Uglen og duggen

”Hvordan lærer jeg at vove vildnisset, Willow?”

”Du er vildnisset” smiler hun og lægger hovedet på skrå, så kastanjekrøllerne vælter.

Med de ord går jeg alene til havet. 

Puslespil

Det er søndag og vi taler om puslespilsbrikker. Virginia er som altid på familiebesøg og vi sørger selv for maden. Vi er Elva, Willow og jeg. Maize er forsvundet. Ingen ved, hvor hun er og reglerne siger, at vi ikke bare kan få adgang til hendes værelse. Der findes kun én nøgle og den har hun selv.

Vi starter vores samtale med gætteleg, der er mange sjove bud på, hvor Maize mon kan være. Men så ebber samtalen ud og mens vi vandrer af skovstier i majskovens flor, foreslår Willow at vi søger cirkel og beder om hjælp og vejledning til vores videre færd.

”Har du da også brug for den slags?” spørger Elva som det selvfølgeligste i verden.

”Altid” smiler Willow. Det er varmere i dag, hun er iført en blomstret sommerkjole i grønne nuancer holdt sammen af perlemorsknapper og et bredt læderbælte om livet. En let trøje om skuldrene, bare ben i støvgrønne sneakers. Afslappet og alligevel synes intet tilfældigt. Willow har sin egen stil.

”Søger cirkel?” spørger jeg og tænker, at alle har brug for hjælp og vejledning uanset, hvor de er på deres rejse og hvilken rolle, de spiller.

”Jeg spiller rollen som mig selv” ler Willow og ryster kastanjekrøllerne. ”Glem aldrig at jeg er tankelæser, så pas på, hvad du tænker.” Mere latter, den gør godt i skovens skygge og træerne ler med. Hun svarer ikke på det med cirklen, men bevæger sig videre som den leder, hun er. Hun går forrest, Elva og jeg følger nysgerrige med.

Der går en halv times tid, hvor Willow flakker ind og ud mellem træerne. Hendes adfærd minder mig om forleden dag, hvor hun førte mig ind til granerne og jeg fik min kogle. Koglen er blevet min krystalkugle. Jeg lukker blot øjnene med den i hånden og så kan jeg se. Mere end jeg kan uden kogle. Dog ikke ind i fremtiden, men jeg kan skue bag alle tilsyneladenhederne og få øje på det essentielle.

Pludselig er cirklen dér og da vi træder ind, kan man mærke et skift i atmosfæren. Omgivet af store sten så fint arrangeret at nogen må have gjort det engang. Placeret dem dér. Men hvem? Cailean måske? I så fald har han haft hjælp, for stenene er store.

”Stenstole kalder vi dem” siger Willow henkastet, men fortæller ikke noget om, hvem vi er. På stenstolene i cirklen åbner hun rummet og beder en bøn. Med lukkede øjne og foldede hænder som hviler i hendes skød.

”Må den frænde nu vise sig for os, som bedst kan hjælpe med det, der er vores intention.”

”Undskyld, men har vi en fælles intention?” hvisker Elva til mig og jeg ryster irriteret på hovedet. Grebet af højtideligheden og rummets sfære. Draget af det, der skal ske.

”I cirklen er alle lige” svarer jeg og Elva nikker. Det har hun hørt før.

Jeg ser nærmere på træerne, der omgiver stenstolene og opdager, at de fleste er egetræer. Med tykke, krogede stammer og grene, der rækker helt ind i himlen, med stemmer, der brummer og chanter, mens Willow siger sin bøn.

”Puslespilsbrikker” siger hun pludselig og åbner øjnene. ”Det skal handle om puslespilsbrikker.”

”Hvilke brikker” udbryder Elva og ryster på hovedet. ”Den må vist være til dig” tilføjer hun og læner sig sidelæns, så hun kan prikke mig på skulderen.

Jeg nikker. Den er til mig. Men pludselig kan jeg slet ikke huske, hvem det var, der bad mig om at samle brikkerne. Var det Høgen? Eller var det mon Ceridwen inden april blev til maj? Det hele flyder sammen i en svævende mosaik og jeg kan ikke tolke tiden eller få den ind i den lineære kasse, jeg havde tænkt mig.

Det er et sælsomt øjeblik og noget i mig stivner, mens noget dybere inde smiler og accepterer det, der er. ”Tiden er ikke lineær, hvisker en stemme. Brikkerne er dele af din sjæl.”

”Stop” råber jeg så højt, at skoven tier. Willow og Elva ser forbavsede på mig.

”Nu skal jeg nok tage over” siger Willow med blødmyndig stemme, ”det er min opgave at hjælpe dig her. Budskabet lyder: Du har de fleste brikker og at resten vil dukke op, inden maj bliver juni. Der er ikke mere, du skal søge efter og slet ikke i det ydre. Fokuser i stedet på de brikker, du har og det, der har åbenbaret sig for dig. Gør det simpelt, gør det på din egen måde. Det er ikke kompliceret, det er ingen besynderlig gåde. Det ligger lige for, svaret bor i dit hjerte.”

”Jamen det lyder jo nemt” udbryder Elva sarkastisk og ser medfølende på mig. Hun er vist glad for, at hun valgte Den Magiske Tevej og ikke Eneboerens Spor.

Willow ignorer hende og ser på mig. Tankelæseren er på banen igen.

”Husk altid på, at vejen valgte jer. Der er ingen tilfældigheder her.”

Jeg nikker alvorligt, mens jeg smager på budskabet. Jeg ved, at jeg ikke skal forstå det mentalt. Jeg ved, at jeg skal lade det synke ind og lade det bundfælde sig i sjælen. Senere vil jeg forstå. Senere vil jeg vide. Sådan er det med den slags, men noget kæmper altid imod.

”Må jeg stille spørgsmål?”

”Selvfølgelig” svarer Willow og fastholder mit blik med sine lysebrune øjne.

”Hvordan kan jeg bedst forholde mig nu, så jeg ikke igen står i vejen for mig selv?”

Willow nikker.

”Godt spørgsmål. Selvom du har brikkerne nu, så betyder det ikke, at du blot kan lægge dem som i et puslespil. Hver brik vil selv finde sin perfekte plads og det bedste du kan gøre, er at give tid. Ær hver brik og velsign dens rejse. Det tager tid at implementere det, du har lært nu. Det er en proces. Du kan ikke gøre forkert, men træd et skridt tilbage og lad det ske.”

”Det er noget af det sværeste!” Elva sukker dybt, så hele skoven kan mærke lyden. ”Træd til side og lad det ske. Men hvad skal man gøre i mellemtiden og hvordan kan man vide, når det er sket?”

Willow smiler og lader en grøn negl fange en kastanjekrølle.

”Man skal ikke gøre noget. Det er kunsten. Ikke at gøre noget, men at acceptere at processen er i gang og alt godt vil ske.”

”Hov” siger Elva, da vi har lukket rummet og er på vej ud af cirklen. ”Hvem var egentlig frænden?”

”Hvem tror du” svarer Willow, men forventer ikke et svar. Med raske skridt tager hun os væk fra cirklen og tilbage til stien, der fører til den velkendte landevej.

Da jeg et kort sekund lukker øjnene, ser jeg uglen flyve forbi og duggen falde.

Uglen og duggen

Jeg så uglen flyve forbi og hørte duggen falde.

Lene Frandsen (c)
Fortællingen fra Pensionatet
15. maj 2023

Photo by Dave Fairclough, Dreamstime (c)

Skrivning er nøglen til en god sommerbalance

mellem det indre og det ydre. Om sommeren.

Jeg ved ikke med dig, men jeg har brug for at skrive og lytte indad, når lyset vokser og sommeren kommer. Skrivningen er mit anker og en måde at skabe balance mellem det indre og ydre. Sommeren er en udadvendt tid med masser af glæder, sociale arrangementer, lys, lyde og lyse nætter, men det kan også være en temmelig krævende tid for de af os, som er introverte, særligt sensitive og som drænes af udelukkende at færdes i det ydre, hvor fin sommeren end kan være.

Som fortællerske skriver jeg på alle tider af året. Min skrivning er forankret i årshjulet og har grobund i naturen. Om vinteren er det let at fordybe sig i mørket, når alt forstummer, men om sommeren? Dér har jeg brug for indre fokus og på at fastholde den gode balance mellem det, der sker i det indre og i det ydre.

Sommerens energiarbejde er ofte undervurderet

Hvis du deltager på et af mine sommerskrivekurser, vil du blive inviteret til at gøre det samme. Uanset om du vælger en rejse i Fortællerskens Årshjul, som hylder forankringen i netop årshjulet, årstid og energi, eller om du skal med på min intuitive sommerskriveskole, som er forankret i skovens magiske univers.

Via din skrivning skaber du balance mellem det indre og det ydre. Du skriver dig større ro og dybere rødder. Sommerens energiarbejde er ofte undervurdere.

Hvad laver ugler om sommeren?

Apropos uglen, som dukkede op i dagens afsnit af fortællingen fra Pensionatet. Hun hedder Srona og jeg spurgte hende engang, hvad ugler laver om sommeren. Her er hvad hun svarede:

”Ja, hvad laver ugler egentlig om sommeren?” gentager hun og blinker til mig. ”Det kan du jo tænke lidt over. Og så kan du jo fortælle alle de kvinder, som læser med her, at sommerens fortællinger og energiarbejde er stærkt undervurderet. Der er så meget saft, kraft og underfundighed i det, man håber, vil blive en eng fuld af solskin og lethed.

Men letheden kan først rigtig nydes, når man bærer alle årstider i sit skød. Følger sin egen cyklus, rytme og ved, at den vise kvinde aldrig sover. At hun forvandler sig alt efter omstændighederne og at hun altid lever i bedste velgående og i dig selv, selvom du forkaster hende og sender hende bort.”

Er du introvert som jeg? Så giv dig selv en sommergave …

Introvert? Du elsker sommeren og de udadvendte aktiviteter men har brug for alenetid til at nære dig selv og det indre, selvom det er sommer, årets mest udadvendte tid? Plejer du at lægge lidt for store byrder på sommerens skuldre og ender du ofte med at være drænet, fordi du glemte dig selv og dine behov til fordel for ”alt det sociale” og lyset, som vælter frem og kræver dig?

Lad dig forankre i sommerens energi og find ro gennem ord og fortællinger

Fortællerskens Årshjul eller Intuitiv Sommerskriveskole (skoven)?

Læs mere om forløbene herunder og kom med, hvis det kalder.

Vil du gerne være en del af et hold, hvor jeg holder rum og er med på skriverejsen gennem sommeren, så vælger du sommerskriveskolen og kurset “Intuitiv Skrivning, Skoven.”

Hvis du derimod har brug for at skriverejse alene og hellige dig det indre fuldt og helt, så har du faktisk to muligheder. Fortællerskens Årshjul er en skriverejse, du foretager på egen hånd. Men du kan også tage kurset på sommerskriveskolen alene og uden at være en del af holdet.

Herunder får du en præsentation af begge kurser. Kontakt mig gerne på telefon 29476483, hvis du har brug for lidt vejledning i forhold til, hvilket kursus du skal vælge ELLER skriv til mig på skrivehuset@gmail.com.

Skriv dig til større ro og dybere rødder

Fortællerskens Årshjul er et cyklisk skriveforløb for kvinder.
Nye deltagere starter 1. juni 2023

Fortællersken Årshjulet tager dig på en skriverejse årshjulet rundt. Du skriver dig ind i hver måneds særlige energi og forankrer dig i årstiden. Du arbejder med ord og fortællinger på den indre rejse. Du skriver intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Du får adgang til fortællerskens værktøjskasse måned efter måned.

Fortællerskens Årshjul forbinder dig til årstid og energi. Du skriver dig til større ro og dybere rødder.

Du kan hoppe på forløbet, hvornår det passer dig. Start er den 1. i kommende måned.

Hvis du deltager fra juni

Vil du bl.a. skrive dig ind tidspunktet for Sommersolhverv og du vil gøre dit personlige høstarbejde i august via ord og fortællinger.

Alene og på egen hånd

Fortællerskens Årshjul er et eSkrivekursus, der er ikke en ydre cirkel. Du skriver alene og på egen hånd og helliger dig energien på den indre rejse.

Skrivebreve med afsæt og øvelser forankret i hver måned

I forløbet modtager du hver måned et inspirerende skrivebrev forankret i den enkelte måneds energi med markering af særligt kraftfulde tidspunkter på årshjulet. Du får inspiration til at skrive intuitivt og til at arbejde med ord og fortællinger på den indre rejse.

Skrivebrevet indeholder skriveafsæt, øvelser, inspiration og skrivetips. Du modtager det i PDF format til download og kan udskrive det, hvis du ønsker det.

Skrivecoaching og hjælp til at finde vej

Som deltager i Fortællerskens Årshjul kan du til enhver tid konsultere mig som intuitiv skrivecoach og guide i skrivebjergene. Når du strander, når du har brug for inspiration eller er i tvivl om noget. Lad mig hjælpe dig på skrivevej. Jeg guider dig gerne i processen og peger på nye stier og veje. Det sker på e-mail, hvor du får et personligt og vedrørende svar.

Fortællerskens Værktøjskasse

Hver måned får du adgang til Fortællerskens Værktøjskasse med skrivetips, ideer og inspiration.

Jordforbindelse og den naturlige cyklus

Det er ofte den manglende forbindelse til jorden og den naturlige cyklus, der skaber indre uro, giver stress og en rastløs følelse. Man vi kan vælge at forbinde os, et skridt, et ord af gangen og skabe små øer af forbindelse i hverdagen. Det kan Fortællerskens Årshjul hjælpe dig med.

Forløbet kan således også medvirke til større indre ro. Angst, uro og stress dulmes, når vi møder op, skriver os gennem årstiden og hengiver os til processen. Det gør godt at skabe rum til fordybelse og det healer at sætte ord på.

Naturen spiller en essentiel rolle i Fortællerskens Årshjul og hver måned vil byde på et skriveafsæt, der inviterer til en tur ud. Uanset, om du bor i byen eller på landet, er bevægelse og frisk luft gudegaver og er med til at sætte stagneret kreativitet fri.

Hvis du bor i byen

Hvis du bor i byen, kan du sikkert nikke genkendende til, hvor let det er at glemme den naturlige cyklus. Fortællerskens Årshjul kan støtte dig i at skabe forbindelse til både den naturlige cyklus og din egen natur. Du kan forankre dig via din skrivning. Det giver ro og indre styrke.

eBog om Cyklisk Skrivning i pagt med Årshjulet

Når du tilmelder dig Fortællerskens Årshjul første gang, modtager du min nye eBog om cyklisk skrivning i pagt med årshjulet. Bogen skænker dig værdifuld indsigt i intuitiv skrivning og ideer til, hvordan du i forløbet arbejder med ord og fortællinger.

eBogen indeholder information om:

Årstider og elementer
Intentionens Kraft
Intuitiv Skrivning
Månens Cyklus – skriv ved fuldmåne og nymåne
Kraftdyr på den indre rejse
Ritualer
Særlige kraftfulde tidspunkter på årshjulet (keltisk)
Landskaber på den indre rejse
Kunsten at skrive fra sjæl og hjerte
Vildfarelse og ikke at vide
Den indre censor

Orakelkort – dyr fra den keltiske tradition

I forløbet vil jeg hver måned trække et orakelkort til skriverejsen i Fortællersken Årshjulet. Vi vil arbejde med dyr fra den keltiske tradition.

Som deltager i Fortællerskens Årshjul

Får du min nye eBog Fortællerskens Årshjul (se ovenfor)

Modtager du månedlige inspirationsbreve med skriveafsæt, øvelser, inspiration og skrivetips.

Kan du få værdifuld proces-skrivecoaching. Hvis og når du har brug for det, skriver du en mail til mig og jeg svarer dig personligt. Det kan handle om intuitiv skrivning, din skriveproces eller noget helt konkret, du er stødt på.

Får du adgang til fortællerskens værktøjskasse måned efter måned

Får du ideer til, hvordan du ved at skrive kan finde indre ro og retning

Får du et månedligt orakelkort fra den keltiske tradition – et dyre- eller plantekort samt ideer til, hvordan du kan arbejde og skrive med kortet

Arbejder du med ord og fortællinger på den indre rejse

Lærer du at skrive intuitivt og lytte til din sjæl

Bliver du efterhånden en erfaren skriverejsende og lærer årshjulet og dets kraft at kende på din helt personlige måde

Allierer du dig med elementer og årstider

Skaber du en godgørende skriveproces og skriver fra sjæl og hjerte

Deltagergebyr

Du tilmelder dig enten Fortællerskens Årshjul for 3 eller 6 måneder af gangen eller du booker 1 års skriverejse hele årshjulet rundt og sparer 400 kr. Vigtigt er det, at du sætter en proces i gang.

Din deltagelse udløber efter 3 -6 måneder eller 1 år alt efter, hvad du har booket.
Ønsker du at fortsætte, skriver til mig på skrivehuset@gmail.com.

Har du holdt en pause og ønsker du at være med igen, tilmelder du dig på sædvanlig vis.

Pris 3 måneders skriverejse
DKK 650,-

Pris 6 måneders skriverejse
DKK 1200,-

Pris 1 års skriverejse årshjulet rundt
DKK 2200,-

Beløbet er inklusive moms.

Fortællerskens Årshjul kører hele året. Næste start er den 1. juni 2023 eller på dit ønskede tidspunkt (altid den 1. i måneden)

Betaling sker via MobilePay 29476483 eller bankoverførsel. Du modtager altid en bekræftelse med faktura ved tilmelding.

Du tilmelder dig ved at klikke på billedet nedenfor.

Klik på billedet herunder og rejs videre til tilmeldingsformularen. Her vælger du også, hvor lang din skriverejse skal være. Herefter modtager du en skriftlige bekræftelse og en faktura til dit regnskab.

Din skriverejse i Fortællerskens Årshjul er først booket, når jeg har modtaget din indbetaling af deltagergebyr.

Lidt af det praktiske

Du modtager eBogen om Cyklisk Skrivning, når jeg har modtaget din indbetaling af deltagergebyret. Du får den tilsendt på e-mail sammen med en bekræftelse på din betaling.

Hvis du tidligere har været med i Fortællerskens Årshjul, får du ikke en kopi af eBogen med mindre du ønsker det.

Fortællerskens Årshjul er et eSkrivekursus, der er ikke en ydre cirkel. Du skriver alene og på egen hånd og helliger dig energien på den indre rejse.

Jeg vil løbende skabe nye skriveafsæt og øvelser, så forløbet bliver organisk og levende. Det betyder, at du altid kan deltage i Fortællerskens Årshjul og opleve, at du får nye afsæt, tips og inspiration som månederne går.

Samtidig vil du praktisere gentagelsens magi, når du skriver fra afsæt og øvelser, som du gjorde det sidste år. Du vil komme pennedyp dybere og opleve glæden ved at følge elementer, årstider og årshjulet i din skrivning og i dit liv.

Fortællerskens Årshjul er for kvinder i alle aldre. Du kan være med uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig.

Du modtager skriveafsæt og månedsbreve pr. e-mail og kan herefter logge af. Sluk for det elektroniske udstyr og skænk dig selv stille stunder i selskab med din pen og din sjæl.

Du skriver dig til større ro og dybere rødder.

Hvis du gerne vil i gang med at skrive og samtidig har lyst til at lære både dig selv og naturens rytmer bedre at kende, kan jeg varmt anbefale et forløb hos Lene.
– Lykke Pia Jespersen –

“Jeg glæder mig allerede til næste måned. Det føles som et lille bål, du sender ud,
det varmer, det lyser op på en venlig måde og det viser vej.”
– Maud, som deltager i Fortællerskens Årshjul –

Vil bare lige fortælle, at jeg har rigtig meget glæde af at skrive med dig og årshjulet. Det er så skønt at vide at der er mange måneder endnu, hvor jeg kan boltre mig i månedernes skiftende udfordringer og alt det, der finder vej ud af min pen.
Tak for det og tak for at jeg ved du er der, som skrivefeen i morgendisen
– Anne Birte, som deltager i Fortællerskens Årshjul –

ANDRE SIGER – læs flere anmeldelser her

Intuitiv Skrivning: Skoven

Online skrivekursus for kvinder uanset alder og forudgående skriveerfaring.
Fra 5. juni til 31. august 2023

På sommerens skrivekursus skal vi sammen en tur ind i det magiske univers. Temaet er skoven. Du får en introduktion til intuitiv skrivning og en legende tilgang til skrive.

Du må gerne være grøn

Og du behøver ikke at kunne det på forhånd. Du behøver heller ikke en særlig skriftlig erfaring. Du må gerne være helt grøn, for det er skoven også, når vi starter skriverejsen den 5. juni.

Vil du være med i min online gruppe eller skriverejse på egen hånd

Du bestemmer selv, om du har lyst til at være en del af min hemmelige gruppe og mit undervisningsrum på Facebook eller om du har brug for at hellige dig den indre rejst og tage kurset alene.

Forløbet og din skrivning

I forløbet får du skriveafsæt, øvelser og inspiration, som alle har afsæt i skovens univers

 • Du får en introduktion til intuitiv skrivning i et forløb, der foregår i skoven
 • Du møder forskellige træer og deres symbolik
 • Du afprøver forskellige tærskler og veje ind i fortællingen og Det Magiske Univers
 • Du møder en eller flere af skovens væsener
 • Du bliver overrasket over, hvilke fortællinger der bor i skoven og i din pen

Skal jeg have et mål med min skrivning?

Måske tænker du, at du er nødt til at have et mål med din sommerskrivning, hvis du deltager i forløbet?

Nej slet ikke!

Det er nok, at du kan mærke et kald. Det er rigeligt, at du har skrivelyst og længsel.

Hvis du har brug for en slags motivation, så tænk på hvorfor du skriver og hvad dit formål er. Heri ligger din intention. Når vi kender vores formål og/eller vores intention, er det langt nemmere at skrive fra sjæl og hjerte.

Du får selvfølgelig vejledning til, hvordan du kan bedst formulere din intention, så den rummer det, du ønsker dig af din skriverejse.

Skoven og intuitiv skrivning

Skoven er et vidunderligt sted at starte, hvis vi ønsker at skrive intuitivt og finde vej ind i en fortælling. Vi træder over en tærskel og går ind i skoven. Vi behøver ikke at vide, hvad vi vil skrive om. Vi begynder bare at gå. På Fortællerskens Sommerskriveskole bevæger vi os ind i skoven via vores pen.

Skoven er næsten altid repræsenteret i eventyrene. Her er mange farer, men der er også magi og fortryllelse.

I forløbet møder du træerne, skovens væsener og du lærer mere om tærskler, både i naturen og i fortællinger.

Den første kreative fase

Når du går ind i skoven, træder du ud i det ukendte. Sådan er det også i den første kreative fase. Det uventede, spændende og overraskende sker altid, når vi mindst af alt venter det og det sker altid, når vi skriver. Fortællingerne ved bedst selv, de overrasker os med deres list, snedighed og visdom.

Intuitiv skrivning er som en tur ind i et ukendt skovterræn. Det skal vi lege med på min intuitive sommerskriveskole.

Kurset er for dig

 • der har brug for fordybelse og alenetid, selvom om det er sommer.
 • som har skrivelængsel
 • som har lyst til et magiske sommereventyr af ord og fortællinger
 • som gerne vil øve dig på intuitiv skrivning
 • gerne vil skærpe din intuition og evne til at lytte til naturen, krop og sjæl
 • som har brug for at komme ud af hovedet og ind i sjæl og hjerte
 • som gerne vil bruge ord og fortællinger som guider på den indre rejser
 • som elsker skovens univers
 • som gerne vil være en del af en skrivegruppe ELLER som gerne vil skriverejse alene
 • som er nysgerrig på, hvilke fortællinger, der lander i din pen, når du skriver intuitivt
 • som er i et mellemrum på din livsrejse, som er between stories. Det gamle er forbi, men det nye er ikke begyndt endnu.

Og meget mere. Hvis du er i tvivl om kurset er for dig, så skriv til mig på skrivehuset@gmail.com eller giv mig et kald på telefon 29476483. Læg en besked på min telefonsvarer, så ringer jeg dig op så hurtigt som muligt.

Deltag på holdet og vær med i skrivecirklen (online)

I en hemmelig gruppe på Facebook holder jeg er et skriverum med næb, kløer og kærlighed. Du bliver du en del af en skrivecirkel, hvor vi deler af vores proces og fortællinger. Rummet holder jeg i henhold til Julia Camerons regler for Den Hellige Cirkel.

De andre deltagere er vidner til din skriverejse. Her er hverken ris, ros eller konstruktiv kritik. Vi læser, vi lytter og vi bevidner det, der sker. Uden dom, men med nysgerrig venlighed.

Sammen skriver vi os ind i skoven og får historiemedicin for sjæl og hjerte.

Jeg er med som intuitiv skrivecoach og underviser.

Du kan bruge mig i forløbet, spørge mig til råds eller bede om en ledetråd. Med mig har jeg bl.a. tarotkort fra “The Sacred Forest. Jeg trækker gerne kort til dig undervejs i forløbet, men kun hvis du har lyst og det taler til dig.

Jeg guider gerne dig i processen og peger på veje og stier, som du kan gå. Jeg skænker dig inspiration og er også et kærligt vidne til din skriveproces og din rejse gennem skoven.

Eller skriv alene uden at være en del af den ydre cirkel

Måske har du ikke brug for at være en del af den ydre cirkel, mit hold?

Måske har du behov for at skriverejse alene og hellige dig det indre fuldt og helt?

Hvis det skal være sådan for dig, skriver du det i kommentarfeltet ved tilmelding.

Skriv udenfor, gå ud i naturen

Du vil selvfølgelig også blive inviteret til at komme fysisk ud i naturen og du vil opleve glæden ved at skrive om sommeren.

Sommerens energiarbejde er ofte undervurderet. Du kan derfor også bruge forløbet som en del af din spirituelle praksis. Lad skovens magiske univers skænke dig fortællinger, der guider og vejleder dig på din indre rejse.

Uanset hvor du er i dit liv nu. Lad skoven transformere.

En intuitiv skriverejse ind i det magiske univers

Forløbet er en intuitiv skriverejse ind i skoven og det magiske univers.

Fra 5. juni til 31. august.

Det betyder dog ikke, at du skal være online hele tiden, tværtimod.

Jeg vil kærligt invitere til, at du også logger off og bruger lidt tid alene og i fordybelse. Måske skriver du udenfor? I haven. Ved havet. Og i skoven naturligvis.

Der er nemlig ikke bestemte dage og tidspunkter, du skal kunne deltage. Forløbet er glidende. Du skaber selv det rum og den tid, hvor du skriver, så det passer til din sommer.

Hvis du skriverejser alene

Deltager du på egen hånd, behøver du slet ikke at være online bortset fra, når du modtager materialet (hver måned) og downloader det, så du kan tage det med dig, hvor end din sommer går hen.

Som deltager på Fortællerskens Sommerskriveskole får du

 • Adgang til skrivekurset “Intuitiv Skrivning – Skoven”
 • Månedlige skriveopgaver og afsæt udformet i en smuk og inspirerende PDF-fil. Den sendes i en personlig e-mail fra mig. 3 opgavesæt og inspiration. Varighed 3 mdr (juni, juli, august)
 • Inspiration og skrivende input fra mig som intuitiv skrivecoach og guide i bjergene. Du kan konsultere mig undervejs i forløbet og få kyndig hjælp til din skriveproces uanset, om du er med på holdet eller skriverejser alene.
 • Mulighed for at starte eller genstarte din skriveproces fra et nyt sted.
 • En god fornemmelse af, hvordan du kan bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse.
 • En introduktion til intuitiv skrivning og det magiske univers i skoven.
 • Læring om bl.a. den kreative proces, lytteskrivning, tomrum og tærskler, frygt, modstand og indre censor
 • Inspiration fra træer, deres symbolik og skovens væsener
 • En direkte oplevelse med intentionens og fortællingens kraft
 • Hjælp til at ophæve skriveblokering og skrive dig fri
 • Inspiration til at skrive intuitivt og sætte din indre fortællerske fri
 • Billet til en eventyrlig sommerskriverejse i skovens univers

Den hellige cirkel bygger på respekt og tillid. Billedet på den er en have. Hver plante har sit navn og sin plads. Der findes ikke en blomst, som overflødiggør en anden. Hver blomst har sin enestående og uerstattelige skønhed.

Deltagergebyr

DKK 1500,-

Beløbet er inklusive moms.

Kan jeg betale i rater?
Ja, det kan du. Du kan betale beløbet i 2-3 rater, det koster ikke ekstra, men du forpligter dig i så fald til at betale det fulde beløb indenfor aftale tidsramme. Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du ønsker dig det.

Hvad hvis jeg vil tage kurset på egen hånd?
Hvis du vil deltage alene og uden at være en del af den ydre gruppe, skriver du blot i kommentarfeltet ved tilmelding.

TILMELD DIG VED AT KLIKKE PÅ BILLEDET HERUNDER

Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse fra mig på e-mail indenfor 48 timer. Du modtager samtidig en faktura og bedes enten overføre beløbet via bankoverførsel eller MobilePay 29476483.

Din plads på holdet er først endeligt booket, når betaling har fundet sted.

“Go out in the woods, go out.
If you don’t go out in the woods nothing will ever happen and your life will never begin.”
– Clarissa Pinkola Estès –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: