Et spørgsmål om tillid

“Trust that your path is unfolding exactly as it needs to.”

“Træd et skridt tilbage, du står i vejen for dig selv.” Slange snor sig på stien foran mig, små skyer af støv daler i mit kølvand. Den glider ind i buskadset og forsvinder i grønt.

Så jeg den eller så jeg den ikke? Hørte jeg de ord eller gjorde jeg ikke? Det er fristende at spidde mysteriet med skeptisk sværd, så let at dræbe ethvert forsøg på at leve et fortryllende liv. Mysteriet er min ven. Hvorfor smider jeg hende da konstant på porten?

Og hov! Var det da ikke den intention, jeg formulerede, da jeg satte ud på sommerrejsen? Så er det, at man går tilbage i sin rejsedagbog, bladrer og læser. Huske og tilbage. Jeg skrev:

”Min intention er at lade min pen vandre dybt ind i det magiske univers og hengive mig uden modstand. Jeg vil være åben og nysgerrig og lade denne intention koble sig på min intention om at leve et fortryllende liv.” Citat slut.

Jeg har slået mig ned på en stor sten tæt på det krat, hvor slangen forsvandt. Stenens glatte kølighed trænger op gennem min krop, det samme gør en brat og forunderlig ro. I skødet ligger min rejsedag og den pen, hvormed kraften formidles. Hvor ordene flyder, daler, svæver, synker, synger, simrer.

Tillid er alt, tænker jeg og lader også de ord skrive i min bog. Alt er et spørgsmål om tillid. Slangen stikker hovedet ud mellem dansende valmuer. Vinden synger alt i fuglekor.

”Har du da tillid til dig selv? Og til det faktum, at din vej udfolder sig præcist, som den skal, hvis du altså ikke står i vejen for dig selv og kæmper unødigt?”

” Go with the flow” hisser han. Jeg vrisser:

”Det kan du sgu da sagtens sige!”

Jeg lyder som min farmor. Udråbstegn. Jeg lyder som min farmor og husker hendes kunstneriske temperament og evne til at le af sig selv, når hendes barnebarn, pigen hun stod i ledtog med, påpegede det. ”Farmor, nu hidser du dig op igen.”

Noget prikker til noget i mig, nogen giver mig kuldegysning.

”Værsgo, her har du en solid portion gåsehud.”

Slangen ler. Nu lyder den også som farmor!

”Det er længe siden” mumler jeg og hun svarer:

”Meget længe siden.”

Så sidder vi lidt dér på kølig sten, men solen glider højere op på himlen og skæve skygger slår smut hen af vejen. Et forunderligt sted, det her, hører jeg mig selv tænke, men det er ikke ubehageligt. Faktisk tværtimod. Lad mig blive lidt her.

Jeg husker nogle ord, jeg læste i bogen om telefonboksen på kanten af verden. Nu skriver jeg dem i min rejsedagbog for ikke at glemme. De rørte mig dybt. Og var det da ikke dybt, at jeg ville?

” It was an act of faith to pick up the receiver, dial a number, to be answered by a wall of silence and speak anyway. Faith was the key to it all.”

– Laura Imai Messina, The Phone Box at the Edge of the World –

På skriverejse i det magiske univers
Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
15. juni 2021

Photo by Sharingstory © Dreamstime

På skriverejse i det magiske univers – sommer 2021 – læs også gerne

Uglelys
Endnu er vinden stille
Hjerteskridt
Hvad høgen fortalte
Månedansen
Du slap fri


Skrivningen er nøglen

Det er et spørgsmål om tillid – og har du skrivelængsel, vil du gerne vil skrive, så er skrivning nøglen!

Det er ikke nok at tænke på at skrive eller at læse om at skrive. Du er nødt til at gøre det. Og jeg kan med sikkerhed sige, at du alligevel ikke kan tænke dig til det, der vil skrives gennem dig og som vil dukke op, når du først er i gang med din skriveproces.

Kunsten er at turde lade det ske og ikke at lade sig bremse af tanker. Skriv i stedet for, sæt ord på. Giv lyd til alt det, der rumsterer og forsøger at holde dig skatmat i din komfortzone.

Tænk ikke. Skriv! Har du lyst til at lære at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte, så er du kommet til det rette sted. Jeg starter nye online hold op på Skriveskolen for Fortællersker til efteråret.

Se mere herunder. Lige nu er der ravnerabat at hente. Følg din længsel og book billet til din helt egen skriverejse.

Fortællersken – find din skrivestemme og væk din indre visdom

Nye hold af Fortællersken I, Intuitiv Skrivning og Fortællersken II, Eventyret, starter til september 2021.
Fortællersken III, Pennens Kraft, starter den 1. oktober 2021.

Kan du mærke det kalder? Ved tidlig tilmelding er der ravnerabat at hente og der er et begrænset antal pladser på hvert hold. Kom, følg din skrivelængsel, book billet til dit efterårs skriverejse.

Fortællersken I, Intuitiv Skrivning
starter den 1. september
Dedikeret til at vække din indre fortællerske.
Giver dig en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning.

Fortællersken II, Eventyret
starter den 15.. september
Skriv din egne eventyr og oplev magien i eventyrets kraft.
Du skriver intuitivt, men får værktøjer og inspiration til at folde eventyret ud.

Fortællersken III, Pennens Kraft
Starter den 1. oktober 2021
Her oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Fortællersken intuitive skrivekurser

Fortællersken III er et online skrivekursus i rækken af Fortællerske skrivekurser. Det er for kvinder i alle aldre med skrivelyst og længsel.

Fortællersken I får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
Fortællersken II inviterer du eventyrets kraft ind i dit liv og skriverum
Fortællersken III oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Din deltagelse

Du kan deltage i det Fortællersken skrivekursus, der kalder på dig og du behøver ikke at tage taget Fortællersken I og Fortællersken II skrivekurserne først.

Tværtimod oplever jeg over tid, at de 3 kurser kan blandes og tages i præcist den rækkefølge, det giver mening for dig. For du vil altid opleve det, det er din intention med at deltage, hvis du altså skriver og hengiver dig til forløbet.

Og ingen regler uden undtagelse.

Er du i tvivl og er du helt ny udi intuitiv skrivning, så snup en plads på Fortællersken I, Intuitiv Skrivning, først og se, hvor det bærer dig hen. Du vil blive glædelig overrasket. Lige nu er der ravnerabat at hente.

Det foregår online, men …

For mig er mine online skrivekurser ikke et nødvendigt onde, men derimod en helt særlig måde at skriverejse i det magiske univers på. Jeg har nu udviklet og afholdt online skrivekurser i 6 år og har super god erfaring med at gøre det på den måde.

Mine online skrivekurser giver dig altid mulighed for fordybelse i dit eget skriverum med værdifuld tid offline, så du kan skabe dig en magiske og godgørende skriveproces.

Jeg er gammeldags på den måde, at jeg ikke benytter videoer eller sessions, hvor vi mødes online og taler i munden på hinanden. Det handler om at skrive. Det ærer vi, det nærer vi.

Vi samler kraften i pennen og holder indre fokus.

ANDRE SIGER – klik for at læse, hvad andre siger om at være i skriveforløb hos mig

Til dig som længes

Fortællersken er for dig, som har en intention om at give din indre fortællerske ordet og lade hendes historier skrive. Det er for dig som længes. Efter din sjæls autentiske stemme og det, der vil gøre dig godt. Din sandhed. Dine fortællinger. Din indre vise kvinde.

Jeg har åbnet for tilmeldinger til begge hold og lige nu får du ravnerabat. Klik på navn/link ovenfor for at rejse videre til invitation og detaljer.

Der er et begrænset antal pladser på begge hold, så det kan være en god ide at sikre dig din plads på holdet nu. Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen.

The doors to the world of the wild Self are few but precious.
If you have a deep scar, that is a door.
If you have an old, old story, that is a door.
If you love the sky and the water so much, you almost can’t bear it, that is a door.
If you yearn for a deeper life, a full life, a sane life, that is a door.”

– Clarissa Pinkola Estes –

One thought on “Et spørgsmål om tillid

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: