Stille skrivedag (Forår)

Oplev Magien i
Fortællingens Kraft
på en Skrivedag for
Sjælen

Stille skrivedag for sjælen (Forår)
Intuitiv skriveworkshop for kvinder med skrivelængsel

Torsdag den 19. april
kl. 10:00-16:30
Skrivehuset v. Ringsted

Der er plads til 6 kvinder omkring bordet i min skrivestue og pladserne gives efter først-til-mølle princippet.

En stille skrivedag

Den intuitive skriveworkshop er en stilledag, forstået på den måde, at vi går så stille som muligt gennem dagen og lader fortællingerne tale deres eget sprog.

Vi lytter og giver rum og plads til, at det vi får med os, kan bundfælde sig. Vi giver plads til mellemrum og stilhed.

På skrivende rejse i forårets spirende energi

Sammen vil vi danne en cirkel omkring vores fælles intention for skrivedagen; at turde være åbne, modtagelige, lyttende, nysgerrige og undrende. Forestil dig, at vi er på pilgrimsfærd og at vi denne dag møder hinanden og slutter cirkel for at tage imod de ord, sætninger og fortællinger, som ønsker at blive skrevet gennem os.

Jeg vil tage jer med på en skrivende rejse, hvor vi udforsker vores skrivelængsel gennem skriveøvelser, afsæt, meditationer og lidt bevægelse i form af en gåtur i de skønne omgivelser og ud i foråret.

Et skud historiemedicin på skrivedag for sjælen

De intuitive skriveworkshops er dage fuld af skrivende nærvær, en magisk skrivecirkel, hvor vi både tager imod fortællinger og læser dem højt for hinanden i cirklen.

Kom, giv dig selv et skud historiemedicin på en stille skrivedag for sjælen. Vi arbejder og leger med fortællingens kraft og lytter til det, der gerne vil skrives gennem os.

Deltagelse kræver ingen forkundskaber, medbring blot din skrivelyst og -længsel.

Pris pr. person
DKK 800,-
som inkluderer kaffe, te, kildevand
Du medbringer selv din frokost og andet, du ønsker at nyde undervejs

Dato og
tidspunkt:
Torsdag den 19. april 2018
kl. 10:00-16:30 (døren åbnes kl. 09:45)
Sted: Skrivehuset v. Ringsted

LÆS MERE OM DE INTUITIVE SKRIVEWORKSHOPS HER

Det er en fordel at have bil, da Skrivehuset ligger ca. 6 km udenfor Ringsted. Har du ikke bil, kan du tage en taxi fra Ringsted Station ELLER prøve at arrangere samkørsel med en af de andre deltagere. 

TILMELDING

Du tilmelder dig på e-mail skrivehuset@gmail.com, hvorefter du modtager herefter en bekræftelse og et kontonummer til indbetaling af deltagergebyret via bankoverførsel eller MobilePay.

Tilmelding er bindende. Skulle du blive forhindret på grund af sygdom eller ekstreme vejrforhold, kan vi efter aftale lade din deltagelse gå videre til en kommende skriveworkshop.

Hvad andre siger?

Her kan du læse om, hvad andre siger om at være i skrivecirkelforløb eller på intuitiv skriveworkshop hos mig i Skrivehuset.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: