og et samvær, der har gjort mig rigtig godt. Et frirum og en nysgerrighed, til hvad de andre skriver og hvad jeg skriver og væk fra min verden, der oftest er med fysisk smerte og udmattelse. Jeg er blevet mere poetisk i min tankegang og min glæde over de små ting i livet. Lene, du er en fantastisk guide, jeg er fuld af beundring for dig.
– Lotte Reimer om sin medvirken i Vintercirklen 2015/16 –


Kære Lene. Med dig som guide på min nu 2. skriverejse er jeg i gang med at forme en puppe af ro, fred og indre frihed til at lytte, føle, skabe og skrive ud fra det, jeg intuitivt får kontakt med på min rejse. Jeg lærer at notere stikord ned, når et stykke musik, et billede, en tekst, en gåtur i naturen eller andet inspirerer. Jeg lærer at gå i dybden med ords betydning. Til sidst sidder jeg tilbage med et kaos af ord og indtryk og her begynder så den sidste og spændende del af rejsen, at få alle indtrykkene skrevet sammen til en fortælling. Ind i mellem giver fortællingerne mig overraskende erkendelser og indsigter. Under alle omstændigheder giver de mig klarhed og ro og dermed også lyst til at bevæge mig dybere ind i dette magiske univers. Jeg føler mig set og hørt som den, jeg er, og jeg sender dig mine varmeste anbefalinger og en stor tak for inspirerende følgeskab og vejledning.
– Lisbeth Hartmann –


Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive
– Karoline Hedegaard Brander – om sin medvirken i Fortællersken


Jeg kan på det sterkeste anbefale Lene Frandsen. En av de beste gavene jeg har gitt meg selv er å si ja til å delta i Lenes Vintercirkel, et magisk skriverom som jeg har fått være i. Tusen takk for at du finnes og øser av din visdom og glede til så mange. Jeg har allerede booket rom til neste VinterCirkel. Jeg vet allerede at jeg kommer til å skrive mer og på en annen måte for meg selv i sommer i mitt eget skriverom, der vinduene står på vidt gap.

– Marianne Lovise Strand (Norge), som deltog i Vintercirklen –


Intet har mere end det at skrive, hjulpet mig med at finde hjem. Jeg er nu et år efter i fuld gang med at fylde “den tomme plads” ud. Jeg kan virkelig anbefale dig at deltage i en af de aktiviteter Skrivehuset og Lene Frandsen tilbyder, hvis du gerne vil hjælpes i gang.
– Lykke Pia Jespersen –


Jeg har deltaget i flere skrivecirkler og hvert eneste forløb har været magisk. Månedsbrevene og skriveafsættene inspirerer virkelig til forankring og fordybelse – og hvem kan sige nej til en spændende opdagelsesrejse i nuet?
– Lea Sørensen –


Hvor mon jeg skal starte, hvis jeg skal skrive et par velvalgte ord om mine skriveoplevelser i en af Lenes skrivecirkler? Det starter som altid med det tomme papir og lysten. Men så kommer tankerne ind og vil tage herredømmet over min pen.

Jeg har lært at holde mig lidt tilbage og lade ord følge ord med tillid til, at der på et tidspunkt dukker noget op af disen. På denne måde skabes de huller i mellemrummet mellem tanker og pen, der er så fulde af ukendte fortællinger. Og det er sådan Lenes skriverejser er. Venlige og omsorgsfulde åbninger, der lokker tilliden frem. Gang på gang. Jeg overraskes hver gang, jeg følger et skriveafsæt, over Lenes tillid til mig og pennens fællesdans på papiret.

Cirklens kvinder og deres fortællinger væver sig ind og ud af hinanden. Her er en fortætning af kvindemod og mandshjerte, der rammer noget dybere i mig. Jeg har mod på flere rejser med Lene og griber chancen igen og igen. Jeg kan ikke helt sætte ord på den særlige metode, hun bruger, men jeg ser og mærker, at den virker på mig.

Lene, den skrivende kvinde, har skriveurter med. Jeg har været med et par gange og det har været hvert ord værd. Er du en skrivesøgende kvinde… så prøv det her.

– Maud Margrethe Pedersen –


Jeg er den stolte deltager ved dette overdådige bord.
Jeg er den stolte medskriver, medbevidner og tilstedeværende kvinde i denne cirkel.
Jeg har fået historier så hatten den passer.

Jeg var den blinde medrejsende, der i min egen intention bad om at få lov at se det jeg ikke så?
Og jeg famlede mig rundt i mørket med Skvat og Modig.
Jeg blev den ordløse utalende kvinden der skreg.
Jeg ophævede udsigter og tid med tandstikkere i mundvigen.

Jeg har set det jeg ikke så før…

Jeg læste om smerte og vores fælles urophav…
Jeg fik så meget, at jeg knap kan rokke med ørerne.
Jeg fik lov at se så mange vinkler og stemmer og toner at jeg næsten er ør.

Jeg har skrevet mit foredrag om skriverejsen, men finder det for let, og lader det simre. Flere andre har skrevet og jeg var selv med, som lytteren. Det var smukt.

– Maud Margrethe Pedersen – Fortællersken


“Between Stories” har inspireret mig til at undersøge, hvad det vil sige at møde en tærskel.  Inden jeg startede på dette forløb, har jeg forbundet en tærskel med noget skræmmende og at tærskler var ensbetydende med at stå og stirre ned i afgrunden. Noget, jeg ville væk fra.

Det billede har ændret sig. En tærskel er ikke længere et skræmmebillede. Den er, viser det sig, en meget præcis spejling af, hvem jeg er og hvordan jeg forholder mig til en given situation. Tærsklen er blevet en følgesvend med et budskab. En følgesvend med lige så mange nuancer, som der er u-opdagede indre landskaber.

Jeg har ikke før været så bevidst om, at jeg rent faktisk, står ved en tærskel, hver gang jeg sætter mig ned med min blyant og et stykke blankt papir. Kan disse to meget forskellige størrelser finde en måde at forene sig på? Kan papiret noget med blyanten, kan blyanten noget med papiret? Vil de hinanden? Kan de mødes og hvis ej, hvad skal der til?  Hvornår handler det om tålmodighed, tillid, dedikation eller om at give slip?

En tærskel leder mig ind i grænselandet og på sporet af ” ikke viden”. Det er min oplevelse, at dens hensigt er at få mig til at stoppe op, fordi der er noget vigtigt på færde. At jeg opdager, at jeg som alt andet levende liv, har en naturlig cyklus og at der må være et vist pres. Et naturligt pres inden en nyskabelse. Som ikke handler om ambition, men om dedikation.

Jeg er ” Between Stories” taknemmelig for denne chance og opdagelsesrejse. Det har berørt mig at mærke, hvordan tillid kan vokse i takt med at gå tærsklen i møde. Det har berørt mig at opdage hjertets evne til at sanse, forvandle, forsone og at høre dets response og at mærke dets intention.

Af hjertet tak.”

– Punit Krejsgaard – (Between Stories eSkrivekursus)


“Tusind tak, Lene, fordi du også deler din proces med os – dine oplevelser og refleksioner – så nærværende og åbent. Det er så let at falde i fælden med at opleve afstand skabt af dette medie og af konventioner omkring lærer/elev-relationer. Men at opleve at denne cirkel af spirende fortælleri bliver kærligt guidet af én, der går samme vej – nogle gange foran, af og til ved siden af, og sommetider bagefter – er bare utroligt inspirerende og lærerigt. Tak.”

– Anne Lindhard – deltager i Fortællersken


Jeg er netop ved at afslutte anden cirkel med Fortællersken hos Lene. Inden anden runde gik i gang var jeg spændt på, om det ville blive samme suppe på samme pind, men det har det på ingen måde været.

Selvom skriveafsættene i store træk har været de samme, har jeg selv været en anden, og Fortællersken har bragt helt nye fortællinger hver eneste gang.

Det har været en stor øjenåbner for mig at lære kunsten at møde op. At gå igang med at skrive selvom hjernen føles tom og ideerne er fraværende. For magien er der, et sted i tomheden som ikke er så tom som navnet antyder, men fyldt op af ordløse fortællinger, der venter på at blive skrevet.

Når Lene lærer os at skabe vores ritualer og sætte en intention fra hjertet, er det i sandhed magi der opstår, når blot vi giver lov.

Selv har jeg skrevet mine bedste fortællinger, når jeg er gået tur i landskabet. Så dukker sætninger, ord eller stemninger pludselig op og nærmest drypper ind og vil skrives. Senere kan en redigering så finde sted og der kan strammes op og pusles med ord, men selve Fortællingen føles som kommer den fra et andet sted. Eller et dybere sted måske.

Den rytmiske gentagelse i ritualer og tilbagevenden til den kærlige intention sætter fri og skærper sanserne på samme tid.

Jeg mødte op i Januar med blankt papir og en udefinerbar skrivelængsel, og Fortællersken har langt fortællingerne hos mig som perler på en snor.

Vælger jeg at gå vejen en 3. gang , er jeg sikker på, jeg vil blive overrasket på ny.

Lenes konsekvente guidning har både løftet og støttet mig, og hun giver også gerne et blidt skub, når der af og til kan være behov for det. Og så har cirklen sin egen magi, hvor det at dele så trygt har været både inspirerende og frisættende. Den perfekte platform til at øve sig og give slip og altid med positiv respons og sisterhoodånd af højeste kaliber.

I taknemmelighed
Karoline Hedegaard Brander – deltager i Fortællersken


Workshoppen “Stemmer” blev en skøn og dejlig dag, hvor vi lærte forskellige måder at få fortællingen frem på. At skrive ud fra kort, ting og sager, tilsat tildelte følelser og stemninger og at bruge alle disse elementer intuitivt i fortællingerne, fik kreativiteten til at blomstre hos alle.

En intens dag fyldt med tårer, gode grin, forundring og mange forskellige stemmer. Alt i en varm atmosfære af tryghed. Kan varmt anbefales.

Annette Pomiklo – deltager på Intuitiv Skriveworkshop Stemmer –


Jeg kan varmt anbefale at tage på rejse med Lene som guide for at finde dit eventyr-gen.
Jeg fandt mit og opdagede i forløbet, at det at skrive er at male den stemme,
du tror du ikke har.

– Lisbeth Hartmann – deltager i Fortællersken, Between Stories og flere personlige forløb


Jeg havde på ingen måde overhovedet forestillet mig hvor berigende, healende dette skrivekursus ville blive. Og sikke meget jeg har fået i min skrivekuffert. Tak Lene.
– Mette Sparre Sørensensen – deltager i Fortællersken Intuitiv Skrivning


At være en Fortællerske. Det mest skræmmende var at skulle vise mine skriblerier frem. Det mest givende var at skulle vise mine skriblerier frem.

For sådan blev jeg synlig for mig selv. Sådan, ved at turde skrible løs og følge øvelserne, fik jeg øje på, hvordan alt i mit liv hænger sammen og blander sig og påvirker hinanden. Og kun sådan kunne jeg igen skille alting ad og finde visdommen i de enkelte ord, de enkelte sætninger, de enkelte fortællinger, der blev mig givet. Ved at overgive mig, og åbne mig for, hvad der måtte komme, viste det sig, at jeg skrev til mig selv.

At gå i gang med at blive en Fortællerske kræver kun en ting: ønsket om at opdage, hvad der gemmer sig indeni ved at invitere det ud på skrift, så man selv kan læse det.
– Dorte Olrik Bertelsen – deltager i Fortællersken Intuitiv Skrivning


Fortællersken-forløbet har for mig været livsændrende og derfor bliver det så stort. I dag danser jeg en velkendt dans, og tusind mange tak for det.

Christina Salling Knudsen – deltager i Fortællersken Intuitiv Skrivning


Jeg synes, at det er nogle rigtig interessante fortællinger, vi inviteres til at skrive. Smukke billeder til inspiration og reflekterende spørgsmål, du stiller. Jeg havde en meget speciel oplevelse en dag, hvor jeg ud fra en af dine opgaver gik en tur intuitivt. Jeg følte en helt anden energi, som om jeg gik i en anden verden. Det var så specielt og er meget svært at forklare, men jeg havde en følelse af dyb glæde, ro og samhørighed med mig selv og naturen. Jeg elsker at gå i naturen. Så tusinde tak for forløbet.

Lise Tarp – deltager i Vintercirklen (nu Fortællerskens Årshjul)


Jeg er først og fremmest blevet bestyrket i, at indhold, opbygning og fremdrift i eventyret er ( kan være) parallel med små eller store forløb i et menneskeliv.

”En eventyrlig handling” kan udspille sig i små situationer på få minutter – når altså man har øjnene åbne for det. Eller over flere år i et menneskes liv.

Arketyperne findes i og omkring os, symboler er overalt, og er fantasien med, flettes eventyrets univers ind i det dagligt levede liv.

Hvad det giver mig at arbejde med eventyr? En uendelig dyb og livsbekræftende glæde

Susanne Lund Kristensen – deltager i Fortællersken Eventyret


Jeg beundrer dit store overskud,  du læser alle vores fortællinger og rammer altid nerven, når du kommenterer. Det kræver så meget indlevelse. Samtidig har du din egen vej, dine fortællinger, der altid vækker genklang, elsker dit billedsprog, ser altid sceneriet tydeligt for mig.

– Ilse Larsen – deltager i Fortællersken Intuitiv Skrivning og Fortællersken Eventyret


Tak til dig Lene, for at skabe dette fantastiske univers. Du er virkelig god til at inspirere, vejlede og udfordre. Jeg tager nogle rigtig gode værktøjer med mig herfra, og en stor portion selvtillid oven i.
– Ulla, deltager i Fortællersken Eventyret


115 thoughts on “Andre siger

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: