Andre siger

Pipper sjælen bare det mindste om, at den har lyst til at udtrykke sig via at skrive, kan jeg kun varmt anbefale et forløb hos Lene. Selve øvelserne i skrivecirklen er fantastiske afsæt og fra det personlige forløb, jeg har deltaget i, ved jeg hvor rummelig og støttende, Lene er som coach på den rejse, man begiver sig ud på. Jeg ved, at rejsen kan være udfordrende og frustrerende og endda også lidt smertelig, men den kan også være fantastisk smuk og forløsende. Jeg synes at det er nogle fantastiske forløb, Lene laver, hun er enormt indfølende og topprofessionel.”
– Helle Pedersen –

Tornerose blev vækket af et kys, men jeg blev vækket af en pen. En pen, som skrev sig gennem eventyr, mareridt, sorg, glæde og aha-oplevelser. Alle fortællinger har sat spotlight på noget, som har bidraget til forvandling af mig. Har bragt mig frem til det billede af den sandhed, som er mig lige nu.
– Bitten Hedegård – som deltog i Vintercirklen 2016/17

Jeg er så glad for, at jeg fandt frem til dig, da jeg spottede skrivekurser på nettet. Din tilgang har virkelig hjulpet mig til at opleve det at skrive på en helt ny måde, fyldt med glæde, leg, sjov og undren – for hvor kommer det dog fra?
– Benthe Ladefoged Nielsen – som har deltaget i flere skrivecirkelforløb

De væsentlige transformationer kan vi ikke med viljens kraft beslutte os for, men vi kan vælge at tage imod de invitationer, som livet giver. En af dem, jeg har sagt ja til, er en tilbud om at deltage i en skrivecirkel for kvinder. Det hjælper mig, for jeg har længe vidst, at jeg ville finde vejen hjem til mig selv igennem en skriveproces. Jeg oplever, at jeg bliver kærligt og nænsomt guidet såvel indefra af min intuition og af min skrivecoach Lene Frandsen. Når blot jeg møder op.
– Lykke Pia Jespersen –

Der er sket noget vidunderligt. Jeg har fået kontakt til min skriveglæde og dermed til en vigtig del af mig selv. Gennem skriveriet fandt jeg nemlig vejen tilbage til noget af det af mig, der var blevet væk. Noget af det der var blevet glemt. Jeg er slet ikke færdig. Jeg er kun lige begyndt. Men jeg er over de første spæde skridt og jeg har skrevet mig igennem en del af min modstand.

Jeg har længe talt med mig selv om at jeg ville skrive, men Skrivehusets Vintercirkel blev anledningen. Lenes skriveafsæt tilsammen med hendes egne inspirerende tekster, blev det der fik mig i gang med skriveriet. Øvelserne og erfaringerne herfra gav mig mere blod på tanden. Lenes kommentarer til os i Cirklen sammen med hendes løbende coaching af os, hjælper mig med at holde det ved lige. Så, hvis du ligesom jeg, inderst inde ved at skrivning det er dig, men alligevel ikke rigtigt får gjort noget ved det, så skulle du måske give dig selv en skrivegave. Jeg har i hvert fald aldrig været så skriveglad før.

En anbefaling fra Lykke Pia Jespersen, som har deltaget i skrivegruppeforløbene Vintercirklen og Høstcirklen

Jeg kan på det varmeste anbefale at skrive med Lene. Det har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i mange, mange år. Hun er en helt speciel og hjertevarm ‘rejseleder’ ind i det indre, magiske univers.
– Tanja Fievé Eskesen –

Jeg har skrevet mig igennem en mørk vinter med håb i hjertet. 
Jeg skrev foråret lyst og fuldt af drømme.
Jeg skrev sommeren smuk og oplevelsesrig. 
Og nu har jeg skrevet høsten fuld af farver og gaver.
Solen skinner idag!
Jeg føler mig rig og velsignet!

Hele dette skriveår har været en fantastisk rejse!
Jeg har skriverejst mig gennem årshjulet.

Jeg har både rejst gennem et år, som er gået lige så hurtigt, som så mange andre år i mit liv. Men det er også et år, som er blevet sanset og udfoldet på en dybere og mere levende måde via ordene.

Jeg har også rejst frem og tilbage i tiden. Jeg har mødt mig selv som barn og lille pige. Og jeg har fået udfoldet tanker og fortællinger fra andre tider i mit liv.

Men jeg har også REJST mig som menneske!
Jeg har rejst mig fra en følelse af utilstrækkelighed og ensomhed til en følelse af lethed, frihed og samhørighed med alt og alle.
Mine bekymringer, som ind imellem har fyldt meget, har forandret sig til leg og muligheder.

Især i Høstcirklen har skrivearbejdet føltes meget lettere.
Jeg har fået den indre kritiker og Flittig Lise ud af mit skrivekammer – og skriver flydende uden at tænke så meget – i tillid til, at de ord, som skal komme, de kommer! 
Tidligere skrev jeg både kladder og renskrivning, før jeg delte i cirklen. Men det er slut!
Så letheden og tilliden til, at “det nok skal gå! 😊” den tager jeg med i Høstgave!

Jeg fortsætter helt sikkert med at skriverejse i min dagbog!
Nu hvor jeg har genfundet ordene, som min sjæl har længtes efter i mange år!

Det har også været en gave og en aha-oplevelse at mærke og læse, hvor mange fantastiske og unikke fortællinger vi helt almindelige kvinder bærer på!! Og mange har jeg ikke engang mødt eller læst endnu!
1000 tak til alle I smukke sjæle og kvinder, jeg har skriverejst med! 
Og TAK til dig, Lene Frandsen
– både for rejsen i årshjulet og skrivecirklerne og også fordi, jeg fik mulighed for at rejse mig selv via ordene! 

At skriverejse er virkelig at leve!

– Bodil Smith –
som deltog i 4 skrivecirkler og skrev sig hele vejen gennem årshjulet

“Det har været en gave at møde livet så direkte med både glæde, målrettethed, famlen, lethed, frustration, hårdt arbejde og vedholdenhed – en gave, som jeg er dybt taknemmelig for. Jeg er blevet overrasket over, hvilke ressourcer og nye redskaber, der dukker op og helt “ud af det blå”, når jeg mindst venter det, blot ved at vælge at stå ved, holde fokus og huske legen midt i “alvoren”. Jeg har ikke kun fået nye redskaber, men også et nyt ståsted.

Det har været en stor støtte at være på rejse sammen i skrivecirklen og få så fine tilbagemeldinger. De har været med til at puste liv i min indre flamme, hvilket har gjort det muligt at bære mig igennem hver dag, jeg har troet, at nu havde jeg sat mit sidste punktum.

Skriveprocessen har fået mig til at tænke på en leg, som jeg legede som barn. Legen gik ud på at holde en lup hen over et stykke papir og at holde luppen på samme sted, så når solens stråler ramte luppen, udviklede der sig så meget varme at papiret brændte.

Lige præcis den leg symboliserer min hensigtserklæring. Jeg har leget, gået på opdagelse, holdt fokus, givet slip, fundet tillid, brændt igennem og givet plads til alt det, jeg elsker. Det har været min intention at forny min kontrakt med livet. Det har jeg gjort og fået tusindfold tilbage.

Punit Krejsgaard, som deltog i Sommercirklen 2017

Jeg har følt mig både støttet og opmuntret af Lene gennem mine indtil nu 3 forløb, jeg har haft i skrivecirkler. Altid vedkommende skriveafsæt, der ud over at inspirere til at skrive, også har hjulpet mig til at forbinde mig dybere med naturen. Jeg føler at jeg har taget et kvantespring de 2 gange jeg har deltaget på intuitiv skriveworkshop i Skrivehuset.
– Lykke Pia Jespersen –
Deltager i skrivecirkelforløb og på intuitiv skriveworkshop

“Første gang jeg deltog i Lenes skriveworkshop var jeg ramt af en skriveblokering. Men med ro og stille guidning blev den blokering lige så stille åbnet op for, og jeg mærkede hvordan min skrivning blev mere flydende, og hvordan fortællingerne indeni mig nu nemmere kom til udtryk på papiret. For ca. et år siden sad jeg igen blandt en lille gruppe kvinder i en lun stue fyldt med latter, tårer og historier. Skridt for skridt guidede Lene os igennem forskellige skriveøvelser, og derigennem blev de fineste fortællinger skabt. Jeg lovede dengang at jeg ville tage min skrivning alvorlig, og det løfte fornyr jeg her et år senere. Da jeg ankom til Ringsted den september morgen, hvor skriveworkshoppen skulle finde sted var jeg gået i stå med min skrivning. Da jeg forlod Ringsted igen senere på dagen følte jeg en stor lettelse over at der endnu engang var blevet løsnet op for noget.

Jeg skriver på en anden måde nu. Mere åbent og mere ærligt. For dér i Lenes stue fandt jeg en ro i min måde at skrive på. Jeg behøver ikke længere skjule mig selv i min skrivning, jeg skal bare skrive…”

– Malene Nielsen – som har deltaget på intuitiv skriveworkshop to gange

“Du coacher og taler til mig på samme måde som du skriver. Du taler til min sjæl.”
– Helle Pedersen –

Kære Lene
“Tusind tak for den skønne lørdag på intuitiv skriveworkshop og for dig. Du er så dygtig og mit liv vil aldrig blive det samme igen. Dette skrivekursus har virkelig ramt mig lige i mit hjerte og med så fantastisk kærlighed og magi.
Jeg er dig evig taknemmelig.”

Mai-Britt Camille Guldhammer (deltager på intuitiv skriveworkshop)

Imbolc, midvinter, var overskriften … og sikke en god oplevelse. I min hensigtserklæring for dagen havde jeg bl.a. skrevet at jeg “i dag vil sætte kursen for nye berigende, frugtbare og kærlige eventyr for mig og andre i året og årene der kommer”. Igennem dagens opgaver med skriveafsæt og fortællinger kan jeg nu levende se for mig hvordan. Det er som om mit sjælespejl er blevet pudset i dag, så det lyser helt klart. Nu vil jeg med bevidsthedens klare lys være i stand til at manifestere de næste skridt på mit livs rejse.

Bedst af alt var det at mødes i cirklen af fortællende, levende og oprigtige kvinder og dele det vi hver især havde på hjerte. Igennem de skrevne ord, som vi læste op og delte med hinanden oplevede jeg også den store gave at kunne lytte uden dom og hvilken nydelse det var !

Intentionen var sat. Vi skulle bare møde op som dem vi var og skrive. Det gjorde vi og det bliver vi alle sammen ved med, er jeg sikker på.

At få lejlighed dele mit helt eget udtryk, og egne fortællinger, at blive lyttet til og bevidnet på så sårbare dele af mig var en uvurderlig oplevelse, som jeg for altid vil gemme og tage med mig videre i livet.

Tak for i dag, Lene,  og tak til alle kvinder der formår at skabe rum for at vi kan dele livets fortællinger med hinanden.  Fortællingens kraft og magi kan meget mere end man kan forestille sig.
– Lykke Pia Jespersen – som deltog i Intuitiv Skriveworkshop i anledning af Imbolc

At få lov til at være med i skrivecirklen og modtage kærlighed og øvelser, har for mig været en kærkommen gave til berigelse af mit indre liv og en styrkelse af mit nærvær lige nu og her. Om jeg har skrevet meget eller lidt, er for mig ikke så væsentligt! Jeg har følt et nærvær og et samvær, der har gjort mig rigtig godt. Et frirum og en nysgerrighed, til hvad de andre skriver og hvad jeg skriver og væk fra min verden, der oftest er med fysisk smerte og udmattelse. Jeg er blevet mere poetisk i min tankegang og min glæde over de små ting i livet. Lene, du er en fantastisk guide, jeg er fuld af beundring for dig.
– Lotte Reimer om sin medvirken i Vintercirklen 2015/16 –

Kære Lene. Med dig som guide på min nu 2. skriverejse er jeg i gang med at forme en puppe af ro, fred og indre frihed til at lytte, føle, skabe og skrive ud fra det, jeg intuitivt får kontakt med på min rejse. Jeg lærer at notere stikord ned, når et stykke musik, et billede, en tekst, en gåtur i naturen eller andet inspirerer. Jeg lærer at gå i dybden med ords betydning. Til sidst sidder jeg tilbage med et kaos af ord og indtryk og her begynder så den sidste og spændende del af rejsen, at få alle indtrykkene skrevet sammen til en fortælling. Ind i mellem giver fortællingerne mig overraskende erkendelser og indsigter. Under alle omstændigheder giver de mig klarhed og ro og dermed også lyst til at bevæge mig dybere ind i dette magiske univers. Jeg føler mig set og hørt som den, jeg er, og jeg sender dig mine varmeste anbefalinger og en stor tak for inspirerende følgeskab og vejledning.
– Lisbeth Hartmann –

Jeg kan på det sterkeste anbefale Lene Frandsen. På mange måter ligner våre historier. Jeg har i 27 år levd av å skrive, som journalist har jeg formidlet alle de andres historier. Mens mine egne, dikt og små fortellinger og eventyr, bare ble plass til av og til. Jeg begynte å skrive dikt da jeg var ni år. Der har blitt veldig mange siden. Og de trengte seg fram, innimellom alt. Mellom travle dager og arbeidsliv. Kanskje på en serviett eller lest inn på mobilen. For hele tiden banket sjelen på og ville si noe, til meg og andre. Det har alltid vært slik. En av de beste gavene jeg har gitt meg selv er å si ja til å delta i Lenes Vintercirkel, et magisk skriverom som jeg har fått være i. Tusen takk for at du finnes og øser av din visdom og glede til så mange. Jeg har allerede booket rom til neste VinterCirkel. Jeg vet allerede at jeg kommer til å skrive mer og på en annen måte for meg selv i sommer i mitt eget skriverom, der vinduene står på vidt gap.
– Marianne Lovise Strand (Norge), som deltog i Vintercirklen –

Intet har mere end det at skrive, hjulpet mig med at finde hjem. Jeg er nu et år efter i fuld gang med at fylde “den tomme plads” ud. Jeg kan virkelig anbefale dig at deltage i en af de aktiviteter Skrivehuset og Lene Frandsen tilbyder, hvis du gerne vil hjælpes i gang.
– Lykke Pia Jespersen – 

Jeg har deltaget i flere skrivecirkler og hvert eneste forløb har været magisk. Månedsbrevene og skriveafsættene inspirerer virkelig til forankring og fordybelse – og hvem kan sige nej til en spændende opdagelsesrejse i nuet?
– Lea Sørensen – 

21 thoughts on “Andre siger

 1. Pingback: I fortællingens tegn | Lene Frandsen

 2. Pingback: Lad ikke din indre censor få det sidste ord | Lene Frandsen

 3. Pingback: Kom, skriv, sæt fri | Lene Frandsen

 4. Pingback: Intuitiv skriveworkshop | Lene Frandsen

 5. Pingback: Skrivedag for sjælen | Lene Frandsen

 6. Pingback: Sommercirklen | Lene Frandsen

 7. Pingback: Hvad skal jeg vælge? | Lene Frandsen

 8. Pingback: Fortællingens Kraft | Lene Frandsen

 9. Pingback: Skriv, min ven. Skriv. | Lene Frandsen

 10. Pingback: På ordrejse gennem vinteren | Lene Frandsen

 11. Pingback: Mørkets gave | Lene Frandsen

 12. Pingback: Solhvervscirklen | Lene Frandsen

 13. Pingback: Ingen andre end du | Lene Frandsen

 14. Pingback: Lysfest og poesi | Lene Frandsen

 15. Pingback: Med næb, kløer og kærlighed | Lene Frandsen

 16. Pingback: Kvinde kend dit tomrum | Lene Frandsen

 17. Pingback: Srona og sommerens fortællinger | Lene Frandsen

 18. Pingback: Uglen og sommerens fortællinger | Lene Frandsen

 19. Pingback: Solhvervscirklen | Lene Frandsen

 20. Pingback: Fortællerske i hjertet | Lene Frandsen

 21. Pingback: Imbolc, Intuitiv skriveworkshop | Lene Frandsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s