Imbolc – Intuitiv skriveworkshop

IMBOLC – INTUITIV SKRIVEWORKSHOP I LYSETS TEGN
for kvinder med skrivelængsel

Imbolc. Kyndelmisse. Lysfest. Uanset hvad vi vælger at kalde dette særlige tidspunkt på året, hvor det første møde mellem vinter og forår finder sted, så er det et tidspunkt at fejre. Selvom vi måske ikke umiddelbart kan se det, er der alligevel ganske små tegn på, at noget sker. Det er stadig koldt, men dagene bliver langsomt længere. Der er tegn på, at jorden rører på sig.

Dette tidspunkt på året er et ganske potent og magisk tidspunkt, som vi også kan udnytte i vores personlige proces og på skriverejsen naturligvis. Lad lyset vokse.

DER ER IKKE FLERE PLADSER PÅ SKRIVEWORKSHOPPEN den 2. februar!

Kom på intuitiv skriveworkshop og fejr Imbolc og den kreative energi på en stille skrivedag for sjælen

Lørdag den 2. februar 2019
kl. 10:00-16:30
Skrivehuset v. Ringsted

Der er plads til 6 kvinder omkring bordet i min skrivestue og pladserne gives efter først-til-mølle princippet.

Lyt dybt til din livssang og gør dig klar til at spire

Nu er det tid til indre forberedelse af de forandringer, som skal komme. Plant dine ideer og lad dem udvikle sig. Bring dine visioner og indre erkendelser ud gennem ordene, brug poesi, sang og kunst. Det er meget intuitiv energi til rådighed lige nu, så lyt dybt og inderligt til din indre livssang og lad den smelte sammen med de nye kræfter, der kommer med det snarlige forår.

Imbolc er et tidspunkt at fejre, et gunstigt tidspunkt for kunst og poesi og for at pusle med de subtile spirer, der rører på sig. Det kan vi gøre på mange måder og selvfølgelig også gennem ordene.

imbolc-intuitiv-skriveworkshop

Den intuitive skriveworkshop hylder energien omkring Imbolc og støtter dig på din indre rejse fra vinter til forår

Den intuitive skriveworkshop Imbolc hylder energien omkring Imbolc. Vi dypper pennen i den særlige kreative og intuitive energi, der er til rådighed på netop dette tidspunkt og vi skriver fra de steder, hvor vi kan mærke det forår som endnu ikke er formgivet. Skrivedagen er også en fejring af både kreativitet, skriveglæde og skaberkraft.

En stille dag

Den intuitive skriveworkshop er en stilledag, forstået på den måde, at vi går så stille som muligt gennem dagen og lader fortællingerne tale deres eget sprog.

Vi lytter og giver rum og plads til, at det vi får med os, kan bundfælde sig. Vi giver plads til mellemrum og stilhed.

Et skud historiemedicin på skrivedag for sjælen

Kom, giv dig selv et skud historiemedicin på en stille skrivedag for sjælen. Vi arbejder og leger med fortællingens kraft på samme måde som på de andre intuitive skriveworkshops, men skriveafsæt og øvelser på netop denne dag vil naturligvis være forankret i Imbolc.

Deltagelse kræver ingen forkundskaber, medbring blot din skrivelyst og -længsel.

Intuitiv skriveworkshop for kvinder med skrivelængsel

LÆS MERE OM DE INTUITIVE SKRIVEWORKSHOPS HER

Pris pr. person
DKK 1050,-
som inkluderer kaffe, te, kildevand, lidt sundt og lidt sødt.
Du medbringer selv din frokost.

Dato og
tidspunkt:
Lørdag den 2. februar 2019
kl. 10:00-16:30 (døren åbnes kl. 09:45)
Sted: Skrivehuset v. Ringsted

Det er en fordel at have bil, da Skrivehuset ligger ca. 6 km udenfor Ringsted. Har du ikke bil, kan du tage en taxi fra Ringsted Station ELLER prøve at arrangere samkørsel med en af de andre deltagere. Jeg kan desværre ikke tilbyde at afhente på stationen, men kører dig gerne til stationen efter endt skriveworkshop.

TILMELDING

Du tilmelder dig på e-mail skrivehuset@gmail.com eller ved at følge tilmeldingslinket herunder. Så modtager du en bekræftelse og et kontonummer til indbetaling af deltagergebyret via bankoverførsel eller MobilePay.

TILMELDING til INTUITIV SKRIVEWORKSHOP i anledning af IMBOLC

Kom, sæt din skrivelængsel fri på denne helt særlige skrivedag for sjælen.

Tilmelding er bindende. Skulle du blive forhindret på dagen på grund af ekstreme vejrforhold, kan vi efter aftale lade din deltagelse gå videre til en kommende skriveworkshop eller du kan konvertere til deltagelse i en af skrivecirklerne.

Hvad andre siger?

Her kan du læse om, hvad andre siger om at være i skrivecirkelforløb eller på intuitiv skriveworkshop hos mig i Skrivehuset.

winter-meets-spring

Imbolc, at night I dream of Spring
– Lene Frandsen –

Photo “Raven” © Vadimtrunov, Dreamstime
Photo “Landscape Winter morning” © Nikolairepnitskii , Dreamstime

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: