Agern

“If you can infuse a sense of magic into your life, you are truly blessed.”

Forsigtigt samler jeg min intention op som en sjælden perle i skrøbelig skal. Holder den i min hånd uden at klemme. Mærker dens kraft, ordene og hvad der bor i den. Håbet. Miraklet. At det virkelig ER muligt at leve et fortryllende liv i disse urolige tider, at holde et inderligt fokus og holde om håbet som jeg holder min elskedes hånd.

Morgenen er forbavsende kølig, duggen tyk og standhaftig. Den boltrer sig og trækker en streng ind i efteråret, puster mig i nakken. Nej, protesterer jeg, det er for tidligt. Jeg ryster følelsen af mig. Endnu er det vel sommer?

”Det vil jeg undlade at svare på” siger hun og træder ind i min sfære, kommer til syne bag den gamle eg i kanten af skoven.

”Each, hvor dejligt at det er dig i dag.” Mit smil bærer ingen maske, jeg mener det. Tanken om at gå helt hen til hende og lade min hånd stryge hendes mule, glide videre over ryggen, musklerne og hvile mit blik i hendes dybbrune øjne. De er som blød muld efter regnen. Da vil jeg svinge mig op på hendes ryg i tillid til, at tilliden er gengældt og at jeg ikke forgriber mig, men blot griber en mulighed for at skabe forbindelse med et af de prægtigste dyr, jeg ved. Hesten.

Each pruster, er det virkelig sandt, hvad jeg ser? Luften fra hendes næsebor danner små røgringe i morgenlyset. Sløret, endnu indhyllet i dugperler, som den intention, jeg holder i min hånd.

Så venter jeg og gør holdt på stien, som egentlig er en gammel markvej, en hærvej måske. Den går gennem skoven. Jeg har det med at kalde den slags veje for stier, det får landmænd til at le. Ha! Kvinden fra byen, der bar landet i sit hjerte.

”Det var engang dit store ønske, din inderlige intention” husker Each mig på og tager de sidste skridt hen til mig. ”Og nu er du her. Sjæl, kød og blod.”

Jeg nikker. Resten sker i slowmotion, kvinde kysser mule og får tårer i øjnene, hest nikker og gør tegn til, at hun gerne må svinge sig op. Det er et helligt øjeblik. Så rider de af sted, vender sig mod sydøst og følger vejen ind i skoven. Uglen sidder skjult bag grønne blade, men de ser hinanden og hilser anerkendende.

Kender du historien om det agern, der blev til et egetræ?

Vækket af en krage stod jeg op til en ny morgen og samlede min intention om. Det er et ritual, jeg må gentage. Igen og igen.

“Lad det gå, som ønsker at gå. Lad det komme, som ønsker at komme.” Ordene synger i min krop, mens vi rider gennem graner og bøg. Duft af kogler, lyd af sensommerbro. Hestehove på skovsti.

“Jeg hengiver mig i tillid”, siger jeg højt til Each, som bevæger sig fremad med regelmæssige bevægelser. Men hun lytter, jeg kan se det på hendes ører og mærke det i min kontakt med hendes krop.

Bedst er det at træde af vejen og åbne sine arme og hjerte. For alt det gode, som gerne vil lande, berige og berøre. Hvor ofte har jeg ikke stået i vejen for mig selv, fordi frygten fik lov til at sejre?

Det er andre tider nu.

I just know that something good is gonna happen.

På skriverejse i det magiske univers
Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
4. august 2021

Intentionens kraft

Til september starter jeg ny hold op af Fortællersken I, Intuitiv Skrivning og Fortællersken II, Eventyret. Fortællersken III, Pennens Kraft følger efter til oktober.

På samtlige hold starter skriverejsen med, at du formulerer din intention med at deltage. Og du får også lejlighed til at skrive fortællingen om din intention. Lad mig vise dig hvordan og hav så tillid til, at intentionens kraft vil folde sig ud undervejs og vise dig hvorfor.

Hvad er intentionens kraft?

Wayne Dyer betragtede intention som en kraft i universet, som muliggør skabelse af alt, hvad der er til. Intention er således ikke noget, man gør eller tilstræber, det er snarere en energi, som vi allerede er en del af. Han forklarer intentionen som et energifelt, der er fuldt tilgængeligt for alle og som vi kan aktivere og bruge til at skabe positiv fremgang i vores liv.

En af måderne at få kontakt til energifeltet af intention er at droppe kampen, fordommen og mistilliden til livet og i stedet at søge harmoni med det, der omgiver os.

Ved at hengive os til det subtile, naturlige flow og bevidst at søge harmonien, giver vi plads til at vores dybeste ønsker kan manifestere sig. Wayne Dyer fortalte, at retningen for vores dybeste ønsker dukker helt naturligt op til overfladen, når vi giver slip.

Intentionens 7 principper i følge Wayne Dyer

  • Kreativitet
  • Venlighed
  • Kærlighed
  • Skønhed
  • Udvidelse
  • Ubegrænset overflod
  • Modtagelighed

    Kilde: “The Power of Intention” by Dr. Wayne W Dyer.


Det er en gave at alliere sig med intentions kraft – i livet og på skriverejsen

Uanset om du er enig med Wayne Dyer i hans betragtninger eller om du helt begriber, hvad intentionens kraft egentlig er, kan du med stor fordel formulere en intention med din skrivning, når du begiver dig på skriverejse. 

Intentionens kraft vil afsløre sig for dig undervejs.

Du hjælper magien på vej ved på forhånd at formulere en intention med dit forehavende. Ved at bruge ord med god energi, som støtter og løfter dig og som du kan mærke føles godt, når du skriver og læser dem, aktiverer du intentionens felt og gør dig modtagelig for, at det, du ønsker dig, kan finde dig, når du begiver dig på skrivevej.

Du åbner simpelthen og gør dig modtagelig via din intention.

Vigtigt! Vær sikker på, at din intention kommer fra sjæl og hjerte og ikke er et resultat af egoets higen efter resultater og ydre succes. Din intention skal formuleres med hjertet og kunne mærkes i hjertet.

Dine ord er din tryllestav

Husk på, at dine ord er din tryllestav. De ord, du vælger at anvende, skal du gerne kunne mærke dybt i sjælen og i hjertet. De får dig til at smile, de motiverer og kildrer måske lidt i maven. Og måske mærker du også et strejf af frygt, det er helt normalt. Så er der nemlig noget på spil!

Det må hjertens gerne føles lidt højtideligt, når du formulerer din hensigtserklæring og måske endda skriver den under. Du forbinder dig nemlig via din intention. Den er en kontrakt mellem dig og Kilden.

Og du kan altid påkalde dig intentionens kraft. Igen og igen.

Påkald dig fortællingens kraft, skriv dig ind

Du kan påkalde dig fortællingens kraft og alliere dig med dens visdom. Og den tid, vi nu går i møde, høsten og det kommende efterår, er perfekt til at skabe grobund for nye fortællinger. Mørket vokser og tilbyder dig sit univers, her kan du nære det indre og lytte.

Start med høsten og bevæg dig videre ind i efteråret. Følg gerne med her på bloggen, jeg lover at dele nogle af de fortællinger, der vil opstå i løbet af august og september.

Min sommerrejse er blevet til en høstrejse, årshjulet drejer. Nye frænder og fortællinger finder vej, de vil berige og berøre. Jeg ved det, jeg har tillid til det, jeg har gjort det igen og igen.

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen skriver jeg mig ind.

Til september starter jeg nye hold op på Skriveskolen for Fortællersker. Er det din tur nu?

Kom, skriv og sæt din indre fortællerske fri, hun har gaver med til dig. Du lærer at skrive intuitivt og at arbejde med fortællinger på den indre rejse.

Du behøver ikke særlige forudsætninger for at være med. Følg blot din skrivelængsel.

FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING

Holdstart den 1. september 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2400,-

Du får en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning

FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET

Holdstart den 15. september 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2850,-

Du skriver intuitivt og inviterer eventyrets kraft ind i dit skriverum

FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT

Holdstart den 1. oktober 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2800,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. august
Pris DKK 2600,-

Du forankrer dig spirituelt i din skrivning og lærer om pennens kraft

Der er et begrænset antal pladser på hvert Fortællersken-hold, så tøv ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du bare kan mærke at du skal være med.

DET MAGISKE LANDKORT Høst

eSkrivekursus for kvinder
Starter den 7. august 2021 – når de lyse nætter ender
PRIS DKK 900,-

Det Magiske Landkort høst er ikke et Fortællersken skrivekursus. Her skriver du alene og folder indre landskaber ud gennem ord og fortællinger. Et inderligt forløb til dig, som har brug for egentid og fordybelse.

Du høster, du sår og du gør dit indre forrådskammer klar til vinter. Gennem ord og fortællinger. Fortællingens kraft er stor.

Det foregår online

og det er et bevidst valg ikke et nødvendigt onde

Grundet Covid-19 situationen har jeg p.t. ikke sat fysisk skriveworkshops på programmet. MEN … jeg har faktisk holdt online skrivekurser i årevis nu og for mig er det ikke et nødvendigt onde, men derimod en helt særlig måde at skriverejse i det magiske univers på.

Mine online skrivekurser giver dig altid mulighed for fordybelse i dit eget skriverum med værdifuld tid offline, så du kan skabe dig en magisk og godgørende skriveproces.

Jeg benytter ikke videoer eller sessions, hvor vi mødes live online. Alt foregår skriftligt. Det handler om at skrive. Det ærer vi, det nærer vi.

Du skaber selv det rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i dit liv og din livsrytme.

Hjertelig velkommen på Skriveskolen for Fortællersker.
For kvinder med skrivelyst og længsel.

Kærlig hilsen
Lene

HVAD ANDRE SIGER – Klik for at læse hvad andre siger om at være i forløb hos mig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: