En intuitiv tur ud

Denne skriveøvelse starter med en tur ud. Det er en tur, hvor du går alene. Det er en tur, hvor du går intuitivt. Det betyder kort og godt, at du ikke på forhånd beslutter dig for, hvor du vil gå hen.

Du skal altså ikke på forhånd planlægge, hvor du går hen. Bare begynd at gå og se, hvad der sker undervejs. Hele tiden er du nærværende og opmærksom på, hvad du hører og mærker. Hvad fortæller din intuition dig?  

Forestil dig, at du kan slappe helt af, mens du går. Du vil ikke fare vild eller gå et forkert sted hen, du har tillid til din intuition og den vej, der vil åbne sig for dig, mens du går. Om du går i skoven, ved havet, i byen eller bare ud af landevejen er fuldstændig lige meget. Du går intuitivt og med en intention om at få en fin oplevelse. 

Når du kommer tilbage fra din tur, er din opgave at fortælle om turen. Gør det gerne til en fortælling fuld af detaljer, indtryk og sanseligheder. 

Hvor endte du med at gå hen?
Hvad mødte du undervejs?
Hvordan var det at gå med intuitionen som kompas?

3 nøgleord

Hvis du vil, kan du starte din skrivning med at vælge 3 nøgleord, der siger noget om din tur.

Skriv ordene i din skrivebog.

Lad nu de 3 ord føre dig på vej. Skriv gerne så flydende og intuitivt som muligt, sæt dit stopur på 20-30 minutter og skriv løs.

Del din fortælling

Har du lyst til at dele din tur og fortælling med os andre? Så send den (din tekst) til mig i et Word-dokument. Jeg lægger den ind på min hjemmeside og i næste inspirationsbrev vil der være et link til de ture og fortællinger, som I delte.

Dit skriv må højst bestå af 500 ord.

God tur.

Solvitur ambulando. Det løses ved at gå.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: