Spirituel Skrivning

At skrive og arbejde med ord og fortællinger er energiarbejde på præcist samme måde, som hvis du arbejder med shamanisme eller andre former for spirituelt arbejde, blot bruger vi på skriverejsen bevidst ordene og deres energi.

Det vigtigste, når du ønsker at lade ord og fortællinger blive en del af din spirituelle praksis og støtte dig på din indre rejse, er at være bevidst om det og at have en intention om, at du hengiver dig. Det kan du gøre på mange måder.

Ny eBog om Spirituel Skrivning

I min nye eBog giver jeg dig forskellige ideer til, hvordan du kan gribe det an. Men som det er med den slags, er det essentielt, at du finder din egen vej og måde. Gå med det, der føles godt og rigtig for dig og byg din spirituelle skrivepraksis op omkring det, der gør dig godt og som du kan mærke styrker både dig og din praksis.

Uanset hvad, så er det næsten umuligt at skrive fra sjæl og hjerte uden at det på en eller anden måde også bliver et spirituelt eller åndeligt anliggende. At skrive fra sjæl og hjerte, hvordan kan det være andet end et spirituelt anliggende?

”Ord og fortællinger uden ånd og uden forbindelse til Kilden? Det er døde ord.”
Fra Fortællerskens Visdom © – Lene Frandsen –


Hvis du har en intention om at skrive fra sjæl og hjerte

Du kan sagtens skrive uden at anvende såkaldte spirituelle værktøjer, veje og måder, men hvis du vil skrive fra sjæl og hjerte og primært intuitivt, kan jeg kun varmt anbefale at du helt bevidst prøver at gøre dit skrivearbejde til et spirituelt anliggende også.

På den måde udvider du både dit indre og dit ydre skriverum og får uvurderlige værktøjer til din rådighed.

Hvis du har svært ved det og har det underligt med ordet ”spirituelt” – så spørg dig selv ærligt hvordan det kan være, at det både tiltrækker og frastøder dig. For eftersom du læser med her, er der noget der kalder på dig. Vær åben overfor det, vær nysgerrig.

Hvordan bestiller du min eBog om Spirituel Skrivning og hvad koster den?

Som deltager på et af mine eSkrivekurser, også kaldet årstidscirklerne, får du tilsendt en kopi af eBogen som en del af kurset.

Det næste eSkrivekursus i pagt med årshjulet er Vintercirklen, som starter den 23. oktober. Du kan tilmelde dig nu, men du får først en kopi af eBogen sammen med velkomstbrev og de første skriveafsæt og øvelser.

Du kan også købe min eBog uden at deltage på et eSkrivekursus

Selvfølgelig er det også muligt at købe min eBog uden at deltage på et eSkrivekursus. Den koster DKK 150,- inkl. moms og du bestiller den ved at klikke på bestillingslinket nederst på siden og udfylde felterne. Betaling sker via MobilePay 29476483 eller bankoverførsel. Du modtager bekræftelse og betalingsinfo ved bestilling.

Hvis du senere tilmelder dig eSkrivekurset Vintercirklen, hvor eBogen udleveres som en del af kurset, trækker jeg 150 kr. fra deltagergebyret uanset om du tilmelder dig med ravnerabat eller fuld pris.

Beløbet bliver kun refunderet via opkrævning af deltagergebyr.

eBogen har følgende emner

 • Rejsedagbogen
 • Vildfarelse og den første kreative fase
  herunder tillid, uventet hjælp, breve, bønner og spørgsmål
 • Intentionens kraft
 • Ritualer
 • Tarotkort og fortællinger
 • Ord med særlig energi og kraft
 • Meditation
 • Årshjulet
 • Varselstagning i naturen og fortællinger
 • Rutiner, disciplin og gentagelsens magi

Til de fleste af emnerne hører skriveøvelser, inspiration og spørgsmål til refleksion, så du vitterligt kan skrive dig ind og begynde at anvende nogle af værktøjerne bevidst til at forankre dig spirituelt i din skrivning.

eBogen Spirituel Skrivning har 32 sider og er i PDF format.

Spirituel Skrivning Forside


eBogen “Spirituel Skrivning”

Pris: DKK 150,- inkl. moms
Betales pr. MobilePay 29476483 (eller bankoverførsel)

Bestil SPIRITUEL SKRIVNING eBogen

Du får et eksemplar af eBogen, når du deltager på et eSkrivekursus i pagt med årshjulet som en del af kurset

Du får automatisk en kopi af eBogen om Spirituel Skrivning som deltager på et af mine eSkrivekurser. Det næste i rækken er Vintercirklen, den indre rejse som starter den 23. oktober. eSkrivekurserne er for kvinder med skrivelyst og længsel.

Køber du eBogen Spirituel Skrivning nu og tilmelder du dig senere Vintercirklen, den indre rejse, refunderer jeg dig beløbet på DKK 150,- via deltagergebyret, som fratrækkes uanset om du deltager med ravnerabat eller til normalpris.

Vintercirklen - Den indre rejse

Vintercirklen – se invitation og detaljer i linket her

‘The spiritual life is not a life before, after, or beyond our everyday existence.
No, the spiritual life can only be real
when it is lived in the midst of the pains and joys of the here and now.’
– Henri Nouwen –

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: