Sommersolhverv – Giv det til ilden

SKRIVEAFSÆT i anledning af Sommersolhverv
Giv det til ilden

Sæt dig med pen og papir. Jeg vil nu invitere dig til at lave en lille skriveøvelse i hånden. Der er nemlig en særlig sjæleforbindelse i spil, når vi skriver i hånden.

Skriv dig ind. Prøv at komme ud af tankerne og ind i sjæl og hjerte. Det gør du ved at acceptere følelser og tanker af frygt, modstand og “jeg kan ikke” uden at lade dem bremse dig. Du lader blot den slags tanker og følelser passere som skyer på himlen og så skriver du videre.

Inden du starter skriveøvelsen!

Formuler din intention med skriveafsættet
Eks. Min intention med denne skriveøvelse er at skrive mig tættere på alt det, jeg ønsker at skænke mit fokus i den kommende tid og blive helt klar over, hvad jeg nu ønsker at give slip på og give til ilden.

Varm gerne op og skriv løs i 5 minutter, hvor du blot tømmer hovedet for tanker og overfladevand. Sæt dit stopur og giv skrivende slip på lidt af det, der tynger på øverste etage. 5 minutter. Så er du klar til den egentlige skrivning.

Skriveafsæt – giv det til ilden

Hvad er det for historier og overbevisninger, som hæmmer dig og forhindrer dig i at følge din sjæls kald eller hvad det nu handler om for dig?

Find en blok og papir. Nu skriver du det ned, som tanker og den indre censor fortæller dig. Gå med nysgerrighed på opdagelse i de gamle historier og skriv dem blot ned uden at dømme. Giv hver historie eller udsagn et nyt ark, som du siden kan folde sammen, som du folder et brev.

Og giv den endelig gas! Prøv at lyt til, hvad tanker og indre censor siger og brug de samme ord. De ord, som har negativt ladet energi og som dræner dig og holder dig skakmat i din komfortzone. Nu har du chancen. Skriv dem ned og fold dit brev/dine breve.

Giv brevene til ilden

Giv brevene til ilden ved Sommersolhverv. Tænd et bål (udenfor! og pas på brandfare i tørre tider). Gør det alene eller sammen med gode venner. Sæt dig lidt ved ilden og mærk varmen, se ind i flammerne og forbind dig med ilden. Mærk dens kraft og styrke.

Ilden symboliserer solen, den renser, forvandler og velsigner. Forestil dig, at den på denne særlige dag eller aften er din medsammensvorne og støtte dig i det, der er din intention. Ilden er en vigtig del af fejringen ved Sommersolhverv.

Når du er klar, giver du brevene til ilden. Du overrækker højtidligt brevene til ildens ånd, et efter et og du ser med egne øjne, hvordan ilden fortærer både papir og ild. Når det første brev er brændt, siger du tak og så brænder du det næste. Tak. Og det næste. Tak.

Indtil der ikke er flere breve. Du har nu givet dem og de gamle historier og negativt ladet energi til ilden, som bogstavelig talt har ædt dine gamle historier og overbevisninger. Alt det, der hæmmede dig og stod i vejen. Nu er du lettet og du er blevet gjort klar til at følge dit hjertes længsel.

Du har sagt farvel til til alle de falske udsagn, løgne og udtrådte fortælliner og du har gjort det ved Sommersolhverv, som er et særligt kraftfuldt og magisk tidspunkt i naturen.

Nu er du fri til at skrive nye historier, som tjener dig og dit hjertes længsel. Du kan følge din skrivelængsels kald og sætte ord på de subtile toner, der lyder fra dit indre. Din livssang. du er fri, du er værdig og du skal ikke længere lige finde modet. Modet har fundet dig.

Spring over bålet

Spring, spring ud og spring over bålet. Spring over bålet og ind i det nye, det du drømmer om og har en intention om. Spring ind i det, der skal være din dagsorden for den kommende tid på rejsen gennem resten af sommeren mod høst og efterår.

Sig det højt, når du springer eller sig det i dig selv og dit hjerte.

Jeg springer ind i glæden
Jeg springer ind i min skrivelængsel og folder den ud. Ord for ord. Jeg skriver.
Jeg siger ja til min sjæl og springer ind i det, der glæder mit hjerte.
Jeg springer ind i roen, tilliden, troen og kærligheden.
Jeg springer ud af min komfortzone og derud, hvor drømme bliver til virkelighed.
Jeg springer ind i godt helbred.

Ovenstående er blot eksempler, du har helt sikkert dine egne formuleringer og intentioner.

Forberedelse

Hvis du vil, kan du med fordel forberede dette arbejde ved at skrive en liste over det, du senere ønsker at springe ind i, når du springer over ilden. Det skrivearbejde er energiarbejde, så brug endelig ord og formuleringer, som har en god og stærk energi for dig og som gør dig glad indeni.

Måske kommer der endda en sang til dig? Rim, remser og særlige vers?

God fornøjelse med skriveafsæt, bål og dine intentioner for den kommende tid.

Glædeligt Sommersolhverv.

Kærlig hilsen
Lene

Book in the woods

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: