Dit solhvervsord – en skriveøvelse

Kære ven

Jeg vil nu invitere dig til at skrive dig ind for at finde dit solhvervsord. Sæt dig med pen og papir, thi der er en særlig sjæleforbindelse til stede, når vi skriver i hånden. Nu er det bare dig, papiret og pennen. Lyt og skriv dig ind.

Skriveafsæt– Dit solhvervsord

Dette skriveafsæt inviterer dig til at gå på en indre opdagelsesrejse for at finde dit solhvervsord og bringe det frem, så du kan skrive det i din skrivebog og mærke ordets energi og betydning for dig.

Dit solhvervsord følger dig ind i 2019 og er/kan være en slags subtil overskrift for dit nye år.

Ved du allerede hvad dit solhvervsord er?

Måske ved du allerede, hvad dit solhvervsord er eller skal være? I så fald behøver du ikke gøre så meget andet nu, end at skrive ordet i din skrivebog.

Skriv ordet, mærk det, smag på det og lad det blot simre i din skrivebog og i dit indre. Du kan også folde det ud via en fortælling eller blot ved at skrive dig ind i betydningen for dig, associationer og energi.

En lille tidsrejse tilbage …

Men ved du ikke, hvad dit solhvervsord skal være eller er du i tvivl, kan du med fordel tage på en lille rejse tilbage i året, der næsten er gået.

Skriver du jævnligt og bruger du skrivningen som anker og inspiration på din indre rejse, kan du med fordel læse lidt af det, du har skrevet. Og har du været på skriverejse og kursus hos mig i løbet af 2018, måske deltaget i et eller flere af eSkrivekurserne, så er det bare at gå tilbage og læse lidt af det, som du skrev. For her finder du ganske sikkert ordet. Et ord som går igen. Et ord, som træder frem. En helt særlig energi og følelse.

Og du må gerne læse højt for dig selv.

Læs højt og lyt

Prøv at se tilbage på din skriverejse i året, der gik. Tag et kig på de fortællinger, du har skrevet og læs dem gerne højt for dig selv. Der sker nemlig noget særligt, når vi lytter til historier og fortællinger. Vores hjertebølger bliver langsommere, vi slapper af og kan således bedre absorbere og forstå handlingen på et indre plan. Vi forbinder os og øver os på at lytte. Dybere. Mere intenst. Ren lytning.

Og ren lytning er en gave. Det er også derfor, at fortællingens kraft er en perfekt dansepartner, som vi kan byde op til dans, hvis vi ønsker at manifestere positiv forandring i vores liv.

Blå vinternat

Ordet, der blinker som en stjerne

Gå nu tilbage og læs din intention og fortællingen. Er dér et særligt ord, som går igen eller som står som en særlig klar stjerne og blinker. Er der et ord, som har en ganske særlig energi eller som du instinktivt ved, har stor betydning for dig og som du gerne vil udforske nærmere i det kommende år?

Det kan også være, at du har lyst til at gå udenom ordet, fordi det skræmmer dig lidt, men sandsynligvis gør det dig både nysgerrig, spændt og fuld af undrende forventning.

En liste af ord og et spørgsmål

Her kan du begynde at lægge mærke om, at særligt ét ord eller sætninger, et tema eller et spørgsmål, byder sig til. Ja, du kan endda tælle de ord, som du ofte gentager eller nedfælde de ord, som har en særlig energi eller betydning for dig. Og du behøver ikke at vide hvorfor. Gå blot instinktivt med det, du kan mærke.

Sidder du tilbage med en liste af ord, skal du på et tidspunkt vælge. Men du kan også lade ordet vælge dig.

Lad ordet vælge dig

Hvordan gør man det?

Du stiller et spørgsmål, som du skriver i din skrivebog.

Skriv spørgsmålet under listen af ord: Kære Kilde (eller Ånd, Skrivemuse, Sjæl, Fortællerske, hvad der nu skal stå for dig), hvilket af disse ord er mon mit solhvervsord for 2019?

Lad spørgsmålet simre og lad de ord, som er mulige solhvervsord, få lov til at hvile lidt. Vand, gød og vid, at du inden længe vil vide, hvad dit solhvervsord er. Gå lidt væk og kom tilbage, når det er tid. Lad spørgsmålet arbejde i og omkring dig.

En fortælling om dit solhvervsord

Hvis du har fundet dit solhvervsord nu, kan du med fordel invitere fortællingens kraft ind og lade en fortælling om dit solhvervsord skrive.

Brug ordet som afsæt eller gå med det, du instinktivt kan mærke. Skriv dig ind.

Glædeligt Vintersolhverv. Winter Solstice Blessings.

Kærlig hilsen
Lene

Der var engang

SKRIV MED MIG – Vinter/forår 2019
i pagt med årshjulet og i kærlighed til processen

I linket her finder du en oversigt over kommende skrivekurser og skriveworkshops her hos mig.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: