En dag at fejre

Det er sommerens sidste dag, summer han og finder vej til en blomstrende rose. ”Så hvordan vil du fejre?”

”Fejre” udbryder jeg forundret, ”er det da ikke en sorg?”

Dagen er stået op, lyset er blødt, duggen ligger som et segl over græs og høstede marker. Følelsen af afsked er markant. Og så taler han om at fejre, Bien.

”Der ligger et slør over dit udsyn” siger han fra sin plads i rosens midte, fjern det og du vil se. Du oplever gennem et farvet filter. Det tynger dig og forvrænger din virkelighed.”

”Sommerens sidste dag. En fejring. Du, som gik vejen, som skrev en sti gennem skov, strand og bølgende marker. Du, som mødte frænder og tog imod fortællinger. Det er tid til at sige tak og lade din fejring være både en afslutning og en ny begyndelse.”

”Vælg at være velsignet. Lad filteret falde og dans.”

Summende fortsætter han sit arbejde, flyver fra rose til krysantemum og tilbage igen. Længe står jeg på terrassen i den første sol og betragter ham, så begiver jeg mig ud på tur.

Først hilser jeg på en hare, måske ham som mødte os ved Forårsjævndøgn og slog tonen an? Som tog os med ind i foråret, voksede med lyset, så knopper springe ud. Senere møder jeg kragerne i højlydt flok, de som vækkede os på tidlige morgener og hyldede den nye dag. Katten sniger sig forbi i græsrabatten og hinden betragter mig fra skellet foran livets træ.

Åh, tænker jeg, han har jo ret, Bien. Der er virkelig noget at fejre. Nu står jeg igen på en tærskel, afskedens time er kommet og en lille sorg pusler i mit bryst. Men synet er så smukt at jeg ikke kan lade sorgen være alene. Jeg inviterer glæden ind og så danser de to over dugvådt græs under åben himmel.

Tilbage på terrassen møder jeg ham igen. Jeg tænker på honning fra Kreta med et strejf af orange, himler af honning og blide skyer. På Awen, agern og vejen, jeg lagde bag mig. Et nyt og spirende venskab. En hundehvalp, som snart flytter ind. Jeg tænker på æbler, blommer, solbær og brombær, det, jeg høstede og som nu er marmelade på glas. På morgener ved fjorden og solsorten, som sang i skumringens skær.

Bien har ret. Det er en dag at fejre. Dans på tærsklen og sig tak. I morgen begynder en ny rejse ind i efterårets land, men foran dig danser lyset i bløde bevægelser. Kom ind og tag del. Filteret er faldet. Jeg vælger at være velsignet.

Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
31. august 2021

Sidste dag med ravnerabat

Det er sommerens sidste dag og også sidste dag med ravnerabat på Fortællersken II, Eventyret og Fortællersken III, Pennens Kraft. Så har du overvejet at melde dig til et af skrivekurserne, så kan du spare lidt på deltagergebyret ved at tilmelde dig i dag. Senest ved midnat. Så udløses rabatten. Se mere herunder.

Skriveskolen for Fortællersker – Høst og efterår 2021


FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart den 1. september 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2400,-

TILMELDING – FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING

VARIGHED 4 måneder

Forløbet starter i morgen. Der er 2 ledige pladser på holdet.


FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 15. september 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2850,-

RAVNERABAT VED TILMELDING SENEST DEN 31. AUGUST
PRIS DKK 2550,-

Beløbet er inklusive moms

TILMELDING – FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET

VARIGHEDHED 4 MÅNEDER


FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT
Holdstart den 1. oktober 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2800,-

RAVNERABAT VED TILMELDING SENEST DEN 31. AUGUST
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

TILMELDING – FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT

VARIGHED 4 MÅNEDER


Der er et begrænset antal pladser på hvert Fortællersken-hold, så tøv ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du bare kan mærke at du skal være med.

Klik på kursusnavn (ovenfor) for at rejse videre til invitation og detaljer.

Fortællersken I får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
Fortællersken II inviterer du eventyrets kraft ind i dit liv og skriverum
Fortællersken III oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Din deltagelse

Du kan deltage i det Fortællersken skrivekursus, der kalder på dig og du behøver ikke at tage taget Fortællersken I og Fortællersken II skrivekurserne først.

Tværtimod oplever jeg over tid, at de 3 kurser kan blandes og tages i præcist den rækkefølge, det giver mening for dig. For du vil altid opleve det, det er din intention med at deltage, hvis du altså skriver og hengiver dig til forløbet.

Og ingen regler uden undtagelse.

Er du i tvivl og er du helt ny udi intuitiv skrivning, så snup en plads på Fortællersken I, Intuitiv Skrivning, først og se, hvor det bærer dig hen. Du vil blive glædelig overrasket. Lige nu er der ravnerabat at hente.

Det foregår online, men …

For mig er mine online skrivekurser ikke et nødvendigt onde, men derimod en helt særlig måde at skriverejse i det magiske univers på. Jeg har nu udviklet og afholdt online skrivekurser i 6 år og har super god erfaring med at gøre det på den måde.

Mine online skrivekurser giver dig altid mulighed for fordybelse i dit eget skriverum med værdifuld tid offline, så du kan skabe dig en magiske og godgørende skriveproces.

Jeg er gammeldags på den måde, at jeg ikke benytter videoer eller sessions, hvor vi mødes online og taler i munden på hinanden. Det handler om at skrive. Det ærer vi, det nærer vi.

Vi samler kraften i pennen og holder indre fokus.

ANDRE SIGER – klik for at læse, hvad andre siger om at være i skriveforløb hos mig

Til dig som længes

Fortællersken er for dig, som har en intention om at give din indre fortællerske ordet og lade hendes historier skrive. Det er for dig som længes. Efter din sjæls autentiske stemme og det, der vil gøre dig godt. Din sandhed. Dine fortællinger. Din indre vise kvinde.

Jeg har åbnet for tilmeldinger til begge hold og lige nu får du ravnerabat. Klik på navn/link ovenfor for at rejse videre til invitation og detaljer.

Der er et begrænset antal pladser på begge hold, så det kan være en god ide at sikre dig din plads på holdet nu. Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen.

The doors to the world of the wild Self are few but precious.
If you have a deep scar, that is a door.
If you have an old, old story, that is a door.
If you love the sky and the water so much, you almost can’t bear it, that is a door.
If you yearn for a deeper life, a full life, a sane life, that is a door.”

– Clarissa Pinkola Estes –

Andre siger – Klik for at se, hvad andre siger om at være i skriveforløb hos mig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: