Vintercirklen, den indre rejse

Vintercirklen, den indre rejse
eSkrivekursus for kvinder med skrivelyst og længsel
Start 23. oktober / Varighed: 14 uger

Dér er særlige tidspunkter i livet og på året, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens stemme og sang. Vinteren er et af de tidspunkter.

Vintercirklen, den indre rejse, er en hyldest til vinteren, mørkets gave og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord. Oplev magien i fortællingens kraft og sæt din skrivelængsel fri i et vinter-skriveforløb for sjæl og hjerte.

Rodenergiens tid

Vinteren og den mørke tid er som skabt til at trække energien hjem. Det er tid til fordybelse og til at nære det indre. Det er rodenergiens tid.

Det bliver tidligt mørkt. Vi vender næsen hjem og indad, for nu er det tid til at nære det indre og skabe rum til fordybelse, hvor vi kan være, sanke og restituere. Når vi hengiver os til mørket og tillader os selv at komme ned i tempo, slappe af og give slip på alt det ydre, som stresser os og løsriver os fra os selv, sker der noget magisk. Ligesom frøene i jorden spirer vi i mørket, mens vi hviler og tager den med ro.

Mørket slutter sig om os, så det ydre forsvinder for en stund. Vi opfordres til at nære os selv, sanke og lytte. Fra det sted kan vi også skrive.

Rum til vinterord og skriverier

I Vintercirklen, Den indre Rejse inviteres du til at skabe rum til vinterord og skriverier. og lukke op for vinterens visdom og den gave, der gemmer sig i mørket.

Vi starter vinterskriverejsen i slutningen af oktober (23.10) og glider ligeså stille ind i vinter, som ugerne går.

I pagt med årshjulet

Vintercirklen, den indre rejse, er forankret i årshjulet og du vil opleve, at flere skriveafsæt og øvelser har direkte relation til særlige tidspunkter bl.a. Samhain og Vintersolhverv.

Vintercirklen - Den indre rejse

Vintercirklen, den indre rejse, eSkrivekursus er en hyldest til den indre rejse, vinteren og det energiarbejde, vi kan gøre via vores ord og skriverier.

Alene og på egen hånd

Du skal derfor være villig til at foretage denne skriverejse alene og gennemføre forløbet på egen hånd.

Hvad hvis jeg gerne vil deltage i kurset sammen med en god veninde?

Selvfølgelig kan du alliere dig med en god veninde, hvis I har en intention om at dele jeres ord, skriverier og funderinger omkring processen. Hvordan I gør det, er helt op til jer, men du er naturligvis velkommen til at kontakte mig for forslag til, hvordan I bedst kan gøre det, så I både værner om det indre og samtidig deler med hinanden af proces og fortællinger. Lad det i så fald blive en dans mellem inde og ude.


Vintercirklen, Den indre rejser består af 7 dele
Du modtager 7 smukke og inspirerende skrivebreve hver 14. dag

Hver 14. dag modtager du et smukt brev (PDF) fra mig med skriveafsæt, øvelser, spørgsmål til din proces, citater og anden inspiration til din vinterskriverejse.

Personlig skrivecoaching og sparring

Undervejs i forløbet har du mulighed for at stille mig spørgsmål om den kreative proces og dit skrivearbejde i processen. Jeg er med som skrivecoach og guide i skrivebjergene og du har igennem hele forløbet mulighed for at få personlig proces-skrivecoaching og sparring på din vinter-skriverejse.

Du får svar personligt på e-mail og jeg samler samtidig nogle af spørgsmålene og svarene i den eBog, som skænkes dig og de andre deltagere efter endt forløb.

Bemærk

I Vintercirklen, den indre rejse vil dér ikke være interaktion deltagerne i mellem.

Vintercirklen, den indre rejse, eSkrivekursus, er ikke et terapiforløb, selvom det at skrive ofte er både helende og terapeutisk.

eSkrivekurset Vintercirklen, Den indre rejse
vil være givende for dig som har en intention om at

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: