Vintercirklen, den indre rejse

Vintercirklen, den indre rejse
eSkrivekursus for kvinder med skrivelyst og længsel
Start 23. oktober 2019 / Varighed: 14 uger

Der er særlige tidspunkter på året, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens sang. Vinteren.

Kom med, når vinterskriverejsen starter den 23. oktober.

Rodenergiens tid

Vinteren og den mørke tid af året er som skabt til at trække energien hjem. Det er rodenergiens tid og tid til fordybelse og indre næring. Det tidlige mørke kalder os ind. Vi skaber rum til fordybelse og hengiver os til mørket, vi slipper alt det, der stresser og løsriver os for os selv. Vi lader magien ske, for ligesom frøene i jorden spirer vi i mørket, mens vi hviler og tager den med ro. Fra det sted kan vi også skrive.

Vintercirklen

Sæt ord på

Hvis du længe har drømt om at skrive og sætte ord på alt det, der bølger i dit bryst, men som du altid skubber foran dig eller glemmer i hverdagens travlhed, så lad Vintercirklen være det sted, hvor du sætter den ydre verden på pause og nærer dig selv.

Rum til vinterord og skriverier

Her inviteres du til at skabe rum til vinterord og skriverier, du lukker op for vinterens visdom og den gave, der gemmer sig i mørket. Forløbet vil støtte dig på din vej gennem vinteren. Du får spørgsmål til refleksion, som kan hjælpe dig i din proces og åbne op for steder, hvor der før var blokeret. Din skriveglæde vil blomstre. Du dypper pennen i det, der rører sig, du skærper din intention og evne til at lytte.

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen

Hver 14. dag modtager du et inspirerende skrivebrev fra mig og som byder på skrivesæt og en tur ud. Naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle i Vintercirklen.

Du prøver dig frem, for du har tillid til, at øvelse er en essentiel del af den kreative proces. I forløbet finder du helt din egen vej og måde at skriverejse på.

Du får mulighed for at skabe og vedligeholde gode ritualer i din skriveproces, som kan skænke dig den disciplin, du har brug for og som hjælper dig med at holde indre fokus og være i kontakt med Kilden.

Spirituel skrivning

Du får en kopi af min nye eBog om Spirituel Skrivning, som du kan bruge undervejs. Her får du masser af inspiration til, hvordan du også kan forankre dig spirituelt i din skrivning. eBogen har egne øvelser og spørgsmål, som du kan anvende undervejs præcist sådan, som du kan mærke at det skal være.

Emnerne i eBogen er:

Rejsedagbogen * Ritualer * Tarotkort * Ord med særlig kraft og energi * Årshjulet * Intentionens Kraft * Varselstagning i naturen og fortællinger * Rutiner, disciplin og gentagelsens magi *

Du tilvælger selv, hvad du har lyst til at prøve kræfter med. Pluk, prøv og gå med det, der kalder på dig. Og du kan sagtens gennemføre forløbet uden at anvende eBogen, men har du lyst og kan du mærke, at det kalder på dig, så prøv helt bevidst at gøre dit skrivearbejde til et åndeligt anliggende også.

Skrivecoaching og vejledning

Som altid kan du konsultere mig i processen og få skrivecoaching (proces) og gode ord med på vejen. Jeg er din skrivemor og guide i skrivebjergene gennem vinteren.

Vintercirklen, den indre rejse, er forankret i årshjulet og du vil opleve, at flere skriveafsæt og øvelser har direkte relation til særlige tidspunkter bl.a. Samhain og Vintersolhverv.

Vintercirklen

Kreativitet og skriveglæde

Vintercirklen den indre rejse vil støtte dig i at genopdage din kreativitet og booste din skriveglæde. Din særlige skrivestemme får lyd og bliver tydeligere, efterhånden som du skriver dig på vej. Samtidig vil din tillid til den kreative proces og årshjulets snurren vokse. Gennem skrivningen er du bevidst til stede gennem alle vinterens faser og får et helt andet syn på vinteren, end du havde før.

Efterhånden vil du opdage, at ordene og skriverejsen skaber dybe tråde til dit liv og sætter en indre forvandlingsproces i gang. Det er ikke længere bare ord og skriverier, selvom mange af fortællingerne sagtens kan stå alene og være en glæde at skrive og tage imod.

Det er til dig fra dig. En vintergave fra et sted dybt i dig selv.

Du lærer vinterens og mørkets gave at kende gennem ord, billeder og symbolik og du øver dig i at skrive fra sjæl og hjerte.

Natur, bevægelse og dagslys

At komme ud i naturen og bevæge sig gør underværker for krop og sjæl. Mangel på dagslys påvirker hormonbalancen og dermed også humør og energi.

Derfor tager vi naturen med på råd i Vintercirklen, den indre rejse og lytter samtidig til dens fortællinger.

Vintercirklen, den indre rejse, er en hyldest til vinteren, mørket og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord. Det er et eSkrivekursus for kvinder.

Som deltager i Vintercirklen får du:

  • 7 smukke skrivebreve med skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og coaching. Skrivebrevene udsendes hver anden onsdag i de 14 uger, forløbet varer.
  • Min nye eBog Spirituel Skrivning. Her får du ideer, skriveafsæt og konkrete værktøjer til at forankre dig spirituelt i din skrivning.
  • Værdifuld proces-skrivecoaching. Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og du kan konsultere mig undervejs, når du har brug for det.
  • Gratis medlemskab af mit skrivefællesskab Story Circle.

Vintercirklen

Vintercirklen, den indre rejse

Vintercirklen

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: