Ved egetræets fod

Skarpt lys trænger gennem vinduerne, bryder tågen og blænder. Det, der startede som en diset affære, er nu en magisk morgen med tågelys. Hvis du vil møde hende, må du være stille og gå forsigtigt gennem granerne i skoven. Du kan ikke komme udenom, du må gå igennem.

The best way out is always through

Du finder hende i lysningen ved den gamle eg på et tæppe af nedfaldne agern. Solen er en rund lampe, gennem disen kaster den lys. Jeg bevæger mig sagte væk fra markvejen og ind på skovstien, som fører til den ældste del af skoven. Svampeduften er markant. Granerne står tæt sammen og hvisker hemmeligheder, de smyger sig om dig, mens du går.

Her et sted holder skovens konge, det gamle egetræ, til. Du kan søge hjælp og visdom og måske er det derfor, at Eilid ofte er at finde dér? Søg mig og sid hos mig, siger Egen og byder velkommen til sit hellige land.

”Jeg er gammel, jeg er stærk, et robust træ, som kan bære dine sorger og dybe hemmeligheder. Betro dig til mig, let dit hjerte og lad dets bekymringer sive gennem mig og ned i jorden. Lad mig fortælle dig, hvad jeg ser. En perfekt kvinde. Du rummer alt, hvad du har brug for, i dig har du drømmefrø og evnen til at lade dem spire.”

”Begynd her og bevæg dig gennem den sidste del af efteråret og ind i vinteren. Din energi går i rødderne, for vinter er rodenergiens tid. Det ved du, du nikker.

Eilid kommer nærmere, hun lytter med. En hvid skikkelse i tågen mellem stammerne. Egens visdom bringer ro og tillid til processen. Se bare på de fine agern, som dækker jorden. De er symbol på en ny begyndelse og nye begyndelser starter ofte i mørket. Fra agern til egetræ.”

Han ler så det knirker og kildrer i tæerne. Jorden vibrerer.

”Når du lader energien dvæle i rødderne, kan du slappe af og restituere. Lad mørket slutte sig om dig og find fred. Det er et kald dybt indefra, det er vintermuld og grobund for det, der skal komme. En sang fra din sjæl.”

”Lyt til den, skriv den, her bor alt, hvad du trænger til og har brug for nu. Når efterår bliver til vinter.”

Gennem granerne på den anden side af lysningen danser solen i glimt. Solsorten slår sine triller. Også han ved noget om det indre kald. En ny morgen har åbnet sin knirkende dør og lige del lys og tåge siver ind. Luften er fugtig og frisk. Ved egetræets fod sidder en kvinde. Hun lytter til sjælens sang.

Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
7. oktober 2021

VINTERSJÆL – et inderligt skriveforløb for kvinder

Online skrivecirkelforløb 
Starter den 1. november 2021
Vinterkraft, ro og retning gennem ord og fortællinger

Rodenergiens tid

Vinteren og den mørke tid af året er som skabt til at trække energien hjem. Det er rodenergiens tid og tid til fordybelse og indre næring. Det tidlige mørke kalder os ind. Vi skaber rum til fordybelse og hengiver os til mørket, vi slipper alt det, der stresser og løsriver os fra os selv. Vi lader magien ske, for ligesom frøene i jorden spirer vi i mørket, mens vi hviler og tager den med ro. Fra det sted kan vi også skrive.

Sæt ord på

Hvis du længe har drømt om at skrive og sætte ord på alt det, der bølger i dit bryst, men som du altid skubber foran dig eller glemmer i hverdagens travlhed, så lad Vintersjæl være det sted, hvor du sætter den ydre verden på pause og nærer dig selv.

Rum til vinterord og skriverier

I Vintersjæl inviteres du til at skabe rum til vinterord og skriverier, du lukker op for vinterens visdom og den gave, der gemmer sig i mørket. Forløbet vil støtte dig på din vej gennem vinteren.

Du får spørgsmål til refleksion, som kan hjælpe dig i din proces og åbne op for steder, hvor der før var blokeret. Du får skriveafsæt og øvelser. Din skriveglæde vil blomstre og du oplever magien i fortællingens kraft.

Vintersjæl

En inderlig skriverejse for kvinder

Pris DKK 1300,-
Som betales via Mobilepay eller bankoverførsel ved tilmelding

RAVNERABAT
Tilmeld dig senest den 15. oktober og få rabat
DKK 1050,-

Beløbet er inklusive moms.

Forløbet varer 4 måneder: November, December, Januar, Februar
– skrivebreve med afsæt, øvelser og inspiration følger den 1. i hver måned.

TILMELD MIG VINTERSJÆL (klik på link)

Når du har tilmeldt dig via linket ovenfor, sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation/faktura.

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

”Når du lader energien dvæle i rødderne, kan du slappe af og restituere.
Lad mørket slutte sig om dig og find fred.
Det er et kald dybt indefra, det er vintermuld og grobund for det, der skal komme.
En sang fra din sjæl.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: