Din intention

Du kan med fordel starte din skriveproces eller skriverejse ved at formulere en intention, der har til formål at finde din stemme:

”Jeg har en intention om at begive mig på skriverejse for at finde min helt unikke skrivestemme og sætte ord på det, der rører sig i min sjæl.”

Intentionens kraft er stor, men husk altid at lade den komme fra hjertet. Du behøver ikke altid at give dine drømme retning, De svar, du har brug for, kommer ofte af sig selv som et resultat af din bagvedliggende intention. Derimod kan du tilføje dine intentioner visdom, vejledning og god energi og hele tiden vende tilbage til det, der er essensen af din intention.

Husk og tilbage. Lad dig gribe af processen og din dans i den.

Intentionens 7 principper

Wayne Dyer betragtede intention som en kraft i universet, som muliggør skabelse af alt, hvad der er til. Intention er således ikke noget, man gør eller tilstræber, det er snarere en energi, som vi allerede er en del af. Han forklarer intentionen som et energifelt, der er fuldt tilgængeligt for alle og som vi kan aktivere og bruge til at skabe positiv fremgang i vores liv.

En af måderne at få kontakt til energifeltet af intention er at droppe kampen, fordommen og mistilliden til livet og i stedet at søge harmoni med det, der omgiver os.

Ved at hengive os til det subtile, naturlige flow og bevidst at søge harmonien, giver vi plads til at vores dybeste ønsker kan manifestere sig. Wayne Dyer fortalte, at retningen for vores dybeste ønsker dukker helt naturligt op til overfladen, når vi giver slip.

Intentionens 7 principper i følge Wayne Dyer

  • Kreativitet
  • Venlighed
  • Kærlighed
  • Skønhed
  • Udvidelse
  • Ubegrænset overflod
  • Modtagelighed

    Kilde: “The Power of Intention” by Dr. Wayne W Dyer.

Det er en gave at alliere sig med intentions kraft – i livet og på skriverejsen

Uanset om du er enig med Wayne Dyer i hans betragtninger eller om du helt begriber, hvad intentionens kraft egentlig er, kan du med fordel formulere en intention med dit skrivearbejde, når du begiver dig på skriverejse. Intentionens kraft vil afsløre sig for dig undervejs.

Ligegyldig hvad din intention er med at møde op og skrive, så hjælper du magien på vej ved på forhånd at formulere en intention med dit forehavende. Ved at bruge ord med god energi, som støtter og løfter dig og som du kan mærke føles godt, når du skriver og læser dem, aktiverer du intentionens felt og gør dig modtagelig for, at det, du ønsker dig, kan finde dig, når du begiver dig på skrivevej.

Du åbner simpelthen op og gør dig modtagelig via din intention.

Vigtigt! Vær sikker på, at din intention kommer fra sjæl og hjerte og ikke er et resultat af egoets higen efter resultater og ydre succes. Din intention skal formuleres med hjertet og kunne mærkes i hjertet.

Forgotten notebook

Din hjertelige intention

Vælg en skrivebog, som du umiddelbart har lyst til at skrive i. Og find en god pen, for hvis det overhovedet er muligt, vil jeg kærligt opfordre dig til at du skriver i hånden på en del af din skriverejse. Det er selvfølgelig helt op til dig, men der er en særlig sjæleforbindelse i spil, når vi slukker for elektronikken og skriver i hånden. Og det giver en skøn og lindrende ro, som de fleste af os trænger til.

Sådan formulerer du din intention (hensigtserklæring)

Forrest i din skrivebog eller i dit dokument skrivebogen formulerer du din intention med dit skrivearbejde.

Anvend positive ord, ord der tænder noget i dig og som gør, at du virkelig får lyst til at skrive. Ord med god energi. Mal med ordene og gå gerne på opdagelse i formuleringer. Det skal føles godt, du skal kunne mærke det. Din intention gør dig varm og glad indeni, forventningsfuld og kåd. Den motiverer dig på et indre plan. Leg gerne lidt med det, giv tid og prøv dig frem. Du vil vide, når den er dér.

Dine ord er din tryllestav

Husk på, at dine ord er din tryllestav. De ord, du vælger at anvende, skal du gerne kunne mærke dybt i sjælen og i hjertet. De får dig til at smile, de motiverer og kildrer måske lidt i maven. Og måske mærker du også et strejf af frygt, det er helt normalt. Så er der nemlig noget på spil!

Det må hjertens gerne føles lidt højtideligt, når du formulerer din hensigtserklæring og måske endda skriver den under.

Du forbinder dig nemlig via din hensigtserklæring. Den er en kontrakt mellem dig og Kilden.

Væversken

 

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: