Forårscirklen

Forårscirklen
eSkrivekursus for kvinder i pagt med årshjulet (online)
Starter 1. marts 2020

Forårscirklen er et eSkrivekursus til dig forankret i årstid og årshjul.

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen

Skriv dig ind. Fra de første tegn på forår i marts og videre med foråret og lyset helt frem til juni.

Du øver dig på at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse, skrive og navigere fra sjælen og sætte din skrivelængsel fri.

Du finder tilmeldingslink og betalingsdetaljer nederst på siden her

 

Foraarscirklen

Forårscirklen – Ord og fortællinger på den indre rejse gennem foråret

Jeg har selv brugt ord og fortællinger på den indre rejse i mange år, det er bogstaveligt energiarbejde. Og uanset hvad formålet med dine skriverier er, vil jeg hjertens gerne lære dig det.

Måske er du introvert som jeg og har brug for ro og fordybelse i dit liv for at styrke dig selv indefra? Så er Forårscirklen skrivekursus sandsynligvis noget for dig.

Fokus på det indre i forårets energi

I Forårscirklen får du skriveafsæt, øvelser og spørgsmål til refleksion, som kan hjælpe dig med at holde kærligt fokus på det indre, mens du skriver og lader fortællingens kraft støtte dig på din vej fra de første spæde tegn på forår i marts og helt frem til fuld blomstring sidst i maj.

Du skriver intuitivt og øver dig på at lytte. Og jeg er selvfølgelig med som skrivemor og guide i skrivebjergene, du kan til enhver tid konsultere mig og få gode ord med på vejen.

Dit kraftdyr i Forårscirklen

Og så trækker jeg gerne et kraftdyrskort til dig undervejs, som kan være din frænde og/eller inspiration til bogstavelig styrke og energiarbejde. Det bliver et kraftdyr fra den keltiske tradition og med kraftdyret følger inspiration til, hvordan du kan skrive og arbejde med kraftdyret, dets fortællinger og energi.

Er du til ord og skriverier og har du lyst til at forankre dig dybt i forårets energi med fokus på det indre, med rum til ro og fordybelse, så kom med når Forårscirklen starter den 1. marts.

Forårscirklen
Online skrivekursus for kvinder i 3. dele

Forårscirklen består af 3 skrivebreve med inspiration, skriveafsæt og øvelser, som du modtager hver måned. Marts, april og maj.

Skrivebrevene tager afsæt i årshjul og energi og du får samtidig inspiration og spørgsmål til refleksion som støtte på din indre rejse.

Skrivemor og guide i skrivebjergene

Undervejs kan du konsultere mig som skrivemor og guide i skrivebjergene. Det foregår enten i mit skrivefællesskab Story Circle, som er en lukket (hemmelig) gruppe på Facebook og som du tilbydes medlemskab af eller alternativt skrives vi ved på e-mail.

Mit håb er, at du ved vejs ende, når maj bliver til juni, har fået direkte erfaring med ordenes kraft og energi og oplever, at du er blevet en erfaren skriverejsende, som med sin intention i hjertet skriver sig ind, intuitivt og fra sjælen.

Forårscirklen, eSkrivekursus er en hyldest til den indre rejse, det endnu uformgivede forår og det energiarbejde, vi kan gøre via vores ord og skriverier.

Alene, på egen hånd og dog

Du skal være villig til at foretage denne skriverejse alene og gennemføre forløbet på egen hånd. Og dog. For bliver du medlem af Story Circle træder du ind i cirkel af kvinder, som alle er eller har været på samme skriverejse som dig. Her bevidner vi hinandens proces og fortællinger helt uden dom og bedømmelse.

Du støttes og løftes på dit skrivende færd.

Forårscirklen eSkrivekursus er ikke et terapiforløb, selvom det at skrive ofte er både helende og terapeutisk.

Vilde dyr Magi

Spirituel skrivning

Som deltager i Forårscirklen får endvidere en kopi af min eBog om Spirituel Skrivning, som du kan bruge undervejs, hvis det kalder på dig.

Her får du masser af inspiration til, hvordan du også kan forankre dig spirituelt i din skrivning. eBogen har egne øvelser og spørgsmål, som du kan anvende undervejs præcist sådan, som du kan mærke at det skal være.

Emnerne i eBogen er:

 • Rejsedagbogen
 • Ritualer
 • Tarotkort
 • Ord med særlig kraft og energi
 • Årshjulet
 • Intentionens kraft
 • Varselstagning i naturen og fortællinger
 • Rutiner, disciplin og gentagelsens magi

Du tilvælger selv, hvad du har lyst til at prøve kræfter med. Pluk, prøv og gå med det, der kalder på dig.

Og du kan sagtens gennemføre forløbet uden at anvende eBogen, men har du lyst og kan du mærke, at det kalder på dig, så prøv helt bevidst at gøre dit skrivearbejde til et åndeligt anliggende også.

I pagt med årshjulet

I Forårscirklen sætter du ord på din indre rejse fra det tidlige forår og frem til sommer. Du skaber rum til ord og skriverier, du byder fortællingens kraft op til dans og du får på kraftfuld og fordybende måde skrevet dig fra det tidlige forår og frem til sommerens land.

Samtidig skaber du bevidst rum til fordybelse og indre nærvær. Og du gør det via ord, skriverier og ved hjælp af fortællingens kraft.

At skrive i pagt med årshjulet på denne måde forankrer os i nuet, det skabende øjeblik. Du lærer årstiden, månederne og dig selv at kende på en ny måde.

Du lærer at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse, skrive og navigere fra sjælen og sætte din skrivelængsel fri.

eSkrivekurset kan også medvirke til større indre ro og fordybelse. Angst, uro og stress dulmes, når vi møder op, skriver os gennem årstiderne og hengiver os til skriveprocessen.

Det gør godt at skabe rum til fordybelse og det healer at sætte ord på.

Foraarscirklen

Kreativitet, indre kraft og skriveglæde

Forårscirklen vil støtte dig i at genopdage din kreativitet og booste din skriveglæde.

Du vil efterhånden opdage, at du begynder at skrive med en ny styrke og autencitet, der føles helt anderledes og godgørende. Din særlige skrivestemme får lyd og bliver tydeligere og det kan mærkes. Det føles godt i maven. Din tillid til den kreative proces vokser.

Du vil efterhånden opdage, at ordene og skriverejsen skaber dybe tråde til dit liv og sætter en indre forvandlingsproces i gang. Det er ikke længere “bare” ord og skriverier, selvom mange af fortællingerne sagtens kan stå alene og være en glæde at skrive og tage imod.

Det er til dig fra dig. En forårsgave.

Natur, bevægelse og dagslys

At komme ud i naturen og bevæge sig gør underværker for krop og sjæl. Mangel på dagslys påvirker hormonbalancen og dermed også humør og energi.

Derfor tager vi naturen med på råd i Forårscirklen og lytter samtidig til dens fortællinger. Jeg peger på skriveveje, men du vælger selv, hvilke veje du tager.

Som deltager i Forårscirklen

 • 3 smukke skrivebreve med skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og coaching. Varighed 3 måneder (marts, april, maj)
 • Min eBog Spirituel Skrivning. Her får du ideer, skriveafsæt og konkrete værktøjer til at forankre dig spirituelt i din skrivning.
 • Dit kraftdyr i Forårscirklen. Jeg trækker et tarotkort til dig fra den keltiske tradition ledsaget af et skrivebrev med inspiration til, hvordan du kan skrive og arbejde med kortet og dyrets energi.
 • Værdifuld proces-skrivecoaching. Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og du kan konsultere mig undervejs, når du har brug for det.
 • Gratis medlemskab af mit skrivefællesskab Story Circle.

Du kan være med i Forårscirklen uanset, hvor i landet eller udlandet, du bor. Forløbet foregår online og er på dansk, men du skriver naturligvis på dit eget sprog.

Forårscirklen
eSkrivekursus

Start: 1. marts 2020
Varighed: 3 måneder

Pris: DKK 1000,-
som betales via MobilePay 29476483 (eller bankoverførsel) ved tilmelding

Beløbet er inkl. moms

TILMELD MIG FORÅRSCIRKLEN – eSkrivekursus for kvinder

Foraarscirklen

Words themselves can become acts of beauty
that awaken and strengthen our commitment
to living our soul’s desire.

– Oriah Mountain Dreamer –

 

 

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: