Harpeklang

“Trust in higher forces. Take back your power.”

Solsort Sjælevagt er tilbage, denne gang møder jeg ham i landskabet et godt stykke fra porten. Eller. Har jeg bevæget mig i cirkler? Er jeg gået i ring?

”Du kan trygt stole på, at du er præcist, hvor du skal være og at du ikke er gået forkert. Vildfarelsen er tilsyneladende.” Solsorten taler roligt til mig.

”Og kun den, der farer vild, finder lysningen i skoven” siger vi i kor. Og ler. Latter forløser og en af de tunge vægte, kvinden bærer rundt på, falder til jorden med et dump.

Det har regnet, luften er tyk af fugt og dufte. Det er nemt at lade sig fortrylle. Forføre. Alle sanser er vakt. Det prikker i huden, som når varmen kommer tilbage efter nedkøling. Kvinde vågner og ser.

”Nydeligt, ikke sandt? siger Solsorten og hopper rundt på våd skovsti foran mig. Han synger sin sang uanfægtet af, at jeg betragter ham. Her er det, at jeg resignerer og sætter min utålmodighed fri. Flyv, jeg har ikke brug for dig nu, faktisk sjældent, for jeg har vished om, at ting tager tid.

Her har vi i øvrigt paradokset. Den aktive venten er ikke en invitation til at fornægte intentionens kraft og det, der er sat i spil. Det er ikke her, at du luller dig i søvn i dit tryghedsfængsel og tænker, at andre nok lukker dig ud igen. For der er stadig musik, selvom tempoet er langsomt og pauserne så lange, at man tror, alt er dødt.

Men så! Harpeklang.

Stille, lyt, musikken flyder frit mellem granerne og danser i bladene hos Birken, jeg mødte i går. Lyt, musikken spiller i dit hjerte.

”Vidunderligt” nikker Solsorten, for han kan høre musikken. Han ser på mig med granskede blik.

”Du bliver så smuk af at lægge byrden fra dig”

Her må jeg smile, jeg kan mærke, at han har ret. Jeg føler mig lettere og smilet er nemt at aktivere.

Der har været tidspunkter, hvor det har sat sig fast. Smilet. Men efter at jeg på junis første dag formulerede en ny intention og begav mig på vej ind i Det Magiske Univers med pen og skrivebog, er der sket ting og sager. Både magi og smil er blevet aktiveret og jeg har fået nye briller. Briller af den slags, som andre ikke kan se, men som ændrer perspektiv og skifter fokus. Det betyder alt. Det fokus.

”Her tager du din power tilbage” nikker Solsort Sjælevagt og det er så sandt, som det er sagt.

På skriverejse i det magiske univers
Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
7. juli 2021

Photo by Jozef Klopacka (c) Dreamstime

Intentionens kraft

På min egen skriverejse og på alle de skrivekurser, jeg tilbyder dig i Fortællersken-regi, skriver og arbejder vi med intentionens kraft. Du starter med at formulere din intention med at deltage.

  • lad din intention rumme ønsket om f.eks. den spirituelle forankring i Fortællersken III eller det, du længes efter i dit hjerte og gerne vil skrive dig ind i
  • lad din intention være en nøgle som åbner op

Du kan åbne med nysgerrighed, undren eller kærlighed. Du kan stille åbne spørgsmål som har grobund i tillidens muld. Hvad er dér af svar til mig? Hvad har jeg brug for at vide?

Husk altid at påkalde dig fortællingens kraft, hvis du ønsker dig en fortælling.

Where attention goes,
power flows.

Vær bevidst om det, din intention rummer og kan åbne op for. Vær bevidst om dit ordvalg og den kraft, der bor i ordene. Din intention har stor indflydelse på, hvor din opmærksomhed vil søge hen og hvad den vil få øje på. Den understøtter også spirituel vejledning og den kraft, der er til rådighed for manifestation af det, du har en intention om.

Hvad er intentionens kraft?

Wayne Dyer betragtede intention som en kraft i universet, som muliggør skabelse af alt, hvad der er til. Intention er således ikke noget, man gør eller tilstræber, det er snarere en energi, som vi allerede er en del af. Han forklarer intentionen som et energifelt, der er fuldt tilgængeligt for alle og som vi kan aktivere og bruge til at skabe positiv fremgang i vores liv.

En af måderne at få kontakt til energifeltet af intention er at droppe kampen, fordommen og mistilliden til livet og i stedet at søge harmoni med det, der omgiver os.

Ved at hengive os til det subtile, naturlige flow og bevidst at søge harmonien, giver vi plads til at vores dybeste ønsker kan manifestere sig. Wayne Dyer fortalte, at retningen for vores dybeste ønsker dukker helt naturligt op til overfladen, når vi giver slip.

Intentionens 7 principper i følge Wayne Dyer

  • Kreativitet
  • Venlighed
  • Kærlighed
  • Skønhed
  • Udvidelse
  • Ubegrænset overflod
  • Modtagelighed

  • Kilde: “The Power of Intention” by Dr. Wayne W Dyer.


Det er en gave at alliere sig med intentions kraft – i livet og på skriverejsen

Uanset om du er enig med Wayne Dyer i hans betragtninger eller om du helt begriber, hvad intentionens kraft egentlig er, kan du med stor fordel formulere en intention med din skrivning, når du begiver dig på skriverejse. 

Intentionens kraft vil afsløre sig for dig undervejs.

Du hjælper magien på vej ved på forhånd at formulere en intention med dit forehavende. Ved at bruge ord med god energi, som støtter og løfter dig og som du kan mærke føles godt, når du skriver og læser dem, aktiverer du intentionens felt og gør dig modtagelig for, at det, du ønsker dig, kan finde dig, når du begiver dig på skrivevej.

Du åbner simpelthen og gør dig modtagelig via din intention.

Vigtigt!

Vær sikker på, at din intention kommer fra sjæl og hjerte og ikke er et resultat af egoets higen efter resultater og ydre succes. Din intention skal formuleres med hjertet og kunne mærkes i hjertet.

Dine ord er din tryllestav

Husk på, at dine ord er din tryllestav. De ord, du vælger at anvende, skal du gerne kunne mærke dybt i sjælen og i hjertet. De får dig til at smile, de motiverer og kildrer måske lidt i maven. Og måske mærker du også et strejf af frygt, det er helt normalt. Så er der nemlig noget på spil!

Det må hjertens gerne føles lidt højtideligt, når du formulerer din intention(hensigtserklæring og måske endda skriver den under. Du forbinder dig nemlig via din intention. Den er en kontrakt mellem dig og Kilden.

Har du en Fortællerske i maven? Er dér ord i din jord?

Du må gerne mærke både tvivl og kildrende frygt, antændt længsel og stille fryd, når du besvarer mit spørgsmål. Når der er noget på spil, så aktiverer vi automatisk både frygt og modstand mod det ukendte. Det er her, din indre censor får travlt med at overbevise dig om, at du ikke skal skrive og bevæge dig ud af din komfortzone. Her er du skakmat i tryghedens fængsel.

Men hør her. Det hører med. Hokus pokus, det findes ikke uden og jo mere du kan mærke det, desto mere er der på spil. Din opgave er at sætte det i spil. Du går på opdagelse i din skrivelængsel og du folder den ud.

Nogle gange kan frygt være et frygteligt godt tegn!

Skriv intuitivt og find din skrivestemme

Lad mig hjælpe dig på vej. På Skriveskolen for Fortællersker skriver vi primært intuitivt og øver os på at gøre det fra sjæl og hjerte. Det er slet ikke så svært, som det kan lyde. Det er et spørgsmål om øvelse og de tre Fortællersken skrivekurser, som jeg tilbyder til efteråret., kan støtte dig i din intention og sætte dig på inderlig skrivevej.

Jeg tilbyder endvidere eSkrivekurser, hvor du skriver på egen hånd. Men hvis du vil have inspiration og løbende sparring OG en cirkel af skrivende kvinder, som kærligt bevidner din færd, så kan jeg varmt anbefale Fortællersken forløbene.

Du finder en liste over kommende kurser herunder OG allersidst et link til, hvad andre siger om at være i skriveforløb hos mig.

Skrives vi ved?

Skriveskolen for Fortællersker – Høst og efterår 2021

DET MAGISKE LANDKORT – HØST
eSkrivekursus for kvinder
Starter den 7. august 2021 – når de lyse nætter ender
PRIS DKK 900,-

Det Magiske Landkort er et eSkrivekursus, hvor du skriver på egen hånd. Der er ikke en ydre cirkel.

FORTÆLLERSKEN SKRIVEFORLØB – EFTERÅR/VINTER 2021

FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart den 1. september 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2400,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 15. juli
Pris DKK 2150,-

FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 15. september 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2850,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. juli
Pris DKK 2550,-

FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT
Holdstart den 1. oktober 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2800,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. august
Pris DKK 2600,-

Der er et begrænset antal pladser på hvert Fortællersken-hold, så tøv ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du bare kan mærke at du skal være med.

Vil du have ravnerabat og spare lidt på deltagergebyret, finder du datoen for sidste tilmelding under hvert kursus ovenfor eller ved at klikke videre til kursusbeskrivelsen.


Der er ikke ravnerabat på eSkrivekurser som Det Magiske Landkort Høst.

Hun er dér mellem linjerne

Hun er dér. Mellem linjerne og dybt i dig selv.
Den vise kvinde.
Hun er din fortællerske, din drivkraft og intuition og hende, som ved.
Du behøver ikke længere at spørge andre.

Spørg hende.
Giv hende plads og rum og hav en intention om,
at du nu vil lytte til hende og følge hendes visdom og råd.
Hun kalder via din skrivelængsel og hun har gaver med til dig.

Vi kan vække hende til live og give hende plads,
når vi møder op og tager vores skrivelængsel alvorligt.
Vi kan formulere en intention om,
at vi skaber rum og skriver for at lytte til hendes stemme.
Vi kan tage på skriverejse, en indre pilgrimsfærd gennem ord og stemninger,
en rejse, hvor vi hengiver os og lytter til det,
vores sjæl synger om.

Lene Frandsen (c)

Skriveskolen for Fortællersker
Når skrivelængslen kalder

ANDRE SIGER – om at være i skriveforløb hos mig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: