Hvad venter du på

Måske var det ikke just ham, jeg håbede at møde på de første sider af min nye skrivebog. Jeg har netop indviet bogen og den vinterrejse, jeg nu sætter ud på. Så træder han frem i sprækken mellem nat og dag. Mørket er tykt som et vattæppe.

Måske er det ikke just et drømmescenarie, men så mærker jeg alligevel et pust af styrke. I sandheden og det faktum, at jeg nu betræder stenet landskab. Her er en klippefast frænde ikke er så tosset endda. Vædderen Reithe.

”Vær hilset” siger han og slår med hovedet, vinden spiller i hans horn. Hornmusik, siger en tanke og jeg fniser.

”Er du klar til at følges lidt på en stenet etape?”

”Klar og klar, det er vel så meget sagt. Hvor meget skal en kvinde kunne klare?” Men jeg nikker, for som altid er der kun to valg. Frygt eller kærlighed. Her er der ingen tvivl om, hvad han står for, selvom terrænet er gjort af stenet jord og stejle bakker. Vende om? Give op? Lade frygten æde den sidste værdighed og… ”

”Slip nu bare tankerne og kom” siger han roligt, vender bagenden til mig og begynder at gå. Jeg følger efter med trætte skridt i tillid til, at ny energi vil møde mig undervejs. For det er med energi som med inspirationen. Ingen af dele behøver at være til stede, når vi begynder. Det er den løgn, der holder os tilbage.

Døre åbner sig og himlen vokser i rødmende lys. Alt det grå skubbes til side. På novembers sidste dag vandrer jeg med vædder, mens krager, råger og en enkelt ravn pynter som flyvende prikker.

”Store prikker” siger han henkastet, mens vi bevæger os længere op i terrænet.

De store sten er glatte. Det var frostvejr først på natten, men nu er overfladen gjort af sølet sjap. Jeg spænder i ryggen, jeg har ikke lyst til at falde.

”Hvor skal vi egentlig hen?” spørger jeg endelig, det måtte jo komme. Ord udfylder linjer, bogstaver afprøver nye dansetrin, men der sker ingenting. Det får ham til at stoppe op og le så højt, at himlen græder. Solregn! Lyset er skarpt i øst på den korte måde. Snart er det borte igen.

”Hvad ler du af?” siger jeg i en så munter tone, som jeg kan mestre. For jeg fatter ingenting.

”Du er så fokuseret på et bestemt mål og at noget skal ske, at du helt glemmer at nyde turen.” Hans stemme er overlærer Madsen værdig. ”Overalt omkring dig er et mesterværk at skue. Træer, himmel, fugle og stenet natur. Se, dér på grenen sidder Gærdesmutte og venter. På dig. Hvis du altså vil have hjælp. Spørge ham om noget.”

”Så hvad venter du på?”

Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
30. november 2021

Din indre fortællerske – hun er dér mellem linjerne

Hun er dér. Mellem linjerne og dybt i dig selv. Den vise kvinde. Hun er din fortællerske, din drivkraft og intuition og hende, som ved. Du behøver ikke længere at spørge andre. Spørg hende. Giv hende plads og rum og hav en intention om, at du nu vil lytte til hende og følge hendes visdom og råd. Hun kalder via din skrivelængsel og hun har gaver med til dig.

Vi kan vække hende til live og give hende plads, når vi møder op og tager vores skrivelængsel alvorligt. Vi kan formulere en intention om, at vi skaber rum og skriver for at lytte til hendes stemme. Vi kan tage på skriverejse, en indre pilgrimsfærd gennem ord og stemninger, en rejse, hvor vi hengiver os og lytter til det, vores sjæl synger om.

FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Online skrivekursus for kvinder
Nyt hold starter den 15. januar 2022

For kvinder med skrivelyst og længsel

Der er ravnerabat at hente ved tilmelding senest den 15. december 2021

Hvis du drømmer om at skrive fra sjæl og hjerte og finde din skrivestemme, så er Fortællersken I, Intuitiv Skrivning ganske sikkert et skriveforløb for dig. Her får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning og sætter din indre fortællerske fri.

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Du introduceres til spirituel skrivning og får ideer til, hvordan du også kan forankre dig spirituelt i din skrivning.

Intuitiv skrivning og den kreative proces

Skriveforløbet varer 4 måneder og en proces sættes i gang. Her får du rig lejlighed til at lære den kreative proces at kende i alle dens facetter. Ebbe, flod, lys og mørke.

Fra de tidspunkter, hvor kreativitet og fortællinger flyder som vandfald og floder, til du oplever stilstanden og sorgen på Vildfarelsens Ø.

Det hele hører med og i processen opdager du, at du kan noget med din pen og din intention. Lad mig vise dig hvordan.

Fortællersken I, Intuitiv Skrivning

er for alle kvinder uanset alder og skriftlig erfaring

Medbring blot din skrivelængsel

KLIK HER FOR INVITATION OG DETALJER

Som deltager af Fortællersken får du

  • Månedlige skriveopgaver og afsæt udformet i en smuk og inspirerende PDF-fil. Den sendes i en personlig e-mail fra mig. 4 opgavesæt og inspiration. Varighed 4 mdr.
  • Inspiration og skrivende input fra mig som skrivemor og skriveguide i bjergene. Jeg bevidner din skriveproces og udvikling som Fortællerske og deler af viden, visdom og inspiration. Det gør jeg såvel i månedsbrevene som i Fortællerskens hemmelige rum på Facebook.
  • Mulighed for at starte eller genstarte din skriveproces fra et nyt sted. Du lærer den kreative proces at kende i alle dens facetter og øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte. Din skrivestemme kommer efterhånden til syne mellem linjerne og det vil kunne mærkes. Du får øget tillid til processen og din egen formåen.
  • Større viden og indre indsigt om naturen og årshjulets gave, ikke mindst fra din egen dybe vished og visdom, der vil flyde fra dig som en kilde, når du skriver med afsæt i øvelser og opgaver.
  • En god fornemmelse af, hvordan du kan bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse.
  • Mulighed for også at skrive og arbejde lidt med keltisk symbolik, mytologi og dyre/plante-tarotkort gennem skriveafsæt og øvelser. Jeg trækker dit fortællerske-kraftdyr, som vil følge dig i forløbet.
  • Løbende skrivecoaching og styrkende opmuntring fra mig til dig og din skriveproces. Du får det, du har brug for. Når du har brug det og undervejs i processen.
  • Du bliver en del af en skrivecirkel, som hylder processen, den naturlige cyklus og skriver om det. En cirkel af skrivende kvinder, som kærligt bevidner hinandens proces.

Den hellige cirkel bygger på respekt og tillid. Billedet på den er en have. Hver plante har sit navn og sin plads. Der findes ikke en blomst, som overflødiggør en anden. Hver blomst har sin enestående og uerstattelige skønhed.

Forløbet foregår udelukkende ONLINE – vi mødes ikke fysisk.

FORTÆLLERSKEN
Nyt hold starter den 15. januar 2022

Pris
DKK 2400,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 15. december 2021
DKK 2150,-

Beløbet er inklusive moms

Deltagergebyret kan betales i 2-3 rater, hvis du har brug for det. Skriv det blot i kommentarfeltet.
Gælder også ved ravnerabat.

Tilmeld dig ved at klikke på link herunder.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Forløbet varer 4 måneder og der sættes en godgørende proces i gang, hvor du oplever den kreative cyklus i alle dens facetter. 

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig.

Du er hjertelig velkommen i Fortællersken.

Ofte stillede spørgsmål – Fortællersken Q & A

Har du spørgsmål til Fortællersken, så klik her for hyppigt stillede spørgsmål og mine svar. Og ellers skriver du selvfølgelig bare til mig på skrivehuset@gmail.com

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive

– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

Hvad siger andre?

Andre siger – læs hvad andre siger om at være i skriveforløb og på workshop hos mig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: