Stemmer – Intuitiv Skriveworkshop

Det blev en fin skrivedag. En efter en ankom de, kvinderne og fandt deres plads ved det store bord i skrivestuen. Skrivebøger og penne blev pakket ud, mens lysene blafrede og blomsterløgene stod i deres krukker på bordet.

Imbolc. Det var i den anledning, at vi sluttede cirkel. På en kold februar dag hægtede vi os på den fine energi og skrev os ind.

Fortællinger landede, berigede og berørte. Vi lyttede og var med det, der opstod. Og i lyset fra februar og til lyden af snefnug, såede vi frø og plantede spirer. Det kan man nemlig fint gøre gennem ord og fortællinger. En proces blev sat i gang og små toner af uformgivet forår kiggede forbi.

En ny ide opstod

Mens jeg gjorde de sidste forberedelser til Imbolc skriveworkshoppen, fik jeg en ide til en kommende skriveworkshop. Her kommer det til at handle om stemmer.

Stemmer – ny intuitiv skriveworkshop for kvinder

På samme måde som når vi synger, øver os, udvider vores repertoire og styrker vores stemme ved at synge skalaer og prøve kræfter med forskelligt sangmateriale, kan vi smøre vores skrivestemme og gennem øvelse i forskellige tonearter få en smidig og levende stemme med masser af energi til rådighed.

Hvis vi ikke øver os, udfordrer os selv og altid skriver på samme måde, udvikler vores skrivestemme sig selvsagt ikke.

Smør din skrivestemme, boost din skriveglæde

Skriveworkshoppen vil bidrage til smøring af din skrivestemme, gøre den mere smidig, spændstig og legende og samtidig booste din skriveglæde.

Du vil opleve, hvordan leg i den kreative proces åbner op og sætter fri.


På skriveworkshoppen Stemmer går vi på opdagelse i forskellige stemmers udtryk, lyd og ordforråd.

Vi skal skrive og lege med små eventyr, fortællinger og øve os på at skrive med forskellige stemmer og lyd. Det bliver en skriveworkshop fuld af humor, latter, leg og skriveglæde.

Øvelse gør mester og giver næring og materiale 

Øvelser gør mester og øvelser giver din indre fortællerske næring og materiale, som hun kan boltre sig med. I et kærligt rum, hvor vi ikke dømmer eller bedømmer skriverierne og hvor vi hverken søger eller giver kritik på det skrevne, åbner vi op for en kreativt og sjov skrivedag med masser af læring og næring. Et trygt rum. Et rum, som åbner op og giver lyst til at lege. En skrivedag for sjælen.

Du kan læse mere om de intuitive skriveworkshops i linket her

Jeg har kun plads til 6 kvinder omkring bordet i min stue, så tøv ikke for længe, hvis du kan mærke, at du skal være med.

Skriveworkshoppen finder sted fredag den 26. april kl. 10 i Skrivehuset v. Ringsted.

Du finder invitation og detaljer i linket her.

Hvorfor øve sig?

Hvorfor skal vi øve os? Det kan du bl.a. læse mere om i STORE SAGER, hvor Katrine Gislinge kommer med sit bud på, hvorfor øvelse er en essentiel del af den kreative proces uanset om vi skriver, spiller musik eller maler billeder.

Når vi tør eksperimentere, når vi tør prøve os frem og når vi tør fejle og rejse os op igen, bliver vi mere smidige og får erfaring med mange sider og stationer i den kreative proces. Det styrker os som skribenter og fortællersker.

Jeg glæder mig til at byde velkommen på den intuitive skriveworkshop den 26. april.

Kærlig hilsen
Lene

Girl and nature in the darkness
Stemmer – Intuitiv skriveworkshop

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: