Story Circle, den indre rejse – Forår

Story Circle: Den indre rejse (forår)
eSkrivekursus for kvinder
Starter 5. februar 2019

Story Circle, Den indre rejse (forår), er et eSkrivekursus til dig, som ønsker at nære det indre og at skrive dig ind forankret i årstid og årshjul. Du vil gerne have inspiration og næring til at sætte din skriveproces i gang. Du har brug for rum til fordybelse og til at nære dig selv og din sjæl. Du har skrivelængsel og vil gerne sætte ord på.

Den første længsel efter forår

Tid til fordybelse. Tid til at drømme, dvæle og hvile. Og til at sanse de små spirer, der ved Imbolc ser dagens første lys. Her mærker vi den første længsel efter forår og skaber rum til det, der skal komme. Uden hastværk i pagt med årshjulet og i kærlighed til processen.

Forberedelser er en vigtig del af energiarbejdet. De tidspunkter, hvor ikke alt er formgivet endnu, men hvor vi sanser og forbereder det, der skal komme. Det gør vi så fint via ordene på skriverejsen og ved at fordybe os.

I pagt med årshjulet

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen skriver du dig ind. Fra de første indre tegn på forår ved Imbolc og helt frem til maj.

At skrive i pagt med årshjulet på denne måde forankrer os i nuet, det skabende øjeblik. Du lærer årstiden, månederne og dig selv at kende på en ny måde. Du lærer at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse, skrive og navigere fra sjælen og sætte din skrivelængsel fri.

En forårsskriverejse i 7. dele (som sendes til dig hver 14. dag)

Del 1. Imbolc, overgangen, lyset
Del 2. Kunsten at dvæle
Del 3. Selvomsorg og egentid
Del 4. Forårsjævndøgn
Del 5. Intuition – din vejleder
Del 6. Fejring og ritualer
Del 7. Når årshjulet drejer – mod sommer

Mit håb er at du ved vejs ende

Mit håb er, at du ved vejs ende midt i maj, har fået direkte erfaring med ordenes kraft og energi og oplever, at du er blevet en erfaren skriverejsende, som med sin intention i hjertet skriver sig ind, intuitivt og fra sjælen.  At din tillid til skriverejsen og fortællingens kraft er vokset.

Den indre rejse forår

Forårscirklen, den indre rejse
eSkrivekursus for kvinder med skrivelyst og længsel
Start 5. februar 2019/ Varighed: 14 uger

I Forårscirklen, Den indre Rejse inviteres du til at skabe rum til ord og skriverier. Vi starter skriverejsen den 5. februar ved Imbolc og glider ligeså stille ind i forår, som ugerne går.

Imbolc
Uanset, hvad vi vælger at kalde dette særlige tidspunkt på året, hvor det første møde mellem vinter og forår finder sted, er det et tidspunkt at fejre og forankre sig i. Selvom vi ikke umiddelbart kan se det, er der alligevel små tegn på, at noget sker. Det er stadig koldt, det er vinter, men nu bliver dagene længere. Lyset vokser markant.

Dette tidspunkt på året er et ganske potent og magisk tidspunkt, som vi også kan udnytte i vores personlige proces og på skriverejsen.

Story Circle, den indre rejse, eSkrivekursus er en hyldest til den indre rejse, det endnu uformgivede forår og det energiarbejde, vi kan gøre via vores ord og skriverier.

Alene og på egen hånd

Du skal være villig til at foretage denne skriverejse alene og gennemføre forløbet på egen hånd.

Story Circle, den indre rejse, eSkrivekursus, er ikke et terapiforløb, selvom det at skrive ofte er både helende og terapeutisk.

I pagt med årshjulet

I eSkrivekurset Story Circle, den indre rejse (forår), sætter du ord på overgangen, det tidspunkt, hvor vinteren for første gang møder foråret. Det starter ved Imbolc. Du skaber rum til ord og skriverier, du byder fortællingens kraft op til dans og du får på kraftfuld og fordybende måde skrevet dig fra vinter og til forår.

Samtidig skaber du bevidst rum til fordybelse og indre nærvær. Og du gør det via ord, skriverier og ved hjælp af fortællingens kraft.

At skrive i pagt med årshjulet på denne måde forankrer os i nuet, det skabende øjeblik. Du lærer årstiden, månederne og dig selv at kende på en ny måde. Du lærer at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse, skrive og navigere fra sjælen og sætte din skrivelængsel fri.

eSkrivekurset kan også medvirke til større indre ro og fordybelse. Angst, uro og stress dulmes, når vi møder op, skriver os gennem årstiderne og hengiver os til skriveprocessen. Det gør godt at skabe rum til fordybelse og det healer at sætte ord på.

Jeg byder på skriveafsæt, citater og refleksionsøvelser, som fører dig på skrivevej. Og du kan konsultere mig undervejs, for jeg er med på sidelinjen som skrivemor og guide på fordybelsesrejsen fra vinter til forår.

eSkrivekurset Story Circle, Den indre rejse (Forår)
vil være givende for dig som har en intention om at

 • lade dine ord og skriverier blive en del af din spirituelle praksis
 • nære dit indre liv og skrive dig gennem den sidste del af vinteren og ind i foråret
 • øve dig på at skrive fra sjæl og hjerte
 • booste din intuition og skriveglæde
 • skabe kontakt til kreativitet og skriveglæde gennem fortællingens kraft
 • bruge din egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse
 • finde ro og fordybelse ved at forankre dig i den særlige energi, der danser på tærsklen mellem vinter og forår
 • trække energien hjem og skænke dig selv en forårsgave for sjælen
 • opleve den kreative proces og cyklus i alle dens facetter
 • invitere intentionens og fortællingens kraft ind i dit liv
 • ønsker inspiration, skriveafsæt, spørgsmål til refleksion til at starte eller genstarte din skriverejse
 • ønsker at arbejde med ord og fortællinger som en del af din livsrejse
 • har brug for ro og næring i eget selskab for at sanke og lade op


Kreativitet, indre kraft og skriveglæde

Story Circle, den indre rejse vil støtte dig i at genopdage din kreativitet og booste din skriveglæde. Du vil efterhånden opdage, at du begynder at skrive med en ny styrke og autencitet, der føles helt anderledes og godgørende. Din særlige skrivestemme får lyd og bliver tydeligere og det kan mærkes. Det føles godt i maven. Din tillid til den kreative proces vokser.

Du vil efterhånden opdage, at ordene og skriverejsen skaber dybe tråde til dit liv og sætter en indre forvandlingsproces i gang. Det er ikke længere “bare” ord og skriverier, selvom mange af fortællingerne sagtens kan stå alene og være en glæde at skrive og tage imod. Det er til dig fra dig. En gave.

Hvad kræver det?

Din aktive deltagelse, din intention og en skrivebog. En pen. Din dedikation. Skriv, når du kan og så det passer ind i dit liv. Find tid. Skab rum.

Læg lidt skrivetid ind i din kalender og i dit hjerte.
Tid til dig og det, der bor bag skrivelængslens kald.
Tid til det magiske rum og tærsklens fortællinger
Til vinter og forår.
Tid til indre næring og læring.
Tid til dig.

Tema, fordybelse, skriveafsæt, øvelser og ture ud

I forløbet får du som deltager spørgsmål til refleksion, der kan støtte dig i din skriveproces. Du får mulighed for at dyppe pennen i det, der rører sig og du skærper din intuition og evne til at lytte.

Hvert inspirationsbrev (hver 14. dag) har et tema, som du fordyber dig i og byder samtidig på skriveafsæt, øvelser og en tur ud.

Som altid i mine skriveforløb spiller naturen og den naturlige cyklus en stor rolle.

Intentionens kraft – din hensigtserklæring

Du vil blive inviteret til at formulere den hensigtserklæring med din deltagelse i forløbet. Din hensigtserklæring er en kontrakt mellem dig selv og Kilden.

Hensigtserklæringen er ganske magisk, for også her bruger vi ordene som tryllestav. Du lærer at skabe rum som landingsplads for ord og fortællinger og opdager, hvordan du ved at formulere en hjertelig intention, kan åbne op og bane vej for at netop det, du søger og har en intention om, lander på rette sted og tidspunkt i din proces. Intentionens kraft er stort.

En skrivevej og måde, som passer til dig og dit liv – vi skriver i livet

Du skaber selv din skriverejse og den tid, hvor du skriver og folder ud. Der er ikke noget rigtigt eller forkert og forløbet vil støtte dig i at finde en vej og skrivemåde, som fungerer for dig.

Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og du kan til enhver tid kontakte mig pr. e-mail og få personligt svar og proces-skrivecoaching.

Som deltager i Story Circle, Den indre rejse, får du:

 • 7 skrivebreve hver 14. dag:
  Tema, skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og proces-skrivecoaching
 • Mulighed for løbende at stille spørgsmål til mig som skrivemor og guide i skrivebjergene. Jeg svarer dig som skrivecoach personligt på e-mail.

Story Circle, den indre rejse (forår)
eSkrivekursus

Start: 5. februar 2019 (Imbolc)
Varighed: 14 uger

Pris: DKK 1200,-
som betales via MobilePay 29476483 (eller bankoverførsel) ved tilmelding

Ravnerabat ved tilmelding senest den 5. januar 2019
:
DKK 999,- inkl. moms

Ja, tilmeld mig – jeg skal være med i Story Circle, den indre rejse

Tilmelding sker pr. e-mail til skrivehuset@gmail.com eller ved at klikke på tilmeldingslinket ovenfor

Herefter sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation.
Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

Kærlig hilsen
Lene

Blue woman

Words themselves can become acts of beauty
that awaken and strengthen our commitment
to living our soul’s desire.

– Oriah Mountain Dreamer –

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: