Lad din sjæls fortællinger flyde

meditation

Hvis du mærker skrivelængsel og længe har haft lyst til at komme i gang med at skrive, men ikke rigtig får det gjort, er den intuitive skriveworkshop for kvinder med skrivelængsel en oplagt anledning til at få hul på det, der rører sig bag frygt, modstand og den evige udsættelse. Mød op og lad din sjæls fortællinger flyde. Det har andre kvinder gjort før dig og faktisk blev den ene cirkel af kvinder så glade for både rummet, min måde og hinanden, at de skal mødes nu igen på lørdag til en ny intuitiv skriveworkshop her i Skrivehuset. De kalder sig “Ordkvinderne, der sagde ja”.

Er det din tur nu? Jeg afholder 3 intuitive skriveworkshops i efteråret 2015

Måske er det nu din tur til at sige ja? Til dig selv, din sjæl og den skrivelængsel, der rumler og rumsterer?

Jeg afholder 3 intuitive skriveworkshops for kvinder med skrivelængsel i oktober og november:

Lørdag den 31. oktober kl. 10
Torsdag den 12. november kl. 10
Lørdag den 28. november kl. 10

Der er stadig et par ledige pladser på alle workshops.

På skriveworkshoppen tager jeg jer med på en skrivende rejse, hvor vi udforsker vores skrivelængsel gennem skriveøvelser, opgaver, meditationer og bevægelse – bl.a. i form af en lille gåtur i de skønne omgivelser. Det bliver en dag fuld af skrivende nærvær i en magisk skrivecirkel af 6 kvinder. Vi taler om frygt, modstand og den indre censor og vi skriver os igennem det, vi møder på dagen. Vi tager imod de ord, sætninger og fortællinger, som kommer til os og vi læser højt og deler med hinanden. Vi øver os på at lytte og indstille os selv på en modtagelig kanal. Det er rørende, bevægende og det sætter gang i din indre fortæller og i din skriveproces indefra og ud. Du lærer hvad det vil sige at skrive fra sjælen og mærker den godgørende forskel.

Læs mere om workshoppen i linket her.

Du kan også finde begivenhederne på Skrivehusets Facebook side og tilmelde dig dér, MEN endelig tilmelding sker til mig på e-mail skrivehuset@gmail.com, hvorefter du modtager en bekræftelse og et kontonummer til indbetaling af workshopbeløbet. Først da er din tilmelding endelig gyldig og din plads i skrivecirklen reserveret.

Der er kun 6 pladser på hver workshop, så tøv ikke, hvis du skal være den ene kvinde på en af oktoberdagene. Begge workshops foregår i min spisestue med udsigt til have, marker og himmel i Skrivehuset v. Ringsted. Du er hjertelig velkommen

Kærlig hilsen
Lene

TheCircle


Fortællingens Kraft

En ny intuitiv skriveworkshops som vil se dagens lys i begyndelsen af 2016 og som jeg også snart vil tilbyde som personligt skriveforløb med personlig coaching, sparring og intuitiv vejledning i processen. Glæd dig 🙂

Læs mere om Fortællingens Kraft i linket her.

meditation

4 thoughts on “Lad din sjæls fortællinger flyde

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: