Sjælegear

“Be willing to change your perspective and good fortune will follow. Change will heal you.”

Den store forandring sker, da jeg sætter farten ned. Det starter mentalt med en beslutning, som formes og bliver til min intention. Og så har vi balladen!

Kæmpe modstand mobiliseres og uro aktiveres, min krop sitrer og tankerne kører på overtid. Det er et modbydeligt sted at være, jeg fortvivler og tænker, at jeg slet ikke er i stand til at sætte farten ned i sjælegear.

Så går der et par dage, der føles som ren overlevelse, jeg vandrer omkring med uroen som en skygge, men min vejrtrækning ærer bevidst min intention. Den er min livline gennem uvejret, den indre storm som raser. Ind, ud, ind, ud. Jeg klamrer mig til åndedrættet som til en redningsring på havet. Ind, ud, ind, ud. Jeg går ture i skoven, jeg laver yoga og mediterer midt i stormen. Og som altid møder jeg op til min magiske morgensider og får den historiemedicin, der skænker mig håb og healing. Gode ord strømmer mig i møde.

Pludselig vender det, der er pålandsvind og forkommen kvinde skylles op på stranden. Det er tidlig morgen, solen stiger af havets skød, men forsvinder snart igen bag tunge skyer. Jeg bliver siddende lidt i vandkanten og spejder ud over havet, bølgerne, der skyller mod land. Min vejrtrækning er dybere nu, ikke længere blot en redningsring, men en kraftfuld forbindelse til min intention.

Han står dér på kanten, hvor sand møder græs og vilde blomster danser. Tyren Tarbh. Roen kommer sejlende og tager mig med, men denne gang sejler mit skib på jorden. Bare fødder går gennem sand og småsten, jeg kan mærke den våde kølighed og mine skridt, der fører mig længere ind på land.

”Vær hilset” siger Tarbh og pruster med en lyd, der gør mig glad. Stor og rolig, jeg rækker forsigtigt hånden frem og klapper hans muskuløse hals.

”Dejlig at se dig, Tarbh. Mere end du aner.”

Han ler kort, for selvfølgelig ved han udmærket, hvor jeg har været. Det er ham, som har fået til opgave at være modtagelseskomite og hvem bedre til at vise vej, når det handler om ro og jordforbindelse? Sammen bevæger vi os væk fra stranden, men inden da takker jeg havet og stormen for det, jeg fik med mig. En uhåndgribelig gave af stor betydning. Indre ro.

Nu vandrer jeg ind i morgenen sammen med Tarbh, langsomme skridt fulde af forunderligt nærvær, der forbinder det indre med det ydre. Det er et glidende og behageligt tempo, roligt bevæger vi os videre i sjælegear. Det sker helt af sig selv. Og det går op for mig, at det er blevet sommer.

Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
8. juni 2022

Photo by Joachim Bago, Dreamstime (c)

Når skrivelængslen kalder

Jeg har nu åbnet for tilmeldinger til efterårets Fortællersken skrivekurser. Læs mere herunder og rejs videre via linket til det kursus, som kalder på dig. Der er ravnerabat at hente ved tidlig tilmelding til alle hold og som altid et begrænset antal pladser på hvert hold.

Fortællersken – find din skrivestemme og væk din indre visdom – Efterår 2022

Fortællersken I, Intuitiv Skrivning
starter den 1. september 2022
Dedikeret til at vække din indre fortællerske.
Giver dig en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning.

Fortællersken II, Eventyret
starter den 15. september 2022
Skriv din egne eventyr og oplev magien i eventyrets kraft.
Du skriver intuitivt, men får værktøjer og inspiration til at folde eventyret ud.

Fortællersken III, Pennens Kraft
starter den 1. oktober 2022
Her oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Fortællersken intuitive skrivekurser på Skriveskolen for Fortællersker

Fortællersken III er et online skrivekursus i rækken af Fortællerske skrivekurser. Det er for kvinder i alle aldre med skrivelyst og længsel.

Fortællersken I får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
Fortællersken II inviterer du eventyrets kraft ind i dit liv og skriverum
Fortællersken III oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Din deltagelse

Du kan deltage i det Fortællersken skrivekursus, der kalder på dig og du behøver ikke at tage taget Fortællersken I og Fortællersken II skrivekurserne først.

Tværtimod oplever jeg over tid, at de 3 kurser kan blandes og tages i præcist den rækkefølge, det giver mening for dig. For du vil altid opleve det, det er din intention med at deltage, hvis du altså skriver og hengiver dig til forløbet.

Og ingen regler uden undtagelse.

Er du i tvivl og er du helt ny udi intuitiv skrivning, så snup en plads på Fortællersken I, Intuitiv Skrivning, først og se, hvor det bærer dig hen. Du vil blive glædelig overrasket. Lige nu er der ravnerabat at hente.

ANDRE SIGER – klik for at læse, hvad andre siger om at være i skriveforløb hos mig

Til dig som længes

Fortællersken er for dig, som har en intention om at give din indre fortællerske ordet og lade hendes historier skrive. Det er for dig som længes. Efter din sjæls autentiske stemme og det, der vil gøre dig godt. Din sandhed. Dine fortællinger. Din indre vise kvinde.

Jeg har åbnet for tilmeldinger til begge hold og lige nu får du ravnerabat. Klik på navn/link ovenfor for at rejse videre til invitation og detaljer.

Der er et begrænset antal pladser på begge hold, så det kan være en god ide at sikre dig din plads på holdet nu. Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen.

The doors to the world of the wild Self are few but precious.
If you have a deep scar, that is a door.
If you have an old, old story, that is a door.
If you love the sky and the water so much, you almost can’t bear it, that is a door.
If you yearn for a deeper life, a full life, a sane life, that is a door.”

– Clarissa Pinkola Estes –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: