Story Circle, den indre rejse – Forår

Story Circle: Den indre rejse (forår)
eSkrivekursus for kvinder
Starter 5. februar 2019

Story Circle, Den indre rejse (forår), er et eSkrivekursus til dig, som ønsker at nære det indre og at skrive dig ind forankret i årstid og årshjul. Du vil gerne have inspiration og næring til at sætte din skriveproces i gang. Du har brug for rum til fordybelse og til at nære dig selv og din sjæl. Du har skrivelængsel og vil gerne sætte ord på.

Story Circle, den indre rejse
En fordybelsesrejse i ord og fortællinger

I pagt med årshjulet

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen skriver du dig ind. Fra de første indre tegn på forår ved Imbolc og helt frem til maj.

At skrive i pagt med årshjulet på denne måde forankrer os i nuet, det skabende øjeblik. Du lærer årstiden, månederne og dig selv at kende på en ny måde. Du lærer at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse, skrive og navigere fra sjælen og sætte din skrivelængsel fri.

En forårsskriverejse i 7. dele

eSkrivekurset Story Circle, den indre rejse, varer i 14 uger. Hver 14. dag modtager du et skrivebrev fra mig med skriveafsæt, et særlig tema forankret i årshjul og energi samt spørgsmål til refleksion og som støtte til dig på din indre rejse.

Undervejs kan du konsultere mig som skrivemor og guide i skrivebjergene, det foregår på e-mail og du får personligt svar direkte i din postkasse.

Mit håb er, at du ved vejs ende midt i maj, har fået direkte erfaring med ordenes kraft og energi og oplever, at du er blevet en erfaren skriverejsende, som med sin intention i hjertet skriver sig ind, intuitivt og fra sjælen.

Den indre rejse forår

Forårscirklen, den indre rejse
eSkrivekursus for kvinder med skrivelyst og længsel
Start 5. februar 2019/ Varighed: 14 uger

I Forårscirklen, Den indre Rejse inviteres du til at skabe rum til ord og skriverier. Vi starter skriverejsen den 5. februar ved Imbolc og glider ligeså stille ind i forår, som ugerne går.

Story Circle, den indre rejse, eSkrivekursus er en hyldest til den indre rejse, det endnu uformgivede forår og det energiarbejde, vi kan gøre via vores ord og skriverier.

Alene og på egen hånd

Du skal være villig til at foretage denne skriverejse alene og gennemføre forløbet på egen hånd.

Story Circle, den indre rejse, eSkrivekursus, er ikke et terapiforløb, selvom det at skrive ofte er både helende og terapeutisk.

I pagt med årshjulet

I eSkrivekurset Story Circle, den indre rejse (forår), sætter du ord på overgangen, det tidspunkt, hvor vinteren for første gang møder foråret. Det starter ved Imbolc. Du skaber rum til ord og skriverier, du byder fortællingens kraft op til dans og du får på kraftfuld og fordybende måde skrevet dig fra vinter og til forår.

Samtidig skaber du bevidst rum til fordybelse og indre nærvær. Og du gør det via ord, skriverier og ved hjælp af fortællingens kraft.

At skrive i pagt med årshjulet på denne måde forankrer os i nuet, det skabende øjeblik. Du lærer årstiden, månederne og dig selv at kende på en ny måde.

Du lærer at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse, skrive og navigere fra sjælen og sætte din skrivelængsel fri.

eSkrivekurset kan også medvirke til større indre ro og fordybelse. Angst, uro og stress dulmes, når vi møder op, skriver os gennem årstiderne og hengiver os til skriveprocessen. Det gør godt at skabe rum til fordybelse og det healer at sætte ord på.

eSkrivekurset Story Circle, Den indre rejse (Forår)
vil være givende for dig som har en intention om at

 • lade dine ord og skriverier blive en del af din spirituelle praksis
 • nære dit indre liv og skrive dig gennem den sidste del af vinteren og ind i foråret
 • øve dig på at skrive fra sjæl og hjerte
 • booste din intuition og skriveglæde
 • skabe kontakt til kreativitet og skriveglæde gennem fortællingens kraft
 • bruge din egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse
 • finde ro og fordybelse ved at forankre dig i den særlige energi, der danser på tærsklen mellem vinter og forår
 • trække energien hjem og skænke dig selv en forårsgave for sjælen
 • opleve den kreative proces og cyklus i alle dens facetter
 • invitere intentionens og fortællingens kraft ind i dit liv
 • ønsker inspiration, skriveafsæt, spørgsmål til refleksion til at starte eller genstarte din skriverejse
 • ønsker at arbejde med ord og fortællinger som en del af din livsrejse
 • har brug for ro og næring i eget selskab for at sanke og lade op

Kreativitet, indre kraft og skriveglæde

Story Circle, den indre rejse vil støtte dig i at genopdage din kreativitet og booste din skriveglæde. Du vil efterhånden opdage, at du begynder at skrive med en ny styrke og autencitet, der føles helt anderledes og godgørende. Din særlige skrivestemme får lyd og bliver tydeligere og det kan mærkes. Det føles godt i maven. Din tillid til den kreative proces vokser.

Du vil efterhånden opdage, at ordene og skriverejsen skaber dybe tråde til dit liv og sætter en indre forvandlingsproces i gang. Det er ikke længere “bare” ord og skriverier, selvom mange af fortællingerne sagtens kan stå alene og være en glæde at skrive og tage imod. Det er til dig fra dig. En gave.

Læg lidt skrivetid ind i din kalender og i dit hjerte.
Tid til dig og det, der bor bag skrivelængslens kald.
Tid til det magiske rum og tærsklens fortællinger
Til vinter og forår.
Tid til indre næring og læring.
Tid til dig.

Intentionens kraft – din hensigtserklæring

Du vil blive inviteret til at formulere den hensigtserklæring med din deltagelse i forløbet. Din hensigtserklæring er en kontrakt mellem dig selv og Kilden.

Hensigtserklæringen er ganske magisk, for også her bruger vi ordene som tryllestav. Du lærer at skabe rum som landingsplads for ord og fortællinger og opdager, hvordan du ved at formulere en hjertelig intention, kan åbne op og bane vej for at netop det, du søger og har en intention om, lander på rette sted og tidspunkt i din proces. Intentionens kraft er stort.

En skrivevej og måde, som passer til dig og dit liv – vi skriver i livet

Du skaber selv din skriverejse og den tid, hvor du skriver og folder ud. Der er ikke noget rigtigt eller forkert og forløbet vil støtte dig i at finde en vej og skrivemåde, som fungerer for dig.

Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og du kan til enhver tid kontakte mig pr. e-mail og få personligt svar og proces-skrivecoaching.

Som deltager i Story Circle, Den indre rejse, får du:

 • 7 skrivebreve hver 14. dag:
  Tema, skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og proces-skrivecoaching
 • Mulighed for løbende at stille spørgsmål til mig som skrivemor og guide i skrivebjergene. Jeg svarer dig personligt på e-mail.
 • Medlemsskab af Story Circle (læs mere herunder)

Norske kvinder (og andre nationaliteter, som kan læse og forstå dansk) er også velkomne. Forløbet foregår på dansk, men du skriver naturligvis på dit eget sprog.

Story Circle, den indre rejse (forår)
eSkrivekursus

Start: 5. februar 2019 (Imbolc)
Varighed: 14 uger

Pris: DKK 1200,-
som betales via MobilePay 29476483 (eller bankoverførsel) ved tilmelding
Beløbet er inkl. moms

Story Circle

Story Circle –  et skrivefællesskab på skriverejsen

Og så får du et særligt tilbud, som jeg kommer nærmere ind på, når du som deltager modtager velkomstbrev og 1. del af skriverejsen den 5. februar.

Du bliver tilbudt varigt medlemskab af Story Circle, en støtte-skrivegruppe for kvinder, som deltager på eSkrivekurserne og som udgangspunkt foretager skriverejsen alene og på egen hånd.

Medlemskab af Story Circle er gratis og fordrer kun, at du deltager/har deltaget i et af Story Circle eSkrivekurserne, som jeg løbende vil tilbyde i 2019 og fremover.

Og medlemsskab er et tilbud og ikke et must. Du er ikke forpligtet til at blive medlem, du kan fortsætte præcist som tidligere på eSkrivekurserne og gøre det fuldstændig og aldeles på egen hånd. Er du først medlem, bliver du ved med at være medlem, indtil du selv vælger at melde dig ud eller hvis jeg vælger at opløse cirklen.

Jeg kørte tre eSkrivekurser i 2018 og har fået værdifuld feedback fra kvinderne, som deltog. Jeg har set de behov og ønsker, som opstod undervejs og gjort mig tanker om “hvordan”. Tidligere lavede jeg eBøger med uddrag fra det, der opstod på kurserne og som deltagerne valgte at dele med mig, men sådan bliver det ikke fremover. Her tager Story Circle fællesskabet nemlig over.

Det fortæller jeg selvfølgelig meget mere om i velkomstbrevet, når Story Circle, den indre rejse, starter den 5. februar.

Skal du være med på eSkrivekurset Story Circle, den indre rejse?

Du finder link til invitation og detaljer her. 

Tilmelding sker til skrivehuset@gmail.com ELLER ved at klikke på tilmeldingslinket herunder.

TILMELDING – ja, jeg skal være i Story Circle, den indre rejse

Kærlig hilsen
Lene

Blue woman

Words themselves can become acts of beauty
that awaken and strengthen our commitment
to living our soul’s desire.

– Oriah Mountain Dreamer –

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: