Velsignet

“Use your intuition and see through illusions.”

Det hænder, at der er digte i mit hoved. Ord flyder som vand. Floder af poesi skyller ind på min kyst, men jeg vandrer af støvet vej. Håbet vender tilbage som valmue på blød bakke. Dansende i vinden, så skrøbelig og smuk. Hvilken styrke.

Det sker i dag. Og solsorten akkompagnerer de ord, der opstår af ingenting. Triller fylder, flyder og blander sig med vind i øst. Jeg er på vej ud for at møde dagens frænde og tænker, at det må være solsorten, der synger så fint. Tryllemester med sin fløjte. Eller haren, der betragter mig fra kanten af den bygmark, som endnu står at høste.

Alligevel går jeg videre, mine ben fører mig på vej. Helt intuitivt lader jeg mig drage. Det er som at slække på kontrollen, de usynlige tøjler, man holder i sine hænder. Ikke for hårdt, ikke for blødt.

Lyt og hør det usynliges stemme. Følg dets sang.

Det er det sidste døgn med lyse nætter. I horisonten står porten til høsten åben og efteråret sender sin hilsen med flaskepost.

Inden længe ses vi igen.

Det er fint med mig, al modstand er fordampet og mit fokus er på de skridt, jeg tager i dag. Følger min intuition og holder øje. Ser detaljer og lytter til digteren, der øver sig i mit hoved. Tak søde tanker, fordi I leger med. Poesi gør livet lidt rundere.

”Vær hilset”. Så står hun dér under bøgetræet med sit kuld af unger. Bag hende bølger de modne marker. Luften er gavmild og tørrer dug af hvert aks.

Zoe! Med sit kuld er hun et symbol på overflod og fertilitet. De smæsker sig i bøger, de unger. Bog i flertal, hvis du altså skulle undre dig.

”Hej søde Zoe” siger jeg og sukker uvilkårligt. Jeg behøver ikke at gå længere, jeg er ankommet til dalen, hvor de gode ønsker bor. Ofte møder jeg hende her.

”Denne morgen et liv”. Zoe smiler. Over os glider en hær af mørke skyer ind og solen mister sit skær. Skygge træder i karakter og der sker noget med vinden. Zoe betragter mig granskende som vil hun se, om det rører mig. Kan det afbryde poesien og den gode følelse af at være i live på denne dag? Skydækket over det, der før lå badet i sol?

Jeg ryster på hovedet.

”Nej, ikke i dag. For i dag har jeg en digter i hovedet, som øver sig. Der er poesi i mit blod. Ingen skyer kan kvæle den glæde, der bor i poetisk energi. Det er en særlig kraft og heldig er den, som får det at mærke. Den kommer og går. Den er vinter og vår. Den kan ikke indfanges og lægges i lænker. Den er fri. En fugl i mit hjerte.

Jeg mumler en bøn af tak. Min krop falder til ro ved synet af so og bøgetræ. De ivrige unger, som smasker og smager på livet. Solsorten, som tryller med sin fløjte og vinden, der flirter med vest. Jeg lukker øjnene og ved. Nogle gange kan man høste, mens man sår og sådan er det for mig i dag. Velsignet er den, som får det at mærke.

Sometimes I need only to stand, where I am, to be blessed.
– Mary Oliver – 

På skriverejse i det magiske univers
Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
6. august 2021

Kom, skriv, din indre fortællerske kalder

Til september starter jeg nye hold op af både Fortællersken I, Intuitiv Skrivning og Fortællersken II, Eventyret.

Fordi jeg elsker det lille agern, jeg bærer om min hals og symbolikken omkring det og fordi jeg håber, at du vil følge din skrivelængsel og komme, hvis det kalder, så vil jeg gerne skænke dig en særlig agern rabat, hvis det tid og du skal være med på ét af holdene. Læs mere om agern-symbolikken sidst i indlægget.

Tilmelder du dig enten Fortællersken I, Intuitiv Skrivning eller Fortællersken II, Eventyret
senest på søndag den 8. august OG skriver ”agern” i kommentarfeltet,

trækker jeg 200 kr. fra deltagergebyret.

Fortællersken III, Pennens Kraft, har stadig ravnerabat ved tilmelding senest den 31. august, så her gælder agernrabatten ikke.

Lidt mere om de forskellige Fortællersken hold

På Skriveskolen for Fortællersken lærer du at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte. Ofte er skrivningen spirituelt forankret, men uanset, hvad du tror på og om du på forhånd har tillid til fortællingens kraft, så kan du så fint møde op med din helt egen intention og skrive dig ind.

På Fortællersken I, Intuitiv Skrivning 

finder du din skrivestemme gennem intuitiv skrivning og vækker din indre fortællerske. Du får en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning og oplever, hvordan hun langsomt vågner i processen. Din indre fortællerske og hun er også din vise kvinde, hende som ved.

Over tid vil du opleve, at det er terapeutisk ja endda healende at sætte ord på og finde din stemme. Det styrker dig indefra og giver dig stolte rødder og øget selvværd. Dine fortællinger er vigtige, de fortællinger, der bor i dit hjerte.

På Fortællersken II, Eventyret,

skriver du også intuitivt, men inviterer eventyret ind i dit skriverum. Du får værktøjer og remedier til at skrive din egne eventyr, som du så fint kan bruge som pejlemærker og guider på den indre rejse. Gennem eventyr kan vi få kontakt til vores sjæl og eventyret har på den måde sin helt egen kraft.

At fortælle en historie eller et eventyr trænger gennem skjold og barrierer. Det bryder mure ned og åbner hjerter. Fortællingerne løfter os op på et andet niveau og tager os et pennedyp dybere. De skænker os et anderledes perspektiv og helt andre briller.

Selvom du ikke har prøvet det før, vil du sandsynligvis opleve, at eventyret ligger gemt i dig og bare venter på at blive fremkaldt.
Du behøver ikke at have deltaget i Fortællersken I for at være med på eventyrrejsen. Kom med, hvis det er eventyret, der kalder.

På Fortællersken III, Pennens Kraft,

har vi en fælles intention om at forankre os spirituelt i vores skrivning. Holdet, som starter til oktober, er et vinterhold. Vi skriverejser fra efterår gennem Samhain mod Vintersolhverv og ind i det nye år. Skriveafsæt og øvelser er tilpasset årstiden og de særligt kraftfulde tidspunkter på årshjulet. Det er ikke samme skriveafsæt og øvelser som på forårsholdet.

At skrive og arbejde med ord og fortællinger er energiarbejde på præcist samme måde, som hvis du arbejder med shamanisme eller andre former for spirituelt arbejde, blot bruger vi på skriverejsen bevidst ordene og deres energi. Det vigtigste, når du ønsker at lade ord og fortællinger blive en del af din spirituelle praksis og støtte dig på din indre rejse, er at være bevidst om det og at have en intention om, at du hengiver dig.

Det kan du gøre på mange måder og det er nogle af de måder, vi skal gå på skrivende opdagelse i i Fortællersken III, Pennens Kraft.

Vigtigt! Spirituel betyder ikke manglende jordforbindelse. Tværtimod. Vi inviterer naturen og den naturlige cyklus ind i vores skrivning. Vi grounder og har kroppen med i processen.

Spirituel skrivning handler heller ikke om at undgå livet og dets genvordigheder. Spirituel Bypassing er på ingen måde formålet med spirituel skrivning i Fortællersken III. Vi skriver i livet og det, der står i vejen, er vejen.

Rejs videre til invitation og detaljer – og husk agernrabatten

Klik og rejs videre til invitation og detaljer for hver enkelt Fortællersken hold – se ovenfor. Det foregår udelukkende online og du kan være med, uanset, hvor i landet eller udlandet, du befinder dig.

Og som skrevet står er der AGERN rabat ved tilmelding til Fortællersken I og II senest den 8. august. Du sparer 200 kr. på deltagergebyret. Book din plads nu, så er du med, når vi starter skriverejsen ind i efteråret.

Tilbage er blot at ønske dig en skøn og lindrende august. Må du høste alt det fine, du har sået.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING – agernrabat 200 kr. ved tilmelding senest den 8. august

TILMELDING FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET – agernrabat 200 kr. ved tilmelding senest den 8. august

Kærlig hilsen
Lene

AGERN SYMBOLIKKEN

Jeg bærer et lille agern i en kæde om min hals. Agern er et symbol på vækst, vedholdenhed og styrke. En inderlig styrke, der ikke altid kan ses på ydersiden. En styrke, der opstår i sårbarhed og som aldrig er stærkere end det mest sårbare sted. For her handler det ikke om at skjule sårbarheden eller at gøre den fordækt. Det er et spørgsmål om stadig at holde hjertet åbent.

Agern er også et symbol på overflod og held. Og så har agern en særlig betydning i keltisk heksekunst, men det er en helt anden historie.

Læs fortællingen “Agern” her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: