Vintercirklen, den indre rejse

Vintercirklen, den indre rejse
eSkrivekursus for kvinder med skrivelyst og længsel
Start 23. oktober 2019 / Varighed: 14 uger

Dér er særlige tidspunkter i livet og på året, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens stemme og sang. Vinteren er et af de tidspunkter.

Vintercirklen, den indre rejse, er en hyldest til vinteren, mørkets gave og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord.

Oplev magien i fortællingens kraft og sæt din skrivelængsel fri i et vinter-skriveforløb for sjæl og hjerte.

Rodenergiens tid

Vinteren og den mørke tid er som skabt til at trække energien hjem. Det er tid til fordybelse og til at nære det indre. Det er rodenergiens tid.

Det bliver tidligt mørkt. Vi vender næsen hjem og indad, for nu er det tid til at nære det indre og skabe rum til fordybelse, hvor vi kan være, sanke og restituere. Når vi hengiver os til mørket og tillader os selv at komme ned i tempo, slappe af og give slip på alt det ydre, som stresser os og løsriver os fra os selv, sker der noget magisk. Ligesom frøene i jorden spirer vi i mørket, mens vi hviler og tager den med ro.

Mørket slutter sig om os, så det ydre forsvinder for en stund. Vi opfordres til at nære os selv, sanke og lytte. Fra det sted kan vi også skrive.

Rum til vinterord og skriverier

I Vintercirklen, Den indre Rejse inviteres du til at skabe rum til vinterord og skriverier. og lukke op for vinterens visdom og den gave, der gemmer sig i mørket.

Vi starter vinterskriverejsen i slutningen af oktober (23.10) og glider ligeså stille ind i vinter, som ugerne går.

Intention, intuition og natur

I forløbet får du spørgsmål til refleksion, som kan hjælpe dig i din proces og åbne op for steder, der før var blokeret. Din skriveglæde vil blomstre. Du dypper pennen i det, der rører sig, du skærper din intuition og evne til at lytte indad.

Hver uge har et tema, som du fordyber dig i og hver uge byder på skriveafsæt og en tur ud. Naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle i Vintercirklen.

Du prøver dig frem, for du har tillid til, at øvelse er en essentiel del af den kreative proces. Du finder helt din egen vej og måde at skriverejse på.

Du får mulighed for at skabe og vedligeholde nogle gode ritualer i din skriveproces, som kan skænke dig den disciplin, du har brug for og som hjælper dig med at holde fokus og være i kontakt med Kilden.

Og som altid kan du konsultere mig i processen og få skrivecoaching (proces) og et par gode ord med på vejen. Jeg er din skrivemor og guide i skrivebjergene, fortællerske og hjerteveninde med fortællingens kraft.

I pagt med årshjulet

Vintercirklen, den indre rejse, er forankret i årshjulet og du vil opleve, at flere skriveafsæt og øvelser har direkte relation til særlige tidspunkter bl.a. Samhain og Vintersolhverv.

Vintercirklen - Den indre rejse

eSkrivekurset Vintercirklen, Den indre rejse
vil være givende for dig som har en intention om at

 

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: