Sommersolhverv – Giv det til ilden

SKRIVEAFSÆT i anledning af Sommersolhverv
Giv det til ilden

Sæt dig med pen og papir. Jeg vil nu invitere dig til at lave en lille skriveøvelse i hånden. Der er nemlig en særlig sjæleforbindelse i spil, når vi skriver i hånden.

Skriv dig ind. Prøv at komme ud af tankerne og ind i sjæl og hjerte. Det gør du ved at acceptere følelser og tanker af frygt, modstand og “jeg kan ikke” uden at lade dem bremse dig. Du lader blot den slags tanker og følelser passere som skyer på himlen og så skriver du videre.

Inden du starter skriveøvelsen!

Formuler din intention med skriveafsættet
Eks. Min intention med denne skriveøvelse er at skrive mig tættere på alt det, jeg ønsker at skænke mit fokus i den kommende tid og blive helt klar over, hvad jeg nu ønsker at give slip på og give til ilden.

Varm gerne op og skriv løs i 5 minutter, hvor du blot tømmer hovedet for tanker og overfladevand. Sæt dit stopur og giv skrivende slip på lidt af det, der tynger på øverste etage. 5 minutter. Så er du klar til den egentlige skrivning.

Skriveafsæt – giv det til ilden

Hvad er det for historier og overbevisninger, som hæmmer dig og forhindrer dig i at følge din sjæls kald eller hvad det nu handler om for dig?

Find en blok og papir. Nu skriver du det ned, som tanker og den indre censor fortæller dig. Gå med nysgerrighed på opdagelse i de gamle historier og skriv dem blot ned uden at dømme. Giv hver historie eller udsagn et nyt ark, som du siden kan folde sammen, som du folder et brev.

Og giv den endelig gas! Prøv at lyt til, hvad tanker og indre censor siger og brug de samme ord. De ord, som har negativt ladet energi og som dræner dig og holder dig skakmat i din komfortzone. Nu har du chancen. Skriv dem ned og fold dit brev/dine breve.

Giv brevene til ilden

Giv brevene til ilden ved Sommersolhverv. Tænd et bål (udenfor! og pas på brandfare i tørre tider). Gør det alene eller sammen med gode venner. Sæt dig lidt ved ilden og mærk varmen, se ind i flammerne og forbind dig med ilden. Mærk dens kraft og styrke.

Ilden symboliserer solen, den renser, forvandler og velsigner. Forestil dig, at den på denne særlige dag eller aften er din medsammensvorne og støtte dig i det, der er din intention. Ilden er en vigtig del af fejringen ved Sommersolhverv.

Når du er klar, giver du brevene til ilden. Du overrækker højtidligt brevene til ildens ånd, et efter et og du ser med egne øjne, hvordan ilden fortærer både papir og ild. Når det første brev er brændt, siger du tak og så brænder du det næste. Tak. Og det næste. Tak.

Indtil der ikke er flere breve. Du har nu givet dem og de gamle historier og negativt ladet energi til ilden, som bogstavelig talt har ædt dine gamle historier og overbevisninger. Alt det, der hæmmede dig og stod i vejen. Nu er du lettet og du er blevet gjort klar til at følge dit hjertes længsel.

Du har sagt farvel til til alle de falske udsagn, løgne og udtrådte fortælliner og du har gjort det ved Sommersolhverv, som er et særligt kraftfuldt og magisk tidspunkt i naturen.

Nu er du fri til at skrive nye historier, som tjener dig og dit hjertes længsel. Du kan følge din skrivelængsels kald og sætte ord på de subtile toner, der lyder fra dit indre. Din livssang. du er fri, du er værdig og du skal ikke længere lige finde modet. Modet har fundet dig.

Spring over bålet

Spring, spring ud og spring over bålet. Spring over bålet og ind i det nye, det du drømmer om og har en intention om. Spring ind i det, der skal være din dagsorden for den kommende tid på rejsen gennem resten af sommeren mod høst og efterår.

Sig det højt, når du springer eller sig det i dig selv og dit hjerte.

Jeg springer ind i glæden
Jeg springer ind i min skrivelængsel og folder den ud. Ord for ord. Jeg skriver.
Jeg siger ja til min sjæl og springer ind i det, der glæder mit hjerte.
Jeg springer ind i roen, tilliden, troen og kærligheden.
Jeg springer ud af min komfortzone og derud, hvor drømme bliver til virkelighed.
Jeg springer ind i godt helbred.

Ovenstående er blot eksempler, du har helt sikkert dine egne formuleringer og intentioner.

Forberedelse

Hvis du vil, kan du med fordel forberede dette arbejde ved at skrive en liste over det, du senere ønsker at springe ind i, når du springer over ilden. Det skrivearbejde er energiarbejde, så brug endelig ord og formuleringer, som har en god og stærk energi for dig og som gør dig glad indeni.

Måske kommer der endda en sang til dig? Rim, remser og særlige vers?

God fornøjelse med skriveafsæt, bål og dine intentioner for den kommende tid.

Glædeligt Sommersolhverv.

Kærlig hilsen
Lene

Between Stories Sommer 2019

Between Stories – Høst
Din spirituelle skrivevej
Starter 7. august 2019 

Between Stories Høst er et eSkrivekursus for dig, som står i et mellemrum eller på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”. Og det er for dig, som ønsker at lade dit skrivearbejde blive en del af din spirituelle vej og måde.

Lad dit skrivearbejde være sjælearbejde

Du ønsker at ære det sted og blidt lade ord, fortællinger og din sjæls stemme fragte dig videre, når det er tid.

Du vil gerne et spadestik dybere. Du ønsker at lytte og give dine helt personlige tærskelfortællinger lys og ånde.

Forløbet er for dig, som ønsker at bruge skriverejsen på at folde det ud, som endnu ikke er formgivet. Du har en intention om at skrive dig ind. Du ønsker at drømme med landskabet og vågne igen. I en ny historie.

Du har tillid til, at du gennem dit skrivearbejde kan få større indre klarhed og at du er i stand til at skabe nye veje og åbninger.

Du er villig til at hengive dig til processen.

Når de lyse nætter ender

Between Stories Høst starter helt symbolsk onsdag den 7. august, samme dag som de lyse nætter ender. Her står porten til høsten åben, nætterne bliver længere, mørket vokser stødt, stille og gradvist i naturligt tempo.

Vi forankrer os i nuet, det skabende øjeblik, og langsomt vender vi næsen hjemad og indad. Vi rydder lidt op i vores indre, så vi kan modtage høsten. I Between Stories høster vi via ordene og fortællingens kraft og øver os i at skrive fra sjæl og hjerte.

For høsten og efteråret er ikke kun en forberedelse til den kommende vinter. Det er i høj grad også et tidspunkt, hvor vi fejrer og siger tak for alt det, vi fik med igennem foråret og sommeren. Det, der bar frugt og som vi spiser og nyder godt af lige nu samt det, som vi gemmer til vinterens forrådskammer.

Du kan være med i Between Stories Høst som en fortsættelse på sommerholdet, men du kan også starte din skriverejse lige her. Between Stories Høst er for alle kvinder på livets tærskler og for dig, som ønsker at bruge skrivningen som en del af dit høst- og energiarbejde.

TILMELD MIG BETWEEN STORIES HØST

Between Stories Høst

“Between Stories Høst” skriveforløbet vil være givende for dig, hvis du

 • Du hænger fast i gamle historier (arbejde, relationer, begrænsninger m.m.) og ved, at du er vokset fra de historier
 • Du er i et mellemrum på din livsrejse. Between stories. Det gamle er forbi, men det nye er ikke begyndt endnu.
 • Du er trådt over en tærskel i dit liv og ind i en ny historie. Lige nu føles det uendelig skrøbeligt og sårbart og du vil gerne forankre dig og skabe et nyt fundament fra et sted dybt i dig selv.
 • Du ønsker at lytte til din indre stemme, din sjæl og styrke din intuition
 • Dit indre landkort stemmer ikke længere overens med det ydre landskab
 • Du er introvert og har brug for at skabe rum til fordybelse. For at lytte og skrive det, du hører, for at drømme med landskabet og vågne i en ny historie
 • Du ønsker at invitere intentionens og fortællingens kraft ind i dit liv
 • Du ønsker inspiration, skriveafsæt, spørgsmål til refleksion til at starte din skriverejse
 • Du vil øve dig på at skrive fra sjæl og hjerte
 • Du vil gerne lære at bruge ord og fortællinger som en del af din spirituelle vej og måde

Varighed 8 uger
Pris: DKK 1100,-

RAVNERABAT ved tilmelding senest den 30. juni
Pris DKK 950,-

Beløbet er inklusive moms.

Du får:

  • 8 inspirationsbreve med skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og skrivecoaching
  • 8 x introduktion til spirituel skrivning
  • Mulighed for løbende at stille spørgsmål til mig som skrivemor og guide i skrivebjergene og få værdifuld proces-skrivecoaching.
  • Gratis medlemsskab af mit skrivefællesskab Story Circle (c)

I forløbet får du som deltager spørgsmål til refleksion, der kan hjælpe dig i din proces. Du får mulighed for at dyppe pennen i det, der rører sig og du skærper din intuition og evne til at lytte. Hver uge har et tema, som du fordyber dig i og hver uge byder på skriveafsæt og en tur ud. Naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle i Between Stories.

Din spirituelle skrivevej

Hver uge får du endvidere en øvelse, som kan hjælpe dig spirituelt og støtte dig i at bruge ord og fortællinger som en del af din spirituelle vej og måde.

Her er nøgleord ritualer, tarotkort, ord med særlig energi og kraft, meditation, årshjul, varselstagning i naturen, rutiner, disciplin og gentagelser.

Skriv med afsæt i høstens og efterårets energi – høst via ord og fortællinger

Between Stories er en hyldest til livets tærskler og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord. Det er et skriveforløb for kvinder. Forløbet er baseret på min egen skriverejse og erfaring med tærskler og tomrum og tager afsæt i høstens og efterårets energi.

Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

KLIK HER FOR INVITATION OG DETALJER

KLIK HER FOR TILMELDING TIL BETWEEN STORIES HØST

og husk at du får ravnerabat ved tilmelding senest den 30. juni

For kvinder med skrivelyst og længsel

 

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: