Hvis du vil skrive

Hvis du vil skrive med mig i 2019

er du så hjertelig velkommen?

For måske har du intention om, at 2019 skal være året, hvor du møder op og tager din skrivelængsel alvorligt? Fra et nyt sted i dig selv, fordi du er anderledes nu og fordi du har en intention.

Fortællersken

FORTÆLLERSKEN – alle pladser er udsolgt på holdet med start den 9. januar, MEN …!

Den 9. januar stævner Fortællersken ud, det næste skrivecirkelforløb for kvinder. Der har været stor søgning og efterspørgsmål på forløbet og alle pladser er nu udsolgt. Det glæder mig meget og jeg tilbyder derfor endnu et

Fortællerske hold med start den 5. marts 2019.

Giv din indre fortællerske ordet

Det er mit store ønske, at så mange kvinder som muligt finder deres indre fortællerske og giver hende ordet. For det er en ganske særlig gave, når vi finder vej til hendes særlige lyd og stemme og lader hende udfolde sig gennem ord og fortællinger.

Fortællersken skrivecirkelforløbet, som varer 4 måneder, bygger op til, at du skriver dig ind og henter hende frem, din indre fortællerske, mens du sætter ord på alt det, der rører sig i sjæl og hjerte.

Du lærer at skrive i livet og bruge fortællingens kraft som støtte og vejledning på den indre rejse. Det, der står i vejen, er vejen. Vi øver os på at skrive os igennem. Øvelse er en gudegave, når vi ønsker at skrive fra sjæl, hjerte og sætte fri.

For kvinder i alle aldre

Fortællersken er for kvinder i alle aldre og uanset skrivende forudsætninger. Det er et skrivecirkelforløb for dig, som ønsker at give din indre fortællerske ordet og skrive fra sjæl og hjerte.

For dig, som gerne vil skrive regnen, månen og alt det mellem linjerne. For dig som længes efter at sætte ord på. Til dig, som længes.

Og husk én ting: Du holder pennen. Du er fortællersken. Men du er ikke fortællingen eller din historie. Og da slet ikke, hvis fortællingen er skabt af frygt, indre censor, modstand eller mennesker på din vej, som fortalte dig deres version af sandhed.

Tiden er kommet til at skrive din version.
Stå stolt på denne tærskel og
giv endeligt slip på tendensen til at please og ramme noget, som andre kan li’.
Ram tonen i dig selv og syng din sang,
for kun din sande sang kan du synge rent og fra hjertet.

– Fortællerskens Visdom, Lene Frandsen (c) – 

FORTÆLLERSKEN – her finder du invitation og detaljer
FORTÆLLERSKEN – her tilmelder du dig skrivecirkelforløbet, som starter 5. marts

Den indre rejse forår

STORY CIRCLE, den indre rejse
eSkrivekursus for kvinder
Starter den 5. februar 2019

Alternativt kan du booke din helt egen skriverejse fra vinter til forår påeSkrivekurset Story Circle, den indre rejse (forår). Forløbet starter den 5. februar og du får ravnerabat ved tilmelding senest den 5.1.

Story Circle, den indre rejse, forår, er et nyt eSkrivekursus, der på samme måde som Vintercirklen, den indre rejse, tager dig med på fordybelsesrejse i ord og fortællinger.

Tid til fordybelse. Tid til at drømme, dvæle og hvile. Og til at sanse de små spirer, der ved Imbolc ser dagens første lys. Her mærker vi den første længsel efter forår og skaber rum til det, der skal komme. Uden hastværk i pagt med årshjulet og i kærlighed til processen.

Forberedelser er en vigtig del af energiarbejdet. De tidspunkter, hvor ikke alt er formgivet endnu, men hvor vi sanser og forbereder det, der skal komme. Det gør vi så fint via ordene på skriverejsen og ved at fordybe os.

STORY CIRCLE, den indre rejse (forår) – her finder du invitation og detaljer
STORY CIRCLE, den indre rejse (forår) – her tilmelder du dig forløbet med start 5. februar

imbolc-intuitiv-skriveworkshop

IMBOLC – INTUITIV SKRIVEWORKSHOP I LYSETS TEGN
for kvinder med skrivelængsel

Imbolc. Kyndelmisse. Lysfest. Uanset hvad vi vælger at kalde dette særlige tidspunkt på året, hvor det første møde mellem vinter og forår finder sted, så er det et tidspunkt at fejre. Selvom vi måske ikke umiddelbart kan se det, er der alligevel ganske små tegn på, at noget sker. Det er stadig koldt, men dagene bliver langsomt længere. Der er tegn på, at jorden rører på sig.

Dette tidspunkt på året er et ganske potent og magisk tidspunkt, som vi også kan udnytte i vores personlige proces og på skriverejsen naturligvis. Lad lyset vokse.

Kom på intuitiv skriveworkshop og fejr Imbolc og den kreative energi på en stille skrivedag for sjælen

Lørdag den 2. februar 2019
kl. 10:00-16:30
Skrivehuset v. Ringsted

Der er plads til 6 kvinder omkring bordet i min skrivestue og pladserne gives efter først-til-mølle princippet. Jeg har 4 pladser tilbage omkring skrivebordet.

Imbolc Intuitiv skriveworkshop – invitation finder du her
Imbolc Intuitiv skriveworkshop – her tilmelder du dig skriveworkshoppen

Måske skrives vi ved i 2019?

Kærlig hilsen
Lene

Til inspiration, læs gerne

Bed and Breakfast
Vildfarelsens Ø
Vejen til den vise kvinde
Skrivning og det indre liv
Store Sager

Hvad andre siger om at være i forløb eller på skriveworkshop hos mig

Om skriverejsen og ideen bag

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: