Ravnekald

Så lærte jeg det. Man har planer med mig. Jeg er ikke bare en tilfældig gæst på Pensionatet og min læring er ikke kun til eget brug. Cailean og Willow har talt. Det forunderlige er, at alting føles anderledes nu og at det, de fortalte mig forleden i Caileans hus, mærkes som en selvfølge. Det ændrer min kurs og min forståelse af konceptet. Hvis man kan kalde det sådan. Ser du, meget danser i skyggen af Pensionatets mure og ikke alt afsløres, før det er tid. Selv nu sidst i maj kan jeg ikke fortælle, hvor det ender og hvem jeg vil være, når jeg på oktobers sidste dag og ved Samhain må forlade dette sted og gå videre.

For én ting har jeg lært. Det er nuet, det gælder. Denne morgen, hvor solen skinner fra blåbleg himmel og vinden er kold. Jeg er stået op, har været i bad og gør nu det, jeg har i sinde at gøre hver morgen, inden jeg går ned til morgenmad. Jeg skriver i min rejsedagbog.

Jeg tuner ind og lytter til de kort, jeg har trukket. Orakelkortene fra Stellas tarotbutik. Jeg skriver det, som er. Jeg bortskammer ikke følelser som uvelkomne, alle er de værdige til at få sin særlige fortælling. Her på siderne og inden jeg går videre ud i dagen, går jeg ind. En stille stund, hvor sjælen kan mærkes som bølgeskvulp fra det dybe hav. Det budskab, som kort og intuition bringer, min forbindelse er stærkere nu. Jeg skriver det, jeg hører.

Og alt det, jeg ikke længere kan bruge, skaller af og skylles bort. Det sker helt af sig selv. Hver morgen føler jeg mig lidt lettere. Jeg følges med Ravnen de dage, hvor hun dukker op. Som i dag, hvor vinden er kølig og hviner fra vest. Fornøjet og tilfreds.

Vi mødes over morgenmaden, Virginia har lavet majgrød som toppes med marmelade af jordbær og rabarber. Kaffen er bedre end ellers, jeg kan ikke skjule mit smil.

”Du har passeret en grænse” proklamerer Maize og blinker venligt til mig.

”Sig mig engang, Maize” udbryder Elva med løftet kaffekrus og øjenbryn ditto, ”du er altid så hemmelighedsfuld. Og jeg ved, at vi ikke må spørge, men kunne du dog ikke tænke dig at indvie os lidt i din agenda? Hvad går du og laver? Hvor tager du hen, hvem er din mentor?”

”Nu har du jo spurgt” svarer Maize og ryster på hovedet. ”Det er ikke tilladt. Du bryder reglerne, Elva”. Hun ser på Willow for opbakning.

”Den er god nok, Elva. Willow nikker med hele kroppen og kastanjekrøllerne danser. ”Hvis Maize holder sine kort tæt til kroppen, så er der nok en grund. Det tilkommer ikke dig at spørge.”

”Åh” sukker Elva og stiller koppen fra sig, så kaffen skvulper ud over dugen, ”og ikke desto mindre står der i pensum, at nysgerrighed er en god ting. En dyd. Men spørge må vi ikke og det selvom vi har været her så længe sammen.”

”Præcis” svarer Willow, ”du må have tillid til, at det er som det skal være.”

”Jeg kan faktisk ikke afsløre noget” indrømmer Maize og trækker på skuldrene. ”Sådan er det, Elva. Det må du lære at leve med. Og jeg vil sætte pris på, hvis du ikke spørger igen.”

”Heller ingen gætterier?”

”Nej Elva. Eller du er selvfølgelig velkommen til at gætte alt det du vil, men du skal ikke sige det højt. Det nytter ikke noget. Følg du nu bare din egen sti og koncentrer dig om dit eget. Bliv hos dig selv.” Maize stemmer er venlig men bestemt. Der er ikke mere at sige.

Elva ser på mig og jeg smiler til hende. Selvom vi er blevet fine venner, har vi stadigvæk hemmeligheder, hun aner intet om Cailean og Eneboerens Spor. Det var hendes valg, da hun fortalte mig om sit og derfor ved jeg, at hun går Den Magiske Tevej og er i lære hos Grace. En snert af dårlig samvittighed nager mig, men jeg har truffet et valg. Også jeg er nødt til at holde mine kort tæt til kroppen og derfor anfægter jeg heller ikke det valg, Maize har truffet.

”Valget har truffet Maize” bemærker Willow og blinker til mig, tankelæser til det sidste.

Hemmeligheder er her mange af. Jeg vælger at tro på, at de er af det gode.

”Tak” svarer jeg, da Willow løfter kaffekanden og uden ord spørger, om jeg vil have en sjat. Senere skal jeg ud på tur alene, for Ravnen har kaldt. Der er noget, hun vil fortælle.

Lene Frandsen (c)
Fortællingen fra Pensionatet
25. maj 2023

Photo Dreamstime (c)

Kun når jeg skriver

Vejen ind i fortællingerne og det magiske univers findes kun, når jeg skriver. Det er ikke noget, jeg henter på andre måder, jeg skriver aldrig i hovedet. Når tankerne begynder at skrive, inden pennen er på papiret eller mine fingre på tastaturet, stopper jeg dem med det samme. Intuitiv skrivning kan ikke ske i hovedet.

Gør det selv

Hvis du gerne vil lære det, er du nødt til at skrive selv. Uanset, hvor meget jeg fortæller om det både skriftligt og mundtligt, så vil du aldrig kunne opleve det uden at gøre det selv. Du kan ikke lære det mentalt og du kan ikke forstå det intellektuelt. Du er nødt til at skrive dig ind og hvis du vil skrive og arbejde med fortællinger på den indre rejse, er du nødt til at byde fortællingens kraft op til dans. 

Alt du behøver

En vis form for disciplin i din skriveproces og på din rejse er essentielt, for den sætter dig fri. Uden den ramme, som hverken er for løs eller for fast, vil du opleve at det hele falder til jorden.

Din intention er også en vigtig del af intuitiv skrivning, fordi du med den sætter din indre kurs og åbner op for det, der vil møde dig, når du skriver. Og vigtigt er det at din intention stammer fra hjertet. Andet behøver du såmænd ikke, bortset fra en god pen og en skrivebog, der passer til dig. Med eller uden linjer, A5 eller A4? Det er fuldstændig lige meget, fortællingerne lander uanset, om din skrivebog er rød, blå eller grøn.

For det er dig, det handler om. Det er dig, som skal åbne dig for fortællingens kraft og skrive dig ind.

Hvis du gerne vil lære det

Jeg tilbyder mine online skrivekurser og forløb, så du kan lære det og gøre det samme. På din måde. For ikke to veje er ens, men der er ligheder og røde tråde og en masse gode værktøjer, som kun kan bruges, når man befinder sig lige dér, hvor de kan bruges. Ikke på forhånd, ikke før eller siden. Og kun når du skriver.

Hvis du gerne vil lære det og har lyst til at skrive intuitivt, hvis du er nysgerrig på, hvilke fortællinger, der bor i din pen og dit hjerte, så kan jeg varmt anbefale dig at deltage på et af mine forløb og intuitive skrivekurser.

Intuitiv Sommerskriveskole

Den 5. juni starter mit online sommerskrivekursus ”Intuitiv Skrivning, Skoven” og her får du rig lejlighed til at prøve det selv. Deltager du på holdet, er jeg med som intuitiv skrivecoach og rejseleder gennem sommeren og du kan konsultere mig undervejs og i processen.

Jeg har skabt skrivekurset på baggrund af min egen rejse og det, jeg ofte har oplevet i skoven. Skoven kan noget særligt. Og der er masser af saft, kraft og inspiration at hente blandt træerne, skovens væsener og i de forskellige skovlandskaber.

Du får skriveafsæt og øvelser, som sætter dig på vej. Du skriver dig ind. I skoven.

Når du selv skriver

Hvis du gerne vil lære det, må du skrive selv. Intuitivt og med intention. Det får du inspiration til på Fortællerskens Sommerskriveskole. Dér kan jeg hjælpe dig og vise dig hvordan. Når du selv skriver.

Der er ledige pladser på holdet, men du kan også tage skrivekurset alene, hvis du har brug for det i sommer. Her kan du selvfølgelig konsultere mig på e-mail og få personlig sparring. Læs med videre og kom, hvis det kalder. Jeg vil elske at guide dig på vej og glæder mig til skriverejsen gennem sommeren.

Fortællerskens Årshjul ruller videre og nye deltagere starter den 1. juni. Her er fokus på cyklisk skrivning, men du skriver stadig intuitivt med intention og får inspiration til det. Alene, på egen hånd, i pagt med årshjulet.

Du tilmelder dig enten for 6 måneder eller du booker et års skriverejse årshjulet rundt.

RABAT ved tilmelding og start i juni eller juli 2023.
Jeg tilbyder en ekstra rabat til dig, der tilmelder dig med start i juni eller juli. Se nedenfor.

Herunder finder du en kursusbeskrivelse for begge skrivekurser. Hvis skrivelængslen kalder, så kom med. Det er ved at være tid til tilmelding.

Intuitiv Skrivning: Skoven

Online skrivekursus for kvinder uanset alder og forudgående skriveerfaring.
Fra 5. juni til 31. august 2023

På sommerens skrivekursus skal vi sammen en tur ind i det magiske univers. Temaet er skoven. Du får en introduktion til intuitiv skrivning og en legende tilgang til skrive.

Du må gerne være grøn

Og du behøver ikke at kunne det på forhånd. Du behøver heller ikke en særlig skriftlig erfaring. Du må gerne være helt grøn, for det er skoven også, når vi starter skriverejsen den 5. juni.

Vil du være med i min online gruppe eller skriverejse på egen hånd

Du bestemmer selv, om du har lyst til at være en del af min hemmelige gruppe og mit undervisningsrum på Facebook eller om du har brug for at hellige dig den indre rejst og tage kurset alene.

Forløbet og din skrivning

I forløbet får du skriveafsæt, øvelser og inspiration, som alle har afsæt i skovens univers

  • Du får en introduktion til intuitiv skrivning i et forløb, der foregår i skoven
  • Du møder forskellige træer og deres symbolik
  • Du afprøver forskellige tærskler og veje ind i fortællingen og Det Magiske Univers
  • Du møder en eller flere af skovens væsener
  • Du bliver overrasket over, hvilke fortællinger der bor i skoven og i din pen

Skal jeg have et mål med min skrivning?

Måske tænker du, at du er nødt til at have et mål med din sommerskrivning, hvis du deltager i forløbet?

Nej slet ikke!

Det er nok, at du kan mærke et kald. Det er rigeligt, at du har skrivelyst og længsel.

Hvis du har brug for en slags motivation, så tænk på hvorfor du skriver og hvad dit formål er. Heri ligger din intention. Når vi kender vores formål og/eller vores intention, er det langt nemmere at skrive fra sjæl og hjerte.

Du får selvfølgelig vejledning til, hvordan du kan bedst formulere din intention, så den rummer det, du ønsker dig af din skriverejse.

Skoven og intuitiv skrivning

Skoven er et vidunderligt sted at starte, hvis vi ønsker at skrive intuitivt og finde vej ind i en fortælling. Vi træder over en tærskel og går ind i skoven. Vi behøver ikke at vide, hvad vi vil skrive om. Vi begynder bare at gå. På Fortællerskens Sommerskriveskole bevæger vi os ind i skoven via vores pen.

Skoven er næsten altid repræsenteret i eventyrene. Her er mange farer, men der er også magi og fortryllelse.

I forløbet møder du træerne, skovens væsener og du lærer mere om tærskler, både i naturen og i fortællinger.

Den første kreative fase

Når du går ind i skoven, træder du ud i det ukendte. Sådan er det også i den første kreative fase. Det uventede, spændende og overraskende sker altid, når vi mindst af alt venter det og det sker altid, når vi skriver. Fortællingerne ved bedst selv, de overrasker os med deres list, snedighed og visdom.

Intuitiv skrivning er som en tur ind i et ukendt skovterræn. Det skal vi lege med på min intuitive sommerskriveskole.

Kurset er for dig

  • der har brug for fordybelse og alenetid, selvom om det er sommer.
  • som har skrivelængsel
  • som har lyst til et magiske sommereventyr af ord og fortællinger
  • som gerne vil øve dig på intuitiv skrivning
  • gerne vil skærpe din intuition og evne til at lytte til naturen, krop og sjæl
  • som har brug for at komme ud af hovedet og ind i sjæl og hjerte
  • som gerne vil bruge ord og fortællinger som guider på den indre rejser
  • som elsker skovens univers
  • som gerne vil være en del af en skrivegruppe ELLER som gerne vil skriverejse alene
  • som er nysgerrig på, hvilke fortællinger, der lander i din pen, når du skriver intuitivt
  • som er i et mellemrum på din livsrejse, som er between stories. Det gamle er forbi, men det nye er ikke begyndt endnu.

Og meget mere. Hvis du er i tvivl om kurset er for dig, så skriv til mig på skrivehuset@gmail.com eller giv mig et kald på telefon 29476483. Læg en besked på min telefonsvarer, så ringer jeg dig op så hurtigt som muligt.

Deltag på holdet og vær med i skrivecirklen (online)

I en hemmelig gruppe på Facebook holder jeg er et skriverum med næb, kløer og kærlighed. Du bliver du en del af en skrivecirkel, hvor vi deler af vores proces og fortællinger. Rummet holder jeg i henhold til Julia Camerons regler for Den Hellige Cirkel.

De andre deltagere er vidner til din skriverejse. Her er hverken ris, ros eller konstruktiv kritik. Vi læser, vi lytter og vi bevidner det, der sker. Uden dom, men med nysgerrig venlighed.

Sammen skriver vi os ind i skoven og får historiemedicin for sjæl og hjerte.

Jeg er med som intuitiv skrivecoach og underviser.

Du kan bruge mig i forløbet, spørge mig til råds eller bede om en ledetråd. Med mig har jeg bl.a. tarotkort fra “The Sacred Forest. Jeg trækker gerne kort til dig undervejs i forløbet, men kun hvis du har lyst og det taler til dig.

Jeg guider gerne dig i processen og peger på veje og stier, som du kan gå. Jeg skænker dig inspiration og er også et kærligt vidne til din skriveproces og din rejse gennem skoven.

Eller skriv alene uden at være en del af den ydre cirkel

Måske har du ikke brug for at være en del af den ydre cirkel, mit hold?

Måske har du behov for at skriverejse alene og hellige dig det indre fuldt og helt?

Hvis det skal være sådan for dig, skriver du det i kommentarfeltet ved tilmelding.

Skriv udenfor, gå ud i naturen

Du vil selvfølgelig også blive inviteret til at komme fysisk ud i naturen og du vil opleve glæden ved at skrive om sommeren.

Sommerens energiarbejde er ofte undervurderet. Du kan derfor også bruge forløbet som en del af din spirituelle praksis. Lad skovens magiske univers skænke dig fortællinger, der guider og vejleder dig på din indre rejse.

Uanset hvor du er i dit liv nu. Lad skoven transformere.

En intuitiv skriverejse ind i det magiske univers

Forløbet er en intuitiv skriverejse ind i skoven og det magiske univers.

Fra 5. juni til 31. august.

Det betyder dog ikke, at du skal være online hele tiden, tværtimod.

Jeg vil kærligt invitere til, at du også logger off og bruger lidt tid alene og i fordybelse. Måske skriver du udenfor? I haven. Ved havet. Og i skoven naturligvis.

Der er nemlig ikke bestemte dage og tidspunkter, du skal kunne deltage. Forløbet er glidende. Du skaber selv det rum og den tid, hvor du skriver, så det passer til din sommer.

Hvis du skriverejser alene

Deltager du på egen hånd, behøver du slet ikke at være online bortset fra, når du modtager materialet (hver måned) og downloader det, så du kan tage det med dig, hvor end din sommer går hen.

Som deltager på Fortællerskens Sommerskriveskole får du

  • Adgang til skrivekurset “Intuitiv Skrivning – Skoven”
  • Månedlige skriveopgaver og afsæt udformet i en smuk og inspirerende PDF-fil. Den sendes i en personlig e-mail fra mig. 3 opgavesæt og inspiration. Varighed 3 mdr (juni, juli, august)
  • Inspiration og skrivende input fra mig som intuitiv skrivecoach og guide i bjergene. Du kan konsultere mig undervejs i forløbet og få kyndig hjælp til din skriveproces uanset, om du er med på holdet eller skriverejser alene.
  • Mulighed for at starte eller genstarte din skriveproces fra et nyt sted.
  • En god fornemmelse af, hvordan du kan bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse.
  • En introduktion til intuitiv skrivning og det magiske univers i skoven.
  • Læring om bl.a. den kreative proces, lytteskrivning, tomrum og tærskler, frygt, modstand og indre censor
  • Inspiration fra træer, deres symbolik og skovens væsener
  • En direkte oplevelse med intentionens og fortællingens kraft
  • Hjælp til at ophæve skriveblokering og skrive dig fri
  • Inspiration til at skrive intuitivt og sætte din indre fortællerske fri
  • Billet til en eventyrlig sommerskriverejse i skovens univers

Den hellige cirkel bygger på respekt og tillid. Billedet på den er en have. Hver plante har sit navn og sin plads. Der findes ikke en blomst, som overflødiggør en anden. Hver blomst har sin enestående og uerstattelige skønhed.

Deltagergebyr

DKK 1500,-

Beløbet er inklusive moms.

Kan jeg betale i rater?
Ja, det kan du. Du kan betale beløbet i 2-3 rater, det koster ikke ekstra, men du forpligter dig i så fald til at betale det fulde beløb indenfor aftale tidsramme. Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du ønsker dig det.

Hvad hvis jeg vil tage kurset på egen hånd?
Hvis du vil deltage alene og uden at være en del af den ydre gruppe, skriver du blot i kommentarfeltet ved tilmelding.

TILMELD DIG VED AT KLIKKE PÅ BILLEDET HERUNDER

Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse fra mig på e-mail indenfor 48 timer. Du modtager samtidig en faktura og bedes enten overføre beløbet via bankoverførsel eller MobilePay 29476483.

Din plads på holdet er først endeligt booket, når betaling har fundet sted.

“Go out in the woods, go out.
If you don’t go out in the woods nothing will ever happen and your life will never begin.”
– Clarissa Pinkola Estès –

Skriv dig til større ro og dybere rødder

Fortællerskens Årshjul er et cyklisk skriveforløb for kvinder.
Nye deltagere starter 1. juni 2023

Fortællersken Årshjulet tager dig på en skriverejse årshjulet rundt. Du skriver dig ind i hver måneds særlige energi og forankrer dig i årstiden. Du arbejder med ord og fortællinger på den indre rejse. Du skriver intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Du får adgang til fortællerskens værktøjskasse måned efter måned.

Fortællerskens Årshjul forbinder dig til årstid og energi. Du skriver dig til større ro og dybere rødder.

Du kan hoppe på forløbet, hvornår det passer dig. Start er den 1. i kommende måned. Du booker enten en skriverejse på 6 måneder eller 1 år hele årshjulet rundt.

Hvis du deltager fra juni

Vil du bl.a. skrive dig ind tidspunktet for Sommersolhverv og du vil gøre dit personlige høstarbejde i august via ord og fortællinger.

Alene og på egen hånd

Fortællerskens Årshjul er et eSkrivekursus, der er ikke en ydre cirkel. Du skriver alene og på egen hånd og helliger dig energien på den indre rejse.

Skrivebreve med afsæt og øvelser forankret i hver måned

I forløbet modtager du hver måned et inspirerende skrivebrev forankret i den enkelte måneds energi med markering af særligt kraftfulde tidspunkter på årshjulet. Du får inspiration til at skrive intuitivt og til at arbejde med ord og fortællinger på den indre rejse.

Skrivebrevet indeholder skriveafsæt, øvelser, inspiration og skrivetips. Du modtager det i PDF format til download og kan udskrive det, hvis du ønsker det.

Skrivecoaching og hjælp til at finde vej

Som deltager i Fortællerskens Årshjul kan du til enhver tid konsultere mig som intuitiv skrivecoach og guide i skrivebjergene. Når du strander, når du har brug for inspiration eller er i tvivl om noget. Lad mig hjælpe dig på skrivevej. Jeg guider dig gerne i processen og peger på nye stier og veje. Det sker på e-mail, hvor du får et personligt og vedrørende svar.

Fortællerskens Værktøjskasse

Hver måned får du adgang til Fortællerskens Værktøjskasse med skrivetips, ideer og inspiration.

Jordforbindelse og den naturlige cyklus

Det er ofte den manglende forbindelse til jorden og den naturlige cyklus, der skaber indre uro, giver stress og en rastløs følelse. Man vi kan vælge at forbinde os, et skridt, et ord af gangen og skabe små øer af forbindelse i hverdagen. Det kan Fortællerskens Årshjul hjælpe dig med.

Forløbet kan således også medvirke til større indre ro. Angst, uro og stress dulmes, når vi møder op, skriver os gennem årstiden og hengiver os til processen. Det gør godt at skabe rum til fordybelse og det healer at sætte ord på.

Naturen spiller en essentiel rolle i Fortællerskens Årshjul og hver måned vil byde på et skriveafsæt, der inviterer til en tur ud. Uanset, om du bor i byen eller på landet, er bevægelse og frisk luft gudegaver og er med til at sætte stagneret kreativitet fri.

Hvis du bor i byen

Hvis du bor i byen, kan du sikkert nikke genkendende til, hvor let det er at glemme den naturlige cyklus. Fortællerskens Årshjul kan støtte dig i at skabe forbindelse til både den naturlige cyklus og din egen natur. Du kan forankre dig via din skrivning. Det giver ro og indre styrke.

eBog om Cyklisk Skrivning i pagt med Årshjulet

Når du tilmelder dig Fortællerskens Årshjul første gang, modtager du min nye eBog om cyklisk skrivning i pagt med årshjulet. Bogen skænker dig værdifuld indsigt i intuitiv skrivning og ideer til, hvordan du i forløbet arbejder med ord og fortællinger.

eBogen indeholder information om:

Årstider og elementer
Intentionens Kraft
Intuitiv Skrivning
Månens Cyklus – skriv ved fuldmåne og nymåne
Kraftdyr på den indre rejse
Ritualer
Særlige kraftfulde tidspunkter på årshjulet (keltisk)
Landskaber på den indre rejse
Kunsten at skrive fra sjæl og hjerte
Vildfarelse og ikke at vide
Den indre censor

Orakelkort – dyr fra den keltiske tradition

I forløbet vil jeg hver måned trække et orakelkort til skriverejsen i Fortællersken Årshjulet. Vi vil arbejde med dyr fra den keltiske tradition.

Som deltager i Fortællerskens Årshjul

Får du min nye eBog Fortællerskens Årshjul (se ovenfor)

Modtager du månedlige inspirationsbreve med skriveafsæt, øvelser, inspiration og skrivetips.

Kan du få værdifuld proces-skrivecoaching. Hvis og når du har brug for det, skriver du en mail til mig og jeg svarer dig personligt. Det kan handle om intuitiv skrivning, din skriveproces eller noget helt konkret, du er stødt på.

Får du adgang til fortællerskens værktøjskasse måned efter måned

Får du ideer til, hvordan du ved at skrive kan finde indre ro og retning

Får du et månedligt orakelkort fra den keltiske tradition – et dyre- eller plantekort samt ideer til, hvordan du kan arbejde og skrive med kortet

Arbejder du med ord og fortællinger på den indre rejse

Lærer du at skrive intuitivt og lytte til din sjæl

Bliver du efterhånden en erfaren skriverejsende og lærer årshjulet og dets kraft at kende på din helt personlige måde

Allierer du dig med elementer og årstider

Skaber du en godgørende skriveproces og skriver fra sjæl og hjerte

Deltagergebyr

Du tilmelder dig enten Fortællerskens Årshjul for 6 måneder af gangen eller du booker 1 års skriverejse hele årshjulet rundt. Vigtigt er det, at du sætter en proces i gang.

Din deltagelse udløber efter 6 måneder eller 1 år alt efter, hvad du har booket.
Ønsker du at fortsætte, skriver til mig på skrivehuset@gmail.com.

Har du holdt en pause og ønsker du at være med igen, tilmelder du dig på sædvanlig vis.

Gælder kun ved tilmelding med start fra juni eller juli 2023.

Pris 6 måneders skriverejse
DKK 1200,-

Pris 1 års skriverejse årshjulet rundt
DKK 2200,-

Beløbet er inklusive moms.

RABAT VED TILMELDING FRA JUNI ELLER JULI

6 måneders skriverejse – Rabat på 150 kr. fratrækkes deltagergebyret
1 års skriverejse – Rabat på 250 kr. fratrækkes deltagergebyret

Betaling sker via MobilePay 29476483 eller bankoverførsel. Du modtager altid en bekræftelse med faktura ved tilmelding.

Du tilmelder dig ved at klikke på billedet nedenfor.

Klik på billedet herunder og rejs videre til tilmeldingsformularen. Her vælger du også, hvor lang din skriverejse skal være. Herefter modtager du en skriftlige bekræftelse og en faktura til dit regnskab.

Din skriverejse i Fortællerskens Årshjul er først booket, når jeg har modtaget din indbetaling af deltagergebyr.

Lidt af det praktiske

Du modtager eBogen om Cyklisk Skrivning, når jeg har modtaget din indbetaling af deltagergebyret. Du får den tilsendt på e-mail sammen med en bekræftelse på din betaling.

Hvis du tidligere har været med i Fortællerskens Årshjul, får du ikke en kopi af eBogen med mindre du ønsker det.

Fortællerskens Årshjul er et eSkrivekursus, der er ikke en ydre cirkel. Du skriver alene og på egen hånd og helliger dig energien på den indre rejse.

Jeg vil løbende skabe nye skriveafsæt og øvelser, så forløbet bliver organisk og levende. Det betyder, at du altid kan deltage i Fortællerskens Årshjul og opleve, at du får nye afsæt, tips og inspiration som månederne går.

Samtidig vil du praktisere gentagelsens magi, når du skriver fra afsæt og øvelser, som du gjorde det sidste år. Du vil komme pennedyp dybere og opleve glæden ved at følge elementer, årstider og årshjulet i din skrivning og i dit liv.

Fortællerskens Årshjul er for kvinder i alle aldre. Du kan være med uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig.

Du modtager skriveafsæt og månedsbreve pr. e-mail og kan herefter logge af. Sluk for det elektroniske udstyr og skænk dig selv stille stunder i selskab med din pen og din sjæl.

Du skriver dig til større ro og dybere rødder.

Hvis du gerne vil i gang med at skrive og samtidig har lyst til at lære både dig selv og naturens rytmer bedre at kende, kan jeg varmt anbefale et forløb hos Lene.
– Lykke Pia Jespersen –

“Jeg glæder mig allerede til næste måned. Det føles som et lille bål, du sender ud,
det varmer, det lyser op på en venlig måde og det viser vej.”
– Maud, som deltager i Fortællerskens Årshjul –

Vil bare lige fortælle, at jeg har rigtig meget glæde af at skrive med dig og årshjulet. Det er så skønt at vide at der er mange måneder endnu, hvor jeg kan boltre mig i månedernes skiftende udfordringer og alt det, der finder vej ud af min pen.
Tak for det og tak for at jeg ved du er der, som skrivefeen i morgendisen
– Anne Birte, som deltager i Fortællerskens Årshjul –

ANDRE SIGER – læs flere anmeldelser her

Skriv en kommentar

Blog på WordPress.com.

Up ↑