eBøger om skrivning

Jeg skriver løbende eBøger til undervisningsbrug og til dig, som gerne vil lære mere om skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Din indre censor

DIN INDRE CENSOR

eBogen “Din Indre Censor” giver dig en kærkommen chance til at lære din indre censor og største kritiker at kende, for hvad den egentlig er.

Den indre censor (eller dommer og kritiker) kan antage mange skikkelser og stemmer, den er snu og vil gøre alt for at holde dig i din komfortzone. Og så får du hverken skrevet fra sjæl og hjerte eller foldet det ud, der gemmer sig til dig bag skrivelængslen. Du forbliver skriveblokeret.

 

GRATIS til dig – Din Indre Censor eBog.
Du bestiller den ved at skrive til mig skrivehuset@gmail.com. 

Lad ikke din indre censor få det sidste ord.


Spirituel Skrivning

Spirituel Skrivning Forside
Ny eBog om Spirituel Skrivning

I min nye eBog giver jeg dig forskellige ideer til, hvordan du kan gribe det an. Men som det er med den slags, er det essentielt, at du finder din egen vej og måde. Gå med det, der føles godt og rigtig for dig og byg din spirituelle skrivepraksis op omkring det, der gør dig godt og som du kan mærke styrker både dig og din praksis.

Uanset hvad, så er det næsten umuligt at skrive fra sjæl og hjerte uden at det på en eller anden måde også bliver et spirituelt eller åndeligt anliggende. At skrive fra sjæl og hjerte, hvordan kan det være andet end et spirituelt anliggende?

Hvordan bestiller du min eBog om Spirituel Skrivning og hvad koster den?

Som deltager på et af mine eSkrivekurser, også kaldet årstidscirklerne, får du en kopi af eBogen som en del af kurset.

Du kan også købe min eBog uden at deltage på et eSkrivekursus

Selvfølgelig er det også muligt at købe min eBog uden at deltage på et eSkrivekursus. Den koster DKK 150,- inkl. moms og du bestiller den ved at klikke på bestillingslinket nederst på siden og udfylde felterne. Betaling sker via MobilePay 29476483 eller bankoverførsel. Du modtager bekræftelse og betalingsinfo ved bestilling.

eBogen “Spirituel Skrivning”
Pris: DKK 150,- inkl. moms
Betales pr. MobilePay 29476483 (eller bankoverførsel)

Bestil SPIRITUEL SKRIVNING eBogen

Læs mere om eBogen Spirituel Skrivning i linket her

Quill pen on an old book in a library

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: