Skrivelængsel

 

gammeldør

Skal 2015 være året, hvor du virkelig kommer i gang med at skrive og åbner døren til …
Din drøm? Din sjæl? Din bog? Din historie?

Skrivelængsel

Du har længe haft et ønske om at skrive. En længsel efter at dedikere dig til skrivningen og overgive dig til ordene i dit helt eget magiske rum af tid, plads og kærligt fokus. Du har en bog i maven, du ønsker at fortælle din historie, du har en dyb længsel efter at udforske steder i dig selv via det skrevne ord eller også er du bare nysgerrig efter, hvor skriverejsen mon kunne føre dig hen?

Skriverejsen har ændret mit liv. Fra jeg startede med at blogge kontinuerligt i 2009 på Poetiske Paradokser og til i dag, fem år senere. Alt er forandret. På den gode måde. Og jeg har skrevet det hele frem.

Sjælen kalder

Måske har du lyst til at gøre det samme eller noget lignende? Måske mærker du genklang, når jeg siger, at man kan skrive sig selv og sin sjæl? At man kan forlade sind og tanker for en stund og gennem skrivegerningen bevæge sig et helt andet sted hen, hvor historierne er anderledes, dybere og langt mere godgørende? Hvor sandheden danser mellem linjer, den sandhed, der fortæller, hvem du egentlig er og hvordan du ønsker at leve resten af dit liv?

Et nyt år, en ny kurs

Ligegyldigt hvad din motivation er, så er et nyt år en strålende lejlighed til at ændre kurs. Og det starter med en intention. Et ønske om at gøre noget ved det, der ellers bare bliver ved tanken. På samme måde som forandringer i livet starter med det første skridt, så starter skriverejsen med det første ord.

Tag din skrivelængsel alvorligt!

Giv dig selv en julegave – et kreativt skrivecoachingforløb, som tager dig på en spændende skriverejse helt efter eget ønske. Jeg skræddersyr som udgangspunkt ethvert coachingforløb til den enkelte, men naturligvis med det skrevne ord som primære arbejdsredskab. Coachingen kan foregå på flere måder eller en kombination af flere måder/metoder.

Skal 2015 være året, hvor du virkelig kommer i gang med at skrive? Din drøm, dit liv, din sjæl? Din bog? Din historie?

Book  dit skriveforløb hos mig inden 31.12.14 og du er i gang. Du har gjort det, du er på vej. En vej, som starter med det første skridt, det første ord.

Jeg sørger naturligvis for en ekstra god pris til dig, der booker inden årets udgang.

Og du kan selvfølgelig også give et skrivecoaching-gavekort til en god ven eller et familiemedlem.

Skriv til mig på skrivehuset@gmail.com eller efterlad dit navn og e-mail adresse i kommentarfeltet herunder. Så kontakter jeg dig.

Kærlig hilsen
Lene

Din indre censor

 

7 thoughts on “Skrivelængsel

Add yours

  1. Hej Lene,

    Blot et par enkelt spørgsmål: hvad koster sådan et forløb hos dig og hvor længe varer det?

    Mange hilsner
    Vicki

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: