På kanten af miraklet

“You are on the verge of a miracle”

“Du star på kanten af et mirakel.” Laksen kan mange sprog, men han er mest hjemme i vandsprogets sfære. Uventet måske, men han er god at konsultere, når det handler om hjerteanliggender og følelsesmæssig intelligens.

Mine ord får ham til at klukle. Højt. Lakselatter fylder rummet og jeg opdager, hvor jeg er på vej hen. Det er nemt at intellektualisere, når vi er på dybt vand. Analysere. Kategorisere. Finde fremmedord frem, som vi har lært og kalde det for noget. Så kan vi bunde igen. Eller kan vi?

Nu må jeg også le. Dyb vejrtrækning og tilbage til udgangspunkt. Hans indledende ord. Du står på kanten af et mirakel. Jeg siger dem højt, ordene og ser på Bradan, som på magisk vis får svunget sig op i luften som behersker af både vand og luft i en veludført salmon-tale. Han hører mig vist ikke, men synes optaget af sin lakseakrobatik.

Det slår mig, at han leger. Og at leg er en essentiel ingrediens i den visdom, han bringer. Odder er han ikke, men der er ligheder. Vand er et nøgleord. Legende, flydende vand.

”Du er igen i hovedet” bemærker han så og svømmer hen til kanten af det mirakel, hvor jeg står. Flodbredden. Bag os synger vandfaldet højt, rislende, monotont og dog så ubegribeligt beroligende. Bradan svømmede mod strømmen frem til vores mødested på kanten af miraklet. Jeg mærker akut sitren i min krop. Helt dybt som uundgåelig orgasme. Som om det først går op for mig. Nu.

Han ser på mig gennem tusindvis af år og uendelige strømme. Stjernehimmel og fuldmåne.

”Så fangede du den!” Jeg nikker.

”Du er klar” proklamerer han. ”Det er tid. Fra dette sted på kanten af miraklet bevæger du dig ind i fornyet tillid. En sfære af åbenhed og afslappethed til livet. Mere leg, mere latter. Husk at se stjernerne.”

”Din intention og energien i dens kraft har ført dig frem til dette sted. Du står nu på kanten af miraklet, en flodbred af lys i Det Magiske Univers. Det bærende element er vand, som du ganske rigtig har pejlet dig ind på de senere dage. Månekvinde, du har det i dig.

”Nu ser du og forstår dine følelsers sprog. Dine evner. At det sensitive, modtagelige og intuitive faktisk er en forudsætning for at gøre det, du kan. Fortællerske, du er igen kommet hjem. Men som heltinden på rejse starter nu en ny cyklus, hvor du bevæger dig ud. Denne gang dog uden at forlade det indre. Husk ordet, som du fik forleden dag. Sjælehavn. Velkommen til kanten af miraklet.

På skriverejse i det magiske univers
Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
24. juni 2021

Let things come to you

”Du ser gennem det, du føler. Du ser ved at mærke det.”

Det var det, hun fortalte mig i går. Hun viste mig, hvordan det fungerer.

Senere fik jeg at vide, at det jeg føler og mærker ikke er ensbetydende med, at jeg har forladt min egen sjælehavn og er drevet ud på åbent hav.

”Tværtimod” sagde hun med rislende stemme. ”Du sidder i egen sjælehavn og ser. Du ser gennem det, du føler. Du ser, ved at mærke det.

Sjælehavn. Sjælehavn. Sjælehavn. Skrev jeg 3 gange. Og lod det stå.

På det tidspunkt var der ingen sol og vinden var kølig. Fortællersken havde stor lyst til at sætte sig ved havebordet, dér sidder hun ofte om eftermiddagen og fanger tråde til fortællinger. Hun ser himlen og markerne, der bølger som grønt hav. Hun betragter roserne, hører solsorten synge og nogle gange drikker hun te. Hun holder sommer, indsnuser dufte og lader sig betage. Hun tillader mellemrum og åndehuller.

På det tidspunkt var der ingen sol, men den kom senere. Da trådte hun ud af døren med sin rejsedagbog under armen, pennen i munden og en kop te i hånden. Hun satte sig og skrev:

” Let things come to you”

står dér på den Yogi te, jeg vælger. Enhver tanke om at skulle gøre noget i det ydre, fejes væk med hendes inderlige kost. Små ivrige bevægelser og så et langt og glidende fej. Som i en vals. Jeg giver slip på de insisterende impulser og må konstatere, at det ydre kun er en flugtvej i dag. Fra det indre og det hav af beskeder, som kommer strømmende mod mig.

” Let things come to you”

Her dukker solen op og skydækket spreder sig for at slippe store plamager af blå løs. Blå himmel, blot et hav.

Jeg mærker, hvor livskraftig hun er blevet i mig. Stædig, fordi hun ved, hun taler til mig gennem følelserne i et varieret sprog med mange farver og fuld af musik. Vidunderlig musik, dragende musik.

Let things come to you”

Lad mig være helt ærlig. Det var slet ikke sjovt at være mig i går. Jeg vågnede fra en god nats søvn og mærkede det straks. Noget var forandret. Følelserne var intense, nogen havde åbnet en dør ved Sommersolhverv og skubbet mig ind. Månekvinden vågnede og strakte sin havfruekrop. Sælen var frænde og for at det ikke skal være løgn, var det ekstra kort, jeg valgte at trække, HAVET.

Den dominerende følelse var melankoli.

Det skal jeg skrive en fortælling om, beordrede jeg pennen, men den skrev, hvad den ville. Den skrev at denne sommer er anderledes og at jeg ikke længere med vilje alene kan fremdrive fortællinger eller høste sjæleord.

Det vidste jeg da godt! Det har jeg faktisk aldrig kunne.

Så jeg opgav mit forehavende og lod blot ordene blive stående i min rejsedagbog. Den rejsedag, som jeg indviede på junis første dag og hvor jeg skrev:

”Min intention er at lade min pen vandre dybt ind i Det Magiske Univers og hengive mig uden modstand. Jeg vil være åben og nysgerrig og lade min nye intention koble sig på min intention om at leve et fortryllende liv.”

Glædelig Fuldmåne. Giv slip og lad gå.

Kærlig hilsen
Lene

Nye hold af Fortællersken starter op til september og oktober 2021

Følg din længsel. Hvis du snupper din plads på et af holdene nu, opnår du ravnerabat og sparer lidt på deltagergebyret. Hvorfor vente, hvis du kan mærke, det kalder?

Skrivelængsel er ofte et kald fra sjælen

Skrivelængsel er ikke en kuriøs tilfældighed. Det er ofte et kald fra sjælen. Noget vil gerne skrives og fortælles gennem dig og ingen andre end du kan gøre det. Du har helt dine egne fortællinger og din måde at fortælle dem på.

På Skriveskolen for Fortællersker lærer du at sætte ord på og at skrive og arbejde med fortællinger på den indre rejser. Vi skriver intuitivt og fra sjæl og hjerte. Og du behøver ikke at have særlige kundskaber for at være med. Følg blot din længsel.

Kom, følg din skrivelængsel, book billet til dit efterårs skriverejse.

Fortællersken I, Intuitiv Skrivning
starter den 1. september
Dedikeret til at vække din indre fortællerske.
Giver dig en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning.

Fortællersken II, Eventyret
starter den 15.. september
Skriv din egne eventyr og oplev magien i eventyrets kraft.
Du skriver intuitivt, men får værktøjer og inspiration til at folde eventyret ud.

Fortællersken III, Pennens Kraft
Starter den 1. oktober 2021
Her oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Fortællersken intuitive skrivekurser

Fortællersken III er et online skrivekursus i rækken af Fortællerske skrivekurser. Det er for kvinder i alle aldre med skrivelyst og længsel.

Fortællersken I får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
Fortællersken II inviterer du eventyrets kraft ind i dit liv og skriverum
Fortællersken III oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Din deltagelse

Du kan deltage i det Fortællersken skrivekursus, der kalder på dig og du behøver ikke at tage taget Fortællersken I og Fortællersken II skrivekurserne først.

Tværtimod oplever jeg over tid, at de 3 kurser kan blandes og tages i præcist den rækkefølge, det giver mening for dig. For du vil altid opleve det, det er din intention med at deltage, hvis du altså skriver og hengiver dig til forløbet.

Og ingen regler uden undtagelse.

Er du i tvivl og er du helt ny udi intuitiv skrivning, så snup en plads på Fortællersken I, Intuitiv Skrivning, først og se, hvor det bærer dig hen. Du vil blive glædelig overrasket. Lige nu er der ravnerabat at hente.

Det foregår online, men …

For mig er mine online skrivekurser ikke et nødvendigt onde, men derimod en helt særlig måde at skriverejse i det magiske univers på. Jeg har nu udviklet og afholdt online skrivekurser i 6 år og har super god erfaring med at gøre det på den måde.

Mine online skrivekurser giver dig altid mulighed for fordybelse i dit eget skriverum med værdifuld tid offline, så du kan skabe dig en magiske og godgørende skriveproces.

Jeg er gammeldags på den måde, at jeg ikke benytter videoer eller sessions, hvor vi mødes online og taler i munden på hinanden. Det handler om at skrive. Det ærer vi, det nærer vi.

Vi samler kraften i pennen og holder indre fokus.

ANDRE SIGER – klik for at læse, hvad andre siger om at være i skriveforløb hos mig

Til dig som længes

Fortællersken er for dig, som har en intention om at give din indre fortællerske ordet og lade hendes historier skrive. Det er for dig som længes. Efter din sjæls autentiske stemme og det, der vil gøre dig godt. Din sandhed. Dine fortællinger. Din indre vise kvinde.

Jeg har åbnet for tilmeldinger til samtlige hold og lige nu får du ravnerabat. Klik på navn/link ovenfor for at rejse videre til invitation og detaljer.

Der er et begrænset antal pladser på begge hold, så det kan være en god ide at sikre dig din plads på holdet nu. Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen.

The doors to the world of the wild Self are few but precious.
If you have a deep scar, that is a door.
If you have an old, old story, that is a door.
If you love the sky and the water so much, you almost can’t bear it, that is a door.
If you yearn for a deeper life, a full life, a sane life, that is a door.”

– Clarissa Pinkola Estes –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: