Brev til dig fra Brigid

Ved Imbolc 2022

Kære Ven

For de gamle keltere var Imbolc den tid på året, hvor nyt liv opstår, træer og planter begynder at vokse, vinter møder forår for første gang. Og man holdt ildfest for mig, Brigid, gudinden for poesi, smedekunst og healing. En af ideerne med lysfesten var at vække lysets ånd midt i den mørke vinter (midvinter).

Ved Imbolc fejrer vi jordens genopvågning efterhånden som solens varme og lyset vender tilbage. Og hvis vi ønsker, kan vi forankre os i den energi, som vi også er en del af og bevidst spørge os selv om potentialet, spirene og det, vi ønsker, skal vokse i den nye cyklus.

For det, vi har fokus på, vil vokse. Vi mærker vores intention, hvad har vi lyst til at sætte i bevægelse og begynde. Her giver vi altså bevidst liv til vores intentioner om forandring.

Skriveafsæt til dig

Jeg ville være taknemmelig, hvis du nu vil svare mig på mit lille brev her og fortælle mig om, hvad der bevæger sig i dig nu, her på tidspunktet for Imbolc, uanset hvad det handler om.

Og eftersom jeg er Gudinde for poesi, smedekunst (ilden) og healing kan du bede mig om at støtte dig i dit forehavende og med din intention for den kommende tid.

Fortæl mig om det, du tager med dig videre, det, du ønsker skal gro og vokse i den kommende tid og blomstre, når forår bliver til sommer.

Fortæl mig om dit håb, din længsel.  Om Imbolc og det kommende forår. Jeg læser og lytter. Fortæl.

Kærlig hilsen
Brigid

Daffodils sprouts Imbolc

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: