Din intention – sådan gør du

”Jeg har en intention om at begive mig på skriverejse for at finde min unikke skrivestemme og sætte ord på det, der rører sig i min sjæl.”

Sådan kan din intention så fint lyde, hvis du er på vej ud på skriverejse. Du følger længslen, du ønsker at åbne op for det, der bor i din sjæl. Du må hjertens gerne bruge den og du kan eventuelt udskifte nogle af ordene, så de resonerer bedre med dig. Mærk efter, føles det godt, føles det rigtigt? Leg gerne med det og giv det tid til at simre lid.

Din intention skal komme fra hjertet

Intentionens kraft er stor, men husk altid at lade den komme fra hjertet. Du behøver ikke altid at give dine drømme retning, De svar, du har brug for, kommer ofte af sig selv som et resultat af din bagvedliggende intention. Derimod kan du tilføje dine intentioner visdom, vejledning og god energi og hele tiden vende tilbage til det, der er essensen af din intention.

Husk og tilbage. Lad dig gribe af processen og din dans i den.

Intentionens 7 principper

Wayne Dyer betragtede intention som en kraft i universet, som muliggør skabelse af alt, hvad der er til. Intention er således ikke noget, man gør eller tilstræber, det er snarere en energi, som vi allerede er en del af. Han forklarer intentionen som et energifelt, der er fuldt tilgængeligt for alle og som vi kan aktivere og bruge til at skabe positiv fremgang i vores liv.

En af måderne at få kontakt til energifeltet af intention er at droppe kampen, fordommen og mistilliden til livet og i stedet at søge harmoni med det, der omgiver os.

Ved at hengive os til det subtile, naturlige flow og bevidst at søge harmonien, giver vi plads til at vores dybeste ønsker kan manifestere sig. Wayne Dyer fortalte, at retningen for vores dybeste ønsker dukker helt naturligt op til overfladen, når vi giver slip.

Intentionens 7 principper i følge Wayne Dyer

  • Kreativitet
  • Venlighed
  • Kærlighed
  • Skønhed
  • Udvidelse
  • Ubegrænset overflod
  • Modtagelighed

    Kilde: “The Power of Intention” by Dr. Wayne W Dyer.

Det er en gave at alliere sig med intentions kraft – i livet og på skriverejsen

Uanset om du er enig med Wayne Dyer i hans betragtninger eller om du helt begriber, hvad intentionens kraft egentlig er, kan du med fordel formulere en intention med dit skrivearbejde, når du begiver dig på skriverejse. Intentionens kraft vil afsløre sig for dig undervejs.

Ligegyldig hvad din intention er med at møde op og skrive, så hjælper du magien på vej ved på forhånd at formulere en intention med dit forehavende. Ved at bruge ord med god energi, som støtter og løfter dig og som du kan mærke føles godt, når du skriver og læser dem, aktiverer du intentionens felt og gør dig modtagelig for, at det, du ønsker dig, kan finde dig, når du begiver dig på skrivevej.

Du åbner simpelthen op og gør dig modtagelig via din intention.

Vigtigt! Vær sikker på, at din intention kommer fra sjæl og hjerte og ikke er et resultat af egoets higen efter resultater og ydre succes. Din intention skal formuleres med hjertet og kunne mærkes i hjertet.

Sådan gør du

Vælg en skrivebog, som du umiddelbart har lyst til at skrive i. Og find en god pen, for hvis det overhovedet er muligt, vil jeg kærligt opfordre dig til at du skriver i hånden på en del af din skriverejse. Det er selvfølgelig helt op til dig, men der er en særlig sjæleforbindelse i spil, når vi slukker for elektronikken og skriver i hånden. Og det giver en skøn og lindrende ro, som de fleste af os trænger til.

Lad dit elektroniske udstyr hvile for en stund. Sid gerne udenfor ved havet, i skoven eller havebordet, når du formulerer din intention. Lad naturen hjælpe dig og inspirere, hvis det giver mening for dig.

Sådan formulerer du din intention (hensigtserklæring)

Forrest i din skrivebog eller i dit dokument skrivebogen formulerer du din intention med dit skrivearbejde.

Anvend positive ord, ord der tænder noget i dig og som gør, at du virkelig får lyst til at skrive. Ord med god energi. Mal med ordene og gå gerne på opdagelse i formuleringer. Det skal føles godt, du skal kunne mærke det. Din intention gør dig varm og glad indeni, forventningsfuld og kåd. Den motiverer dig på et indre plan. Leg gerne lidt med det, giv tid og prøv dig frem. Du vil vide, når den er dér.

Så kildrer det i maven, sommerfugle flagrer og du mærker lige dele fryd og frygt. Et godt tegn!

Dine ord er din tryllestav

Husk på, at dine ord er din tryllestav. De ord, du vælger at anvende, skal du gerne kunne mærke dybt i sjælen og i hjertet. De får dig til at smile, de motiverer og kildrer måske lidt i maven. Og måske mærker du også et strejf af frygt, det er helt normalt. Så er der nemlig noget på spil!

Det må hjertens gerne føles lidt højtideligt, når du formulerer din hensigtserklæring og måske endda skriver den under.

Du forbinder dig nemlig via din hensigtserklæring. Den er en kontrakt mellem dig og Kilden.

Har du lyst til at sætte din intention i spil og deltage på et af efterårets online skrivekurser på min skriveskole? Herunder finder du en liste over kommende kurser. Du er hjertelig velkommen.

Online skrivekurser på Skriveskolen for Fortællersker – Høst og efterår 2022

DET MAGISKE LANDKORT – Høst
eSkrivekursus for kvinder
Starter den 7. august 2021 – når de lyse nætter ender
PRIS DKK 950,-

Beløbet er inklusive moms

Det Magiske Landkort Høst er IKKE et Fortællersken skrivekursus. Det er et eSkrivekursus, hvor du skriver på egen hånd. Der er ikke en ydre cirkel eller et fælles rum.

TILMELDING DET MAGISKE LANDKORT


FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart den 1. september 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2500,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 1. august
Pris DKK 2200,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING


FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 15. september 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 15. august
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET


FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT
Holdstart den 1. oktober 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. august
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT


“Longing is not an unhealthy craving but the feminine expression of love. The masculine side of love is “I love you”, the feminine side is “I am longing for you”.

Because our culture had for so long rejected the feminine, we have lost touch with the potency of longing. Many people feel this pain of the heart and do not know its value.
They do not know that it’s their innermost connection to love. 
– Llwellyn Vaughan-Lee –

Længslen

Mange kvinder kommer til mig og deltager på mine intuitive skrivekurser med den længsel i hjertet. Jeg kalder det skrivelængsel. Og nej, det handler som udgangspunkt ikke om at du skal skrive bøger eller gøre dine ord og fortællinger til et produkt.

Det er en subtil døråbning til din sjæl og det, der bor i dit hjerte. Det er en vej ind i længslens mysterier og ofte vejen til at skrive din sjæl ✍🏻💚 Det er essensen af mine Fortællersken skriveforløb uanset hvilket et af holdene, du deltager på. Du lærer at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Skriverejsen bringer dig ofte ind i Det Magiske Univers. Du inviterer fortællingens kraft med på din skriverejse og opdager, at du allerede har det i dig. Du skal bare øve dig på at folde det ud.

Det får du inspiration til på Skriveskolen for Fortællersker. Høstens og efterårets intuitive skrivekurser er på plads, se listen herover og rejs videre til det kursus, som kalder mest på dig. Lige nu er der ravnerabat at hente på samtlige Fortællersken forløb.

Sidste dag for tilmelding til Fortællersken I, Intuitiv Skrivning, hvis du skal have ravnerabatten med, er den 1. august 2022.

Kærlig hilsen
Lene

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: