Forbigående tristhed

“Know that your sensitivity is not a curse, but a gift that allows you to receive and understand messages from your soul.”

“Din sensitivitet er ingen forbandelse, den er en gave. Men for at sætte pris på gaven, må man vide, hvordan den virker. Og du må trøste din indre pige, som igen skvulper alene rundt i det store hav af følelser. Hun er ked af det og du er træt. I har det sådan af samme grund.”

Det er Gåsen i dag, hun har skilt sig ud fra sin flok og kommer vraltende ned af vejen. Jeg er vendt tilbage til den kølige glatte sten, hvor jeg mødte slangen forleden dag. Jeg er vendt tilbage. Siddende på stenen kan jeg igen trække vejret dybt og se. Det er bare ikke altid, at man bryder sig om det, man ser. Nu stirrer det mig i øjnene og en bølge af tristhed skyller ind over mig.

”Forbigående tristhed” siger Gåsen, som nu er kommet helt hen til mig. ”Tager du imod mig med åbne arme” spøger hun og ser på kvinden, der hænger lidt med hovedet. Det er blevet så tungt, det hoved. Ordene bliver siddende i halsen, men hun nikker velvilligt. Gås er der brug for i dag.

Store følelser. Dybe følelser. Gås taler og kvinde på sten lytter. I baggrunden høres fuglesang og træerne danser i vinden. Den kommer fra øst, vinden. Den har en ny begyndelse med.

”Men ingen nye begyndelser uden en ordentlig afslutning, siger Gåsen Gèardh. ”Det er ofte dér, at skoen trykker, hvis man altså har sko på. Og mellem afslutninger og nye begyndelser findes et land, en tærskel. Den er som en pause, tavs og forunderlig stille.”

”Bedst som du sidder dér og lader pausen indhylle dig i sit luftige slør, kommer dybe følelser op til overfladen. Du mærker dem nu. De vil føles og de har budskaber med til dig. Fra dybet af din sjæl. På et tidspunkt satte de sig fast og gemte sig, fordi du ikke var parat. Du skubbede dem væk, fordi du ikke var klar til at føle dem og lade dem passere. Det er du nu. Så sid roligt på glat sten og lad dem føles en efter en.”

”Det er underordnet, om det er glade og behagelige følelser eller om de er de tunge og triste slags. Alle er de velkomne som gæster i dit smukke hus. Tag imod dem, som du har taget imod mig. Lyt og mærk efter, er der noget som taler til dig, hvisker, intuitive beskeder? De kan meget vel være ledetråde af den slags, der spinder guld.”

”Nu sætter du essentielle energier fri og du opdager, hvad der virkelig gør hende og dig godt. Din indre pige. I er to alen af et stykke. Og hvilket stykke!”

På skriverejse i det magiske univers
Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
17. juni 2021

På skriverejse i det magiske univers – sommer 2021 – læs også gerne

Uglelys
Endnu er vinden stille
Hjerteskridt
Hvad høgen fortalte
Månedansen
Du slap fri
Et spørgsmål om tillid

Når skrivelængslen kalder

Måske har du det som de fleste af de kvinder, der deltager i mine skrivecirkelforløb og på de intuitive skriveworkshops? Du har skrivelængsel. Noget, som paradoksalt nok er svært at sætte ord på. I så fald har du noget essentielt til fælles med de kvinder. En dyb, spirituel længsel, der manifesterer sig gennem sproget.

Umiddelbart fortæller vi os selv, at det må være fordi vi har bøger i maven og at vi er nødt til at give os i kast med at lære at skrive bøger, hvis vi skal gøre noget med vores skrivelængsel. Men selvom det ofte sker, at der opstår bogideer, digte, noveller og andre magiske manuskripter i skriveprocessen, så er det faktisk sjældent dér, skoen trykker.

Det er noget andet, vi har i maven. Det er en dyb og inderlig længsel efter os selv, vores sjæl og den livssang, som vi hver især bærer rundt på. Hvad sangen handler om og hvordan den gerne vil synges, finder vi først ud af, når vi møder op og dedikerer os, når vi begynder at skrive og beslutter os for at hengive os til processen. Processen er nøglen.

Du længes efter dig selv, din sjæl

Det du længes efter er dig selv. Din sjæl. Skrivelængslen er et kald. Nogle giver udtryk for sig selv og deres iboende kraft og kreativitet gennem malerier, andre danser, synger eller laver skåle af ler. Der er mange måder at lade sjælen danse på, men har du skrivelængsel er der ingen tvivl. Ordet er dit materiale. Din sjæl ønsker at give udtryk for sig selv gennem ord og måske endda fortællinger. At lade sig fortælle.

Skrivelængsel er ofte et kald fra sjælen

Skrivelængsel er ikke en kuriøs tilfældighed. Det er ofte et kald fra sjælen. Noget vil gerne skrives og fortælles gennem dig og ingen andre end du kan gøre det. Du har helt dine egne fortællinger og din måde at fortælle dem på.

På Skriveskolen for Fortællersker lærer du at sætte ord på og at skrive og arbejde med fortællinger på den indre rejser. Vi skriver intuitivt og fra sjæl og hjerte. Og du behøver ikke at have særlige kundskaber for at være med. Følg blot din længsel.

Nye hold starter op til september og oktober 2021 og der er åbnet for tilmeldinger. Tilmeld dig nu og få ravnerabat.

Fortællersken – find din skrivestemme og væk din indre visdom

Nye hold af Fortællersken I, Intuitiv Skrivning og Fortællersken II, Eventyret, starter til september 2021.
Fortællersken III, Pennens Kraft, starter den 1. oktober 2021.

Kan du mærke det kalder? Ved tidlig tilmelding er der ravnerabat at hente og der er et begrænset antal pladser på hvert hold. Kom, følg din skrivelængsel, book billet til dit efterårs skriverejse.

Fortællersken I, Intuitiv Skrivning
starter den 1. september
Dedikeret til at vække din indre fortællerske.
Giver dig en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning.

Fortællersken II, Eventyret
starter den 15.. september
Skriv din egne eventyr og oplev magien i eventyrets kraft.
Du skriver intuitivt, men får værktøjer og inspiration til at folde eventyret ud.

Fortællersken III, Pennens Kraft
Starter den 1. oktober 2021
Her oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Fortællersken intuitive skrivekurser

Fortællersken III er et online skrivekursus i rækken af Fortællerske skrivekurser. Det er for kvinder i alle aldre med skrivelyst og længsel.

Fortællersken I får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
Fortællersken II inviterer du eventyrets kraft ind i dit liv og skriverum
Fortællersken III oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Din deltagelse

Du kan deltage i det Fortællersken skrivekursus, der kalder på dig og du behøver ikke at tage taget Fortællersken I og Fortællersken II skrivekurserne først.

Tværtimod oplever jeg over tid, at de 3 kurser kan blandes og tages i præcist den rækkefølge, det giver mening for dig. For du vil altid opleve det, det er din intention med at deltage, hvis du altså skriver og hengiver dig til forløbet.

Og ingen regler uden undtagelse.

Er du i tvivl og er du helt ny udi intuitiv skrivning, så snup en plads på Fortællersken I, Intuitiv Skrivning, først og se, hvor det bærer dig hen. Du vil blive glædelig overrasket. Lige nu er der ravnerabat at hente.

Det foregår online, men …

For mig er mine online skrivekurser ikke et nødvendigt onde, men derimod en helt særlig måde at skriverejse i det magiske univers på. Jeg har nu udviklet og afholdt online skrivekurser i 6 år og har super god erfaring med at gøre det på den måde.

Mine online skrivekurser giver dig altid mulighed for fordybelse i dit eget skriverum med værdifuld tid offline, så du kan skabe dig en magiske og godgørende skriveproces.

Jeg er gammeldags på den måde, at jeg ikke benytter videoer eller sessions, hvor vi mødes online og taler i munden på hinanden. Det handler om at skrive. Det ærer vi, det nærer vi.

Vi samler kraften i pennen og holder indre fokus.

ANDRE SIGER – klik for at læse, hvad andre siger om at være i skriveforløb hos mig

Til dig som længes

Fortællersken er for dig, som har en intention om at give din indre fortællerske ordet og lade hendes historier skrive. Det er for dig som længes. Efter din sjæls autentiske stemme og det, der vil gøre dig godt. Din sandhed. Dine fortællinger. Din indre vise kvinde.

Jeg har åbnet for tilmeldinger til samtlige hold og lige nu får du ravnerabat. Klik på navn/link ovenfor for at rejse videre til invitation og detaljer.

Der er et begrænset antal pladser på begge hold, så det kan være en god ide at sikre dig din plads på holdet nu. Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen.

The doors to the world of the wild Self are few but precious.
If you have a deep scar, that is a door.
If you have an old, old story, that is a door.
If you love the sky and the water so much, you almost can’t bear it, that is a door.
If you yearn for a deeper life, a full life, a sane life, that is a door.”

– Clarissa Pinkola Estes –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: