September og workshops i min stue

Det er september. Vi er trådt over tærsklen til efterår og luften er køligere nu. Om morgenen ligger duggen tungt over landskabet og Mosekonen er til stede ved daggry med sin gryde. Jeg ser hende fra badeværelsesvinduet og ved. Dette er et godt tidspunkt at gøre status og sige tak, inden rejsen går videre ind i efteråret.

Det er nu, vi sår nye frø og tager afsked med det, vi ikke skal have med os videre.

Intuitiv skriveworkshop i min skrivestue

Jeg forbereder den intuitive skriveworkshop i næste uge. Endnu engang åbner jeg min spisestue for 6 kvinder med skrivelængsel og holder et magisk rum for en skriveworkshop, hvor vi åbner os og skriver fra sjæl og hjerte. Jeg har holdt disse skriveworkshops i min stue siden 2015 med forskellige temaer og på særligt kraftfulde tidspunkter af året. Imbolc. Samhain.

Stemmer og følelser

Stemmer, er temaet på denne intuitive skriveworkshop, eftersom vi her skal lege med forskellige stemmer og lyd i vores ord og fortællinger. Jeg har forberedt skriveafsæt og øvelser, som sender dig på vej. Det kommer bl.a. til at handle om eventyr, og uanset hvordan eventyret skal starte eller udvikle sig, er det altid en god ide at tage udgangspunkt i en følelse.

Det er det, vi skal lege med på skriveworkshoppen den 12. september og jeg kan love dig for, at det bliver en skrivedag fuld af humor, leg og skriveglæde. Jeg holdt denne skriveworkshop i april måned og her er, hvad Annette skrev om sin oplevelse:

Workshoppen “Stemmer” blev en skøn og dejlig dag, hvor vi lærte forskellige måder at få fortællingen frem på. At skrive ud fra kort, ting og sager, tilsat tildelte følelser og stemninger og at bruge alle disse elementer intuitivt i fortællingerne, fik kreativiteten til at blomstre hos alle. En intens dag fyldt med tårer, gode grin, forundring og mange forskellige stemmer. Alt i en varm atmosfære af tryghed. Kan varmt anbefales.

– Annette Pomiklo, som deltog på Stemmer skriveworkshoppen den 26.4.19 – 

Skriveflow og glæde

Du smører din skrivestemme, du øver dig og får nye ideer til, hvordan du gribe det an, når du vil skrive og bare springe ud i det. Skriveflow og glæde venter dig.

Efterårsrabat – tilmeld dig nu og senest den 6. september

Har du lyst til at være med? For jeg kan glæde dig med, at jeg har 3 ledige pladser omkring bordet og at jeg vil skænke dig en særlig efterårsrabat på DKK 250,- kr., hvis du tilmelder dig senest i morgen den 6. september.

Sidste intuitive skriveworkshop i min stue for denne gang

Og her slutter så et kapitel for mig og de intuitive skriveworkshops i min spisestue. Jeg har lyst til at gøre noget nyt og anderledes næste år i forhold til de fysiske skriveworkshops, men hvad det skal være, vil tiden vise.

Sandsynligvis vil jeg afholde de intuitive skriveworkshops ude af huset, jeg vil inkludere naturen i skriverummet og hvem ved, måske skal de løbe over 2 dage.

Alt det putter jeg nu i den store simregryde og overgiver det trygt til Mosekonen i daggryets dis. Når noget nyt opstår, skal jeg nok lade dig det vide. Men som det ser ud nu, bliver den intuitive skriveworkshop Stemmer i min spisestue den sidste i denne omgang. Et kapitel slutter og et nyt kan begynde.

Stemmer - Intuitiv skriveworkshop

KLIK her for invitation og detaljer.

Tilmelding – intuitiv skriveworkshop den 12.9

Tilmelder du dig senest i morgen den 6.9, får du en efterårsrabat på DKK 250,- som fratrækkes deltagergebyret. For kvinder med skrivelyst og længsel.

Måske ses vi til intuitiv skriveworkshop i næste uge?

Kærlig hilsen
Lene

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: