Himmel af honning

“Journey inwards to uncover insights and information important for your path. Follow the guidance.”

Det er katten, en sjælden gæst på min sommerrejse. Det er ikke så tit endda, at vi møder hinanden.

”Gæst” fnyser hun og krummer ryg, ”hvem tror du egentlig, der er gæst her?”

Godt spørgsmål. Jeg trækker på skuldrene. Denne høstmorgen holder på duggen, skyer er stædige og nægter at kapitulere. Bleg sol finder alligevel vej og landskabet …

”Hvad skriver du?” afbryder hun og kommer nærmere. Stribet som en tiger, rødgylden pels. Hun smyger sig op af mit ben. Forsoning?

Jeg svarer ikke, men taber tråden og havde jeg sagt noget, var det nok ”ingenting”.

”Åh” udbryder jeg så, da et strejf af utålmodighed rammer mig som en pil. ”Jeg lytter, katteven, fortæl mig gerne om dagens budskab. Er der en fortælling?”

”Du står midt i den” ler hun kort, nu et stykke fra mig, gule øjne fanger blå.

”Den begyndte ved daggry, mens du sov.”

”Så jeg er kommet for sent?”

”Aldrig! Men du spurgte og så fik du svar. Spørgsmålet er nu, hvor mange linjer, der skal til, inden du endelig tager de afgørende skridt og går gennem porten?

Først da får jeg øje på den gyldne port, indgangen til Det Magiske Univers. Jeg ville have svoret på, at den ikke var dér før. Og så er der noget andet, som forvirrer mig.

”Jamen, jeg var dér jo i går, i det mest sensuelle og magiske landskab. Alt gik op i en højere enhed, Nwyfre og Awen smeltede sammen. Solsorten sang, der var blommer, kirsebær og en himmel af honning.”

”Stop” siger Katten, ”den går ikke. Der er visse regler og en af dem er, at du altid starter forfra ved daggry. Dagsrejsen er en cyklus og du ender ved udgangspunktet. En afslutning, som samtidig er en ny begyndelse. Du kan ikke bare blive og slå rødder eller holde fast på det, som er blevet dig vist.”

Ved daggry befinder du dig atter udenfor porten. Du må forbinde dig igen via dine ritualer og din intention ikke mindst. Hver eneste morgen tages du i ed. Du bestemmer dig for at gå igennem. Måske. Valget er dit.”

”Lad os så gå” nærmest råber jeg og med lange skridt går jeg frem til porten og træder ind. Katten følger efter med langsomme, glidende bevægelser og linjerne rinder ud.

På den anden side er det også overskyet, men et gyldent lys slynger sig som guirlander mellem træerne. Måske skal jeg besøge Bøgen i dag? Eller Egen?

”Hør her.” Kat mister tålmodighed og spilder sit budskab for hendes fødder.

”Kvinde med pen, du ved det, du mærker det. Ær det og lev det. Du har så fin kontakt med Otherworld i disse dage og færdes frit mellem verdener. Magien danser i dine årer og poesi flyder. Du har stærke drømme og fine visioner. Et filter er blevet fjernet.”

”Det, du har set i drømme og er blevet dig fortalt, det er din vejledning. Det er ikke fri fantasi eller en tilfældig nattestreg. Det er guidance fra venner og frænder. Da tilspørger jeg dig, om du tror. Om du vitterligt vil det? For så er det nu. Vær ikke bange for at miste det. Følg i stedet det budskab og den vej, der nu åbner sig for dig.

”Og følg mig” tilføjer hun. ”I dag er jeg frænde under himmel af honning.”

På skriverejse i det magiske univers
Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
10. august 2021

På skriverejse i Det Magiske Univers

You know what the issue is with this world?
Everyone wants some magical solution to their problem
and everyone refuses to believe in magic.”
 -Lewis Carroll –

Vi er blevet så vant til drama og voldsomme historier, vi ser det på TV og hører det i nyhederne, at vi har glemt styrken i de små ting. Det, der kan synes så ubetydeligt og som vi haster forbi. Men når vi skriver, kommer det til syne mellem linjerne og får stemme gennem de fortællinger, der som broer hjælper os på vej. De åbner vores øjne og vores hjerter.

Det, som i sidste ende forandrer os og kærligt skubber os ind på hjertets vej, er sjældent et kæmpe drama eller gennembrud.

Det er vores eget skrivearbejde og de detaljer, vi kastede lys på undervejs. Det er de små døre, vi åbnede med vores tårer og de mørke kældre, vi kravlede igennem. Latteren, som berusede os ved synet af morgenens første lys. Lyden af krageskrig og smagen af brombær. Kaffen, som vi drak ved bålet og flammerne som vi varmede os ved.

Det er de ting, vi tager for givet og som kan synes ubetydelige, men som i virkeligheden er bærere af den største styrke. Via fortællingens kraft ser vi de små ting i et nyt lys og får mod til at fortsætte. Det, vi tog for givet. Det, vi hastede forbi. Nu ser vi det. Hverdagsmagi.

Tag magien hjem

Hvis vi ikke tager det hjem, forbliver magien og det fortryllende liv for altid noget, vi måske kan besøge udenfor os selv. Noget uopnåeligt, vi kan koble os på for en stund, smage på, røre ved, men aldrig hengive os fuldstændig til. Vi giver tiden skylden og de liv, vi lever. For vi ser, at vi ikke kan træffe de valg, det kræver.

Hvordan tager man magien hjem?

Mit bud er selvfølgelig klart. Det kan du så fint gøre via intuitiv skrivning. Uanset, om du er helt ny på skriverejsen eller allerede har erfaring med skrivning fra sjæl og hjerte.

Start i dag og besøg dit eget magiske univers. Gå på skrivende vandring i dine indre landskaber og inviter fortællingens kraft med ind. Og hvis du gerne vil lære det og øve dig på at skrive intuitivt, bruge fortællinger og eventyr som guide på den indre rejse og i tillæg finde din skrivestemme, så er du velkommen på Skriveskolen for Fortællersker.

Jeg starter nye online hold op til september og der er en plads til dig, hvis det skal være sådan. Se mere herunder.

Skriveskolen for Fortællersker

Intuitiv skrivning for sjæl og hjerte
I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen

Alle forløb foregår online, der er ikke fysisk fremmøde eller bestemte tidspunkter, hvor du skal skrive på. Du skaber selv det rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Lidt mere om de forskellige Fortællersken hold

På Skriveskolen for Fortællersken lærer du at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte. Ofte er skrivningen spirituelt forankret, men uanset, hvad du tror på og om du på forhånd har tillid til fortællingens kraft, så kan du så fint møde op med din helt egen intention og skrive dig ind.

Hvad drømmer du om? Hvad har du lyst til at folde ud via ord og fortællinger? Er du ikke helt sikker, men mærker du bare en forunderlig længsel? Uanset hvad, er det din billet. Du behøver ikke særlig skriveerfaring.

For kvinder med skrivelyst og længsel.

Skriveskolen for Fortællersker – Høst og efterår 2021


FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart den 1. september 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2400,-

TILMELDING – FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING

VARIGHED 4 måneder


FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 15. september 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2850,-

TILMELDING – FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET

VARIGHEDHED 4 MÅNEDER


FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT
Holdstart den 1. oktober 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2800,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. august
Pris DKK 2600,-

TILMELDING – FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT

VARIGHED 4 MÅNEDER


Der er et begrænset antal pladser på hvert Fortællersken-hold, så tøv ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du bare kan mærke at du skal være med.

Klik på kursusnavn (ovenfor) for at rejse videre til invitation og detaljer.

Fortællersken I får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
Fortællersken II inviterer du eventyrets kraft ind i dit liv og skriverum
Fortællersken III oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Din deltagelse

Du kan deltage i det Fortællersken skrivekursus, der kalder på dig og du behøver ikke at tage taget Fortællersken I og Fortællersken II skrivekurserne først.

Tværtimod oplever jeg over tid, at de 3 kurser kan blandes og tages i præcist den rækkefølge, det giver mening for dig. For du vil altid opleve det, det er din intention med at deltage, hvis du altså skriver og hengiver dig til forløbet.

Og ingen regler uden undtagelse.

Er du i tvivl og er du helt ny udi intuitiv skrivning, så snup en plads på Fortællersken I, Intuitiv Skrivning, først og se, hvor det bærer dig hen. Du vil blive glædelig overrasket. Lige nu er der ravnerabat at hente.

Det foregår online, men …

For mig er mine online skrivekurser ikke et nødvendigt onde, men derimod en helt særlig måde at skriverejse i det magiske univers på. Jeg har nu udviklet og afholdt online skrivekurser i 6 år og har super god erfaring med at gøre det på den måde.

Mine online skrivekurser giver dig altid mulighed for fordybelse i dit eget skriverum med værdifuld tid offline, så du kan skabe dig en magiske og godgørende skriveproces.

Jeg er gammeldags på den måde, at jeg ikke benytter videoer eller sessions, hvor vi mødes online og taler i munden på hinanden. Det handler om at skrive. Det ærer vi, det nærer vi.

Vi samler kraften i pennen og holder indre fokus.

ANDRE SIGER – klik for at læse, hvad andre siger om at være i skriveforløb hos mig

Til dig som længes

Fortællersken er for dig, som har en intention om at give din indre fortællerske ordet og lade hendes historier skrive. Det er for dig som længes. Efter din sjæls autentiske stemme og det, der vil gøre dig godt. Din sandhed. Dine fortællinger. Din indre vise kvinde.

Jeg har åbnet for tilmeldinger til begge hold og lige nu får du ravnerabat. Klik på navn/link ovenfor for at rejse videre til invitation og detaljer.

Der er et begrænset antal pladser på begge hold, så det kan være en god ide at sikre dig din plads på holdet nu. Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen.

The doors to the world of the wild Self are few but precious.
If you have a deep scar, that is a door.
If you have an old, old story, that is a door.
If you love the sky and the water so much, you almost can’t bear it, that is a door.
If you yearn for a deeper life, a full life, a sane life, that is a door.”

– Clarissa Pinkola Estes –

Andre siger – Klik for at se, hvad andre siger om at være i skriveforløb hos mig

Could be honeycomb
In a sea of honey
A sky of honey
Whose shadow, long and low
Is slipping out of wet clothes?
And changes into
The most beautiful
Iridescent blue

Who knows who wrote that song of summer
That blackbirds sing at dusk
This is a song of colour
Where sands sing in crimson, red and rust
Then climb into bed and turn to dust

– Kate Bush –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: