Hjerteskridt

“Don´t second guess what you feel, just express it.”

Fugl er fløjet ind i min sfære, tidlig morgen, bleg sol. Med rejsedagbog og pen begiver jeg mig videre på min rejse og han følges med mig et stykke af vejen. Porten til Det Magiske Univers er for længst passeret, men uden min dedikation og mit morgen-rendezvous med fortællingens kraft, kan det hele synes som et skrøbeligt fatamorgana.

”Det er det bare ikke” siger han og vipper med hovedet fra side til side. ”Det er ligeså virkeligt som du og jeg. Jeg møder dig her i dag, så du kan nyde min skønsang og for at anspore dig til at tage det næste skridt. Fra vægelsind til skrivebog. Fra tvivl til tro.”

”Harmonien skabes af de valg, du tager og dit velvære afgøres af, om du vælger med hjertet.”

”Hjerteskridt” tilføjer han og bryder igen ud i sang. Der er meget musik i Det Magiske Univers, forunderlige toner som drager min sjæl.

Når Solsorten møder mig på tidlige morgener, er jeg aldrig i tvivl. Han repræsenterer det indre kald og kalder fra et sted mellem verdener. Ofte er det i skumringen at han slår sine folder, hans sang er en hymne til den nye dag og til den sprække, der sætter lyset fri. Glad bliver jeg, når han dukker op i en fortælling og min pen danser til tonerne af hans melodi.

Vi gør holdt under et par bøgetræer. De er for længst sprunget ud og tøver ikke med at leve. Fuldt ud. De venter ikke, tøver ikke og tvivler ikke på deres kraft.

”Velkommen” siger de med vindens stemme, ”slip nu alle impulser til analyse og giv udtryk for det, du føler og den, du er. Dans det, mal det, skriv det!”

”Vær det og syng det” stemmer Solsorten i og jeg mærker en lille glæde vokse.

Hun er pigen som undertrykte sine følelser, gemte dem og lod som om. Det var bedst sådan. For ingen forstod hendes længsel. Hun ventede. Forgæves. På at nogen skulle give hende tilladelse til at være glad. Sådan glad helt ind i knoglerne med hoppende hjerte og dansende ben.

Nu misser hun med øjnene og rækker instinktivt hånden ud for at stryge hans fjer. Sorte og silkebløde, skrøbelige og uendeligt stærke på samme tid. De giver ham flyveret. De letter ham fra jorden og skænker øjeblikkelig frihed.

”Dine vinger vil også bære dig” betror han lille glæde, ”men lov mig at vokse lidt og fylde lidt mere.”

”Vil du da beskytte mig, mens jeg vokser mig stærkere?” spørger Lille Glæde bekymret, men noget er allerede sket, for nu skrives hun med stort. Han bekræfter og tager hende under sine vinger.

Jeg er vidnet, min pen maler landskabet, de intense grønne farver og en skovsti, hvor Pigen og Solsorten vandrer. Snart vil han give hende den første flyvelektion, hun glæder sig med lige dele frygt og fryd. Det, min ven, er et godt tegn.

Jeg rejser mig og begynder at danse. Hjerteskridt. Tonerne strømmer ud fra den nu lukkede rejsedagbog og fortsættelse følger.

På skriverejse i det magiske univers
Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
8. juni 2021

Blackbird by Janusz Lukomski Prajzner (c)

På skriverejse i det magiske univers – sommer 2021 – læs også gerne

Uglelys
Endnu er vinden stille

Fortællersken – find din skrivestemme og væk din indre visdom

Nye hold af Fortællersken I, Intuitiv Skrivning og Fortællersken II, Eventyret, starter til september 2021

Fortællersken I, Intuitiv Skrivning
starter den 1. september
Dedikeret til at vække din indre fortællerske.
Giver dig en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning.

Fortællersken II, Eventyret
starter den 15.. september
Skriv din egne eventyr og oplev magien i eventyrets kraft.
Du skriver intuitivt, men får værktøjer og inspiration til at folde eventyret ud.

Fortællersken III, Pennens Kraft
starter til oktober 2021 (dato følger snart)
Her oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Fortællersken intuitive skrivekurser

Fortællersken III er et online skrivekursus i rækken af Fortællerske skrivekurser. Det er for kvinder i alle aldre med skrivelyst og længsel.

Fortællersken I får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
Fortællersken II inviterer du eventyrets kraft ind i dit liv og skriverum
Fortællersken III oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Din deltagelse

Du kan deltage i det Fortællersken skrivekursus, der kalder på dig og du behøver ikke at tage taget Fortællersken I og Fortællersken II skrivekurserne først.

Tværtimod oplever jeg over tid, at de 3 kurser kan blandes og tages i præcist den rækkefølge, det giver mening for dig. For du vil altid opleve det, det er din intention med at deltage, hvis du altså skriver og hengiver dig til forløbet.

Og ingen regler uden undtagelse.

Er du i tvivl og er du helt ny udi intuitiv skrivning, så snup en plads på Fortællersken I, Intuitiv Skrivning, først og se, hvor det bærer dig hen. Du vil blive glædelig overrasket. Lige nu er der ravnerabat at hente.

ANDRE SIGER – klik for at læse, hvad andre siger om at være i skriveforløb hos mig

Til dig som længes

Fortællersken er for dig, som har en intention om at give din indre fortællerske ordet og lade hendes historier skrive. Det er for dig som længes. Efter din sjæls autentiske stemme og det, der vil gøre dig godt. Din sandhed. Dine fortællinger. Din indre vise kvinde.

Jeg har åbnet for tilmeldinger til begge hold og lige nu får du ravnerabat. Klik på navn/link ovenfor for at rejse videre til invitation og detaljer.

Der er et begrænset antal pladser på begge hold, så det kan være en god ide at sikre dig din plads på holdet nu. Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen.

The doors to the world of the wild Self are few but precious.
If you have a deep scar, that is a door.
If you have an old, old story, that is a door.
If you love the sky and the water so much, you almost can’t bear it, that is a door.
If you yearn for a deeper life, a full life, a sane life, that is a door.”

– Clarissa Pinkola Estes –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: