Intuitiv skriveworkshop for kvinder med skrivelængsel

“If women don’t tell our stories and utter our truths,
in order to chart ways into sacred feminine, who will?
It is stories, women need.
Stories give us hope, a Little guidance and a lot of bravery.”
– Sue Monk Kidd –

Mærker du en dyb længsel, der gerne vil manifestere sig via sproget? Noget, der gerne vil fortælles og sættes fri? Lyst til at genfinde din skriveglæde, huske det gode, du glemte undervejs og  igen lade kreativiteten blive en del af dit liv? Lære at skrive fra sjæl og hjerte og nyde processen med din intuition og dit hjerte som kompas?

Skrivelængsel er ofte et kald fra sjælen

Skrivelængsel er ikke en kuriøs tilfældighed. Det er ofte et kald fra sjælen. Noget vil gerne skrives og fortælles gennem dig og ingen andre end du kan gøre det. Du har helt dine egne fortællinger og din måde at fortælle dem på.

Ordene er både vores transportmiddel og vores tryllestav

Vil du gerne opleve, hvordan du kan skrive dig ud af hovedet og helt ind i hjerte og sjæl. Skrive fra det sted, hvor længslen rumsterer? Bagved tilsyneladende skriveblokering, modstand og frygt findes et indre reservoir af vished og visdom og du kan skrive det frem. Fortællingens kraft er stor. Ordene er både vores transportmiddel og vores tryllestav.

På den intuitive skriveworkshop lærer du hvordan eller rettere sagt, du opdager at noget i dig allerede ved det. Du skal bare have et kærligt skub! Skriveopgaver og afsæt fungerer som døråbninger til alt det, du ikke på forhånd kan tænke dig til.

It’s not a competition, it’s a doorway.
– Mary Oliver –

Sjæledage

De intuitive skriveworkshops er sjæledage. Det er en dag fuld af skrivende fordybelse, som giver næring og liv til skriveglæden. Du lærer at skabe rum som landingsplads for ord og fortællinger og opdager, hvordan du ved at formulere en hjertelig intention, en hensigtserklæring med dit fremmøde, kan åbne op og bane vej for, at netop det du søger, lander på det rette sted. Vi sætter simpelthen den indre kurs på sjælekurs og skriver os ud af hovedet og ind i krop og sjæl.

Hensigtserklæringen er ganske magisk, for også her bruger vi ordene som vores tryllestav. Jeg viser dig hvordan.

På skrivende rejse

Sammen vil vi danne en cirkel omkring vores fælles intention for skrivedagen; at turde være åbne, modtagelige, lyttende, nysgerrige og undrende. Forestil dig, at vi er på pilgrimsfærd og at vi denne dag møder hinanden og slutter cirkel for at tage imod de ord, sætninger og fortællinger, som ønsker at blive skrevet gennem os.

Jeg vil tage jer med på en skrivende rejse, hvor vi udforsker vores skrivelængsel gennem skriveøvelser, afsæt, meditationer og lidt bevægelse i form af en gåtur i de skønne omgivelser.

Ud af tankerne, ind i krop og sjæl

De intuitive skriveworkshops er dage fuld af skrivende nærvær, en magisk skrivecirkel, hvor vi både tager imod fortællinger og læser dem højt for hinanden i cirklen. Vi taler om modstand, den indre censor og skriver os gennem det, vi møder på dagen. Du vil lære, at det er muligt at skrive sig ud af hovedet, forlade tankerne og skrive fra et andet sted.

Sammen i det magiske rum

På de intuitive skriveworkshops er vi sammen i det magiske rum. Vi danner en fysisk cirkel, vi mediterer, vi lytter, skriver og lader skriveafsæt og øvelser være døråbninger til alt det, vi ikke kan tænke os til. Vi skriver, vi læser højt, lytter forundres. Havde jeg virkelig alt det indeni mig? Var det derfor, længslen var så dyb og inderlig?

På den intuitive skriveworkshop går vi på opdagelse i det, der rører sig bag skrivelængslen og sætter fri. En skrivedag for sjæl og hjerte.PROGRAM FOR DE INTUITIVE SKRIVEWORKSHOPS i 2018

four-seasons

Hver skriveworkshop er forankret i et særligt tidspunkt på årshjulet.

Der er kun plads til 6 kvinder på hver workshop.

En unik og intens skrivedag for sjælen. Kom, skriv og sæt din indre fortællerske fri.

Fredag den 2. februar kl. 10
i anledning af Imbolc og i lysets tegn – invitationen finder du her

Onsdag den 31. oktober kl. 10
i anledning af Samhain og i mørkets tegn- invitationen finder du her

Pris pr. person DKK 1050,-
som inkluderer kaffe, te, kildevand, lidt sundt og lidt sødt.
Du medbringer selv din frokost.

Tidspunkt
: kl. 10:00-16:30 (døren åbnes kl. 09:45)
Sted: Skrivehuset v. Ringsted (ca. 6 km udenfor Ringsted)


Kom, skriv og sæt fri
Du tilmelder dig på e-mail skrivehuset@gmail.com, hvorefter du modtager herefter en bekræftelse og et kontonummer til indbetaling af deltagergebyret. Du kan betale via bankoverførsel eller med MobilePay.

Tilmelding er bindende. Skulle du blive forhindret på grund af sygdom eller ekstreme vejrforhold, kan vi efter aftale lade din deltagelse gå videre til en kommende skriveworkshop eller du kan konvertere til deltagelse i en af skrivecirklerne.

LÆS OGSÅ GERNE
Kvinden og skrivelængslen – historien bag de intuitive skriveworkshops
Din healende vejviser – fortællinger er medicin for sjælen

Kærlig hilsen
Lene


GENFIND SKRIVEGLÆDEN og magien i dit skriverum – andre siger:

 Kære Lene
“Tusind tak for den skønne lørdag på intuitiv skriveworkshop og for dig. Du er så dygtig og mit liv vil aldrig blive det samme igen. Dette skrivekursus har virkelig ramt mig lige i mit hjerte og med så fantastisk kærlighed og magi.
Jeg er dig evig taknemmelig.”

Mai-Britt Camille Guldhammer (deltager på intuitiv skriveworkshop)

Bedst af alt var det at mødes i cirklen af fortællende, levende og oprigtige kvinder og dele det vi hver især havde på hjerte. Igennem de skrevne ord, som vi læste op og delte med hinanden oplevede jeg også den store gave at kunne lytte uden dom og hvilken nydelse det var !

Intentionen var sat. Vi skulle bare møde op som dem vi var og skrive. Det gjorde vi og det bliver vi alle sammen ved med, er jeg sikker på.

At få lejlighed dele mit helt eget udtryk, og egne fortællinger, at blive lyttet til og bevidnet på så sårbare dele af mig var en uvurderlig oplevelse, som jeg for altid vil gemme og tage med mig videre i livet.

Tak for i dag, Lene,  og tak til alle kvinder der formår at skabe rum for at vi kan dele livets fortællinger med hinanden.  Fortællingens kraft og magi kan meget mere end man kan forestille sig.
– Lykke Pia Jespersen – som deltog i Intuitiv Skriveworkshop i anledning af Imbolc

“Første gang jeg deltog i Lenes skriveworkshop var jeg ramt af en skriveblokering. Men med ro og stille guidning blev den blokering lige så stille åbnet op for, og jeg mærkede hvordan min skrivning blev mere flydende, og hvordan fortællingerne indeni mig nu nemmere kom til udtryk på papiret. For ca. et år siden sad jeg igen blandt en lille gruppe kvinder i en lun stue fyldt med latter, tårer og historier. Skridt for skridt guidede Lene os igennem forskellige skriveøvelser, og derigennem blev de fineste fortællinger skabt. Jeg lovede dengang at jeg ville tage min skrivning alvorlig, og det løfte fornyr jeg her et år senere. Da jeg ankom til Ringsted den september morgen, hvor skriveworkshoppen skulle finde sted var jeg gået i stå med min skrivning. Da jeg forlod Ringsted igen senere på dagen følte jeg en stor lettelse over at der endnu engang var blevet løsnet op for noget.

Jeg skriver på en anden måde nu. Mere åbent og mere ærligt. For dér i Lenes stue fandt jeg en ro i min måde at skrive på. Jeg behøver ikke længere skjule mig selv i min skrivning, jeg skal bare skrive…”

– Malene Nielsen – som har deltaget på intuitiv skriveworkshop to gange

Der er sket noget vidunderligt. Jeg har fået kontakt til min skriveglæde og dermed til en vigtig del af mig selv. Gennem skriveriet fandt jeg nemlig vejen tilbage til noget af det af mig, der var blevet væk. Noget af det der var blevet glemt. Jeg er slet ikke færdig. Jeg er kun lige begyndt. Men jeg er over de første spæde skridt og jeg har skrevet mig igennem en del af min modstand.

Jeg har længe talt med mig selv om at jeg ville skrive, men Skrivehusets Vintercirkel blev anledningen. Lenes skriveafsæt tilsammen med hendes egne inspirerende tekster, blev det der fik mig i gang med skriveriet. Øvelserne og erfaringerne herfra gav mig mere blod på tanden. Lenes kommentarer til os i Cirklen sammen med hendes løbende coaching af os, hjælper mig med at holde det ved lige. Så, hvis du ligesom jeg, inderst inde ved at skrivning det er dig, men alligevel ikke rigtigt får gjort noget ved det, så skulle du måske give dig selv en skrivegave. Jeg har i hvert fald aldrig været så skriveglad før.
– Lykke Pia Jensen –

”Pipper sjælen bare det mindste om, at den har lyst til at udtrykke sig via at skrive, kan jeg kun varmt anbefale et forløb hos Lene. Selve øvelserne i skrivecirklen er fantastiske afsæt og fra det personlige forløb, jeg har deltaget i, ved jeg hvor rummelig og støttende, Lene er som coach på den rejse, man begiver sig ud på. Jeg ved, at rejsen kan være udfordrende og frustrerende og endda også lidt smertelig, men den kan også være fantastisk smuk og forløsende. Jeg synes at det er nogle fantastiske forløb, Lene laver, hun er enormt indfølende og topprofessionel.”
– Helle Pedersen –

Læs flere udtalelser i linket her

ordkvinderneKeep some room in your heart for the unimaginable.
– Mary Oliver –

77 thoughts on “Intuitiv skriveworkshop for kvinder med skrivelængsel

 1. Pingback: Frygten og Modstanden | Skrivehuset

 2. Pingback: En skrivende rejse | Skrivehuset

 3. Pingback: Din hellige skrivecirkel | Skrivehuset

 4. Pingback: Sjælen har altid ret | Lene Frandsen

 5. Pingback: Magien i at møde op | Lene Frandsen

 6. Pingback: Når følelser påvirker skriveprocessen | Lene Frandsen

 7. Pingback: Det der inspirerer | Lene Frandsen

 8. Pingback: Lad ikke din indre censor få det sidste ord | Lene Frandsen

 9. Pingback: At skabe et rum | Lene Frandsen

 10. Pingback: Elsk det kreative kaos og nyd rejsen | Lene Frandsen

 11. Pingback: Tør du dedikere dig? | Lene Frandsen

 12. Pingback: Lad din sjæls fortællinger flyde | Lene Frandsen

 13. Pingback: Hvor skatten ligger begravet | Lene Frandsen

 14. Pingback: Skriv dig hjem | Lene Frandsen

 15. Pingback: Et kærligt valg | Lene Frandsen

 16. Pingback: Når vi skriver fra sjælen | Lene Frandsen

 17. Pingback: Jeg hengiver mig med glæde | Lene Frandsen

 18. Pingback: Vintermagi for sjælen | Lene Frandsen

 19. Pingback: Lene Frandsen

 20. Pingback: Stilhedens havn | Lene Frandsen

 21. Pingback: Lad svarene finde dig | Lene Frandsen

 22. Pingback: Når vinden danser | Lene Frandsen

 23. Pingback: Start dér, hvor du er | Lene Frandsen

 24. Pingback: Processen og din egen skrivestemme | Lene Frandsen @ Skrivehuset

 25. Pingback: Kom, lad os danse | Lene Frandsen @ Skrivehuset

 26. Pingback: Din sårbarhed er nøglen | Lene Frandsen

 27. Pingback: Når du strander | Lene Frandsen

 28. Pingback: Det der står i vejen | Lene Frandsen

 29. Pingback: Iskrystallernes sang | Lene Frandsen

 30. Pingback: Vinden og havet | Lene Frandsen

 31. Pingback: Sporlægning | Lene Frandsen

 32. Pingback: Hverdagspilgrim | Lene Frandsen

 33. Pingback: Amatør på eventyr | Lene Frandsen

 34. Pingback: Jeg gør dig klar til forår | Lene Frandsen

 35. Pingback: Vinterens sidste fuldmåne | Lene Frandsen

 36. Pingback: Kom, skriv, sæt fri | Lene Frandsen

 37. Pingback: Skriverejsen | Lene Frandsen

 38. Pingback: Jeg er Marts | Lene Frandsen

 39. Pingback: Det du søger | Lene Frandsen

 40. Pingback: Rejsen ud af hovedet | Lene Frandsen

 41. Pingback: Intuitiv skriveworkshop | Lene Frandsen

 42. Pingback: Det du længes efter | Lene Frandsen

 43. Pingback: Fortællinger og tryllestave | Lene Frandsen

 44. Pingback: Skrivedag for sjælen | Lene Frandsen

 45. Pingback: Sådan skriver du fra sjælen | Lene Frandsen

 46. Pingback: Pigen der fortalte eventyr | Lene Frandsen

 47. Pingback: Kvinden og skrivelængslen | Lene Frandsen

 48. Pingback: Hvad skal jeg vælge? | Lene Frandsen

 49. Pingback: Giv det til ilden | Lene Frandsen

 50. Pingback: Skrivelængslens 7 bud | Lene Frandsen

 51. Pingback: Skabt til at blomstre | Lene Frandsen

 52. Pingback: Øvelse gør menneske | Lene Frandsen

 53. Pingback: Lad ikke din indre censor få det sidste ord | Lene Frandsen

 54. Pingback: Dit magiske legerum | Lene Frandsen

 55. Pingback: Fra et kærligt sted | Lene Frandsen

 56. Pingback: Lad det ske, Gaia | Lene Frandsen

 57. Pingback: Lad vejen skrive dig | Lene Frandsen

 58. Pingback: Når det er tid | Lene Frandsen

 59. Pingback: Du er ingen tilfældighed | Lene Frandsen

 60. Pingback: Glædelig Lammas | Lene Frandsen

 61. Pingback: Fortællingens bro | Lene Frandsen

 62. Pingback: Din healende vejviser | Lene Frandsen

 63. Pingback: Et kald fra sjælen | Lene Frandsen

 64. Pingback: Din slumrende Muse | Lene Frandsen

 65. Pingback: Tusmørkekvinden | Lene Frandsen

 66. Pingback: At komme hjem | Lene Frandsen

 67. Pingback: Ingen andre end du | Lene Frandsen

 68. Pingback: Den stille stemme | Lene Frandsen

 69. Pingback: Fortsættelse følger | Lene Frandsen

 70. Pingback: Disciplin skaber magi | Lene Frandsen

 71. Pingback: Så vi husker | Lene Frandsen

 72. Pingback: Beltain – Intuitiv Skriveworkshop | Lene Frandsen

 73. Pingback: Ravnesøen | Lene Frandsen

 74. Pingback: Mens skrivelyset blafrer | Lene Frandsen

 75. Pingback: Fortællerske i hjertet | Lene Frandsen

 76. Pingback: Skru op for din intuition | Lene Frandsen

 77. Pingback: Imbolc, Intuitiv skriveworkshop | Lene Frandsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s