Dit skrivende eventyr

 

byveje

Når du booker en skriverejse forpligter du dig til en spændende proces, som sættes i gang i det øjeblik, vi har lavet aftalen. Hvis du længe har mærket en skrivelængsel uden at gøre noget med den, vil det føles anderledes i samme øjeblik, som du tager beslutningen. Noget sker, et slags skift. Det kan næsten føles som rejsefeber. Du er klar. Og du har sikkert været klar meget længe.

En magisk forpligtelse

Og der er noget magisk i den forpligtelse. Du viser at du har i sinde at møde op og tage din skrivelængsel alvorligt. Det er ikke længere bare noget, du drømmer om og snakker om, det er noget, du nu rejser ud for at møde og gøre noget med. På skriverejsen får du med mig som ledsager en række opgaver og øvelser, som har til formål at sætte dit skrivende selv fri. Og samtidig med, at du skriver dig på vej og møder hidtil ukendte eller glemte landskaber i dig selv, får du mulighed for at spejle dig i en anden skrivende sjæl. Din skrivecoach. Jeg ser dig, mærker dig og skubber dig blidt på vej. Jeg opmuntrer, hepper og jeg udfordrer dig i det omgang, det kræves for at du bevæger dig. Du vil opleve, at du efterhånden bliver mere flydende i dit udtryk og at det faktisk er magisk at møde op og gøre det. Skrive.

Når det uforløste gør ondt

Før brugte du energi på at drømme om at skrive. Du brugte energi på at identificere og forstå din skrivelængsel og måske fortalte du andre, at du havde en bog i maven. Den slags tærer på kræfterne. Kreativitet, der ikke bliver brugt, ord der ikke skrives, sætter sig i kroppen. Sjælen værker. Den vil udfoldes, skrives og leves, men gør man det ikke, gør det ondt. Smerter, spændinger og uforløste længsler hober sig op.

På skriverejsen giver du slip på tanker om hvordan. I stedet gør du det. Du skriver. Gennem øvelser, opgaver og små meditationer, der har til formål at give styrke og ro til din skriveproces, folder du det ud, der før bare en slags tankespind. Du møder op og møder dig selv som et skrivende menneske. Et menneske, som har truffet en beslutning og som nu er rejst ud for at møde det, der boblede indeni og skrive det. Det forløser, det styrker og det giver mod. Efterhånden bliver din skrivning mere sikker, dristig og du vil sikkert opleve, at den har helt sin egen stemme. Din stemme.

Fra kyst til kyst

At skrive er en rejse fra kyst til kyst i det indre landskab. Det er en opdagelsesfærd, hvor vi husker alt det vi glemte. Vi finder skatte og vi skriver dem frem. Øvelserne er som trædestene, de fører dig videre gennem landskabet og ud på nye eventyr.

Undervejs taler vi om det, du oplever. Vi adresserer det og nye skriveøvelser opstår. Jeg spejler dig og du ser dig selv i et nyt lys. Som solen, der pludselig dukker frem bag en sky på en regnvejrsdag og maler landskabet i nye farver. Et helt særligt lys, som er anderledes, dybere og mere fyldestgørende. Du oplever, at det falder dig naturligt. Skriveriet. At du er skabt til at skabe og skrive og at det gør uendelig godt endelig at gøre det.

Sig ja til dit skrivende selv

Således er skriverejsen en måde at sige ”ja” til dig selv og din skrivelængsel på. Det er en positiv forpligtelse, som tegner nye ruter i dit indre landskab og finder vej gennem det, der før kunne synes som en jungle af forvirring. Og du er ikke helt alene, du har mig ved din side. Vi er i kontakt undervejs, også mens du skriver. Vi kaster lys på det, der ikke er helt klart og vi møder det, som det er. Jeg åbner min værktøjskasse og introducerer dig for værktøjer og tanker, som løsner og giver dig mulighed for at gøre noget med det, der før var fastlåst. Du skriver dig fri, så du kan skrive frit. Og noget opstår. Noget smukt, forunderligt og overraskende. Men vi kan ikke på forhånd vide hvad, vi er nødt til at skrive det frem.

Et uforudsigeligt eventyr

På mange måder er skriverejsen et uforudsigeligt eventyr. Derfor minder den så meget om selve livet. Vi kan ikke på forhånd vide, hvad der vil ske, men vi er nødt til at møde op for at finde ud af det. Vi må leve. Og skrive.

Men selvom rejsen er uforudsigelig og vejen bliver til, mens vi skriver den, er det alligevel muligt at retningsbestemme din skriverejse. Tag et kig på de skriveforløb, jeg tilbyder og se, om et af dem taler til dig. Skulle du have ønsker, som ikke umiddelbart bliver opfyldt af det, du ser, så kontakt mig gerne alligevel. Alt efter ønske og behov skræddersyr jeg gerne et forløb, som passer lige netop til dig og dit skriveønske.

Det eneste, det kræver af dig er, at du forpligter dig. Så book din rejse og mød op med din kuffert og dig selv i ordenes lufthavn. Så letter vi.

Velkommen om bord. Jeg er din skrivecoach og rejseleder. Sammen skal vi af sted på eventyr.

Kærlig hilsen
Lene

Læs også: På skriverejse med Lene

byveje

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: