På skriverejse med Lene

måne_over_lade_december

Jeg får mange fine henvendelser fra nysgerrige, skrivende sjæle, som gerne vil vide mere om skrivecoaching og hvad det indebærer.

Om at møde op og forpligte sig

På samme måde som det i livet handler om at møde op og leve, så handler det i skrivningen om at møde op og skrive. Det er den eneste måde at finde ud af, hvilke historier der gemmer sig bag tanker og begrænsninger og det er den eneste måde, vi kan øve os og blive ”bedre” på. Magien opstår, når vi møder op og begynder at skrive, vejen bliver til, mens vi går. Med en skrivecoach ved din side forpligter du dig til det møde på den gode måde. Du siger ja til mødet med ordene, historierne og med kreativiteten. Du siger ja til din drøm. Gennem skriveøvelser, opgaver og samtaler med mig, bliver du guided på vej.

Hvad sker der på skriverejsen?

Jeg kan ikke på forhånd fortælle dig om, præcist hvordan skriverejsen vil folde sig ud. Vi kan ikke vide på forhånd, hvad der vil ske og opstå, når vi sammen begiver os på vej, men én ting kan jeg love dig:

Det bliver både spændende, udfordrende og magisk. Jeg har værktøjer, redskaber og gode ord, som støtter og udfordrer dig i din proces, men det er dig, som gør den store del af arbejdet. Skrivearbejdet. Og det er her, at du vil opdage, at du har det hele i dig allerede. Jeg har ideer til, hvordan du kan få det frem, jeg vil pege på metoder og måder og jeg vil spejle dig, så du ser, at du faktisk er din egen skrivende tryllekunstner.

Nøglen til din skrivedør

Du har selv nøglen til din skrivedør, men jeg vil hjælpe dig med at pege på mulige gemmesteder.

Drømmen om at skrive

Du ønsker at skrive, du ønsker at tage imod ord, sætninger og historier. Du ønsker at forpligte dig og blive udfordret, for én ting er sikker: Drømmen om at skrive er så fin. Den er nobel og den er stor. Men uden at møde op og skrive det første ord og så det næste, forbliver det bare en drøm. Og rigtig mange bærer rundt på fantastiske historier og ideer til bøger uden at det nogensinde bliver til noget. Og det gør ondt ikke at tage imod de historier, der vil skrives. Det giver en dyb og snærende længsel, det sætter sig i kroppen som fysisk smerte og det giver da heller ikke mening. Vel?

Dit livs skriveeventyr

Hvorfor lade tanker og begrænsninger sætte en stoppe for noget, der kan ende med at blive dit livs skriveeventyr?

Tag skrivedrømmen alvorligt – jeg kan hjælpe dig

Ved at hyre mig som skrivecoach og din helt egen personlige rejseleder på en del af skriverejsen, træffer du en bevidst beslutning om at møde op og tage skrivedrømmen alvorligt. For det er i det direkte møde med kreativiteten, at noget opstår. Det er i nuet. I det øjeblik vi sætter os ned og begynder at skrive, så løsner vi op. Vi slipper kontrollen og vi øver os på at tage imod.

Skriverejsen

Jeg inviterer dig med på rejse, som er fuld af ord og skriverier. Jeg byder på gode øvelser, opgaver og meditationer, der er specielt skræddersyet til dig og dit formål. For det er dig og din skrivelængsel, som er udgangspunktet.

 • En bog?
  Hvis du ønsker at skrive en bog og dermed forpligte dig til en målorienteret proces, vil jeg lære dig, hvordan du kan favne processen og dens realiteter. Vi vil tale om, hvad processen indebærer og igen vil du opdage, at det ofte er tankerne og sindet, der sætter en kæp i hjulet. Det arbejder vi med at løsne op, så du kan skrive frit og arbejde med din bog i en god og flydende proces.
 • Smukt og poetisk?
  Hvis du ønsker at skrive smukt og poetisk, så er det sandsynligvis fordi du længes efter at skrive fra hjertet. Jeg vil ikke lære dig ”hvordan” – det ved du faktisk allerede – men gennem øvelser, opgaver og vores samtaler vil du opdage, hvordan de smukke, poetiske og hjertevarme historier, dem som også rammer andre i hjertet og vækker genklang, er nødt til at komme fra samme sted. Du vil lære, hvordan du kan gå bagom tanker og begrænsninger og skrive fra hjertet.
 • På opdagelse i kreativitet og skriveglæde?
  Hvis du ønsker at gå på opdagelse i din egen kreativitet og skriveglæde og simpelthen øve dig på at slippe kontrollen, så vil det være overskriften på vores rejse og du vil blive beriget med øvelser, opgaver og meditationer, som hylder netop den del af processen. I denne proces vil du sandsynligvis også begynde at opdage, at du har helt din egen skrivestil og du vil efterhånden finde din forfatterstemme og blive fortrolig med den.

Skriveblokering? Skriv din sjæl? En slags spirituel længsel, der manifesterer sig via ordet? Læs mere her.

Det er dit ønske, som er udgangspunktet. Det er dig, som skal møde op og forpligte dig.

Jeg er her allerede. Jeg venter på dig.

Kontakt mig

Hvis du har en drøm om at skrive – hvad end det handler om – så kontakt mig på skrivehuset@gmail.com og fortæl lidt mere om dig selv og dit skriveønske. Jo mere du fortæller mig, jo nærmere kan vi komme det helt perfekte udgangspunkt for netop din skriverejse. Jo mere du giver af dig selv – desto mere kan jeg spejle og give dig tilbage.

Hvad kræver det for at tage på skriverejse med Lene som skrivecoach?

 • Nysgerrighed
 • Skriveglæde – eller lyst til at mærke skriveglæde
 • Dedikation – jo mere du selv giver til processen, desto mere får du ud af forløbet!
 • At du møder op … og skriver

Skal 2016 være året, hvor du møder op og åbner for din skrivedrøm?

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen
Lene


Skrivecoaching
Skrivecoaching – Priser
Din indre censor
Du er værdig

2 thoughts on “På skriverejse med Lene

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: