Tarotkort / Skrivebrev

Tarotkort som vejledning og skriveafsæt –
bestil en personlig trækning og skrivebrev hos mig

I mit skrivecirkelforløb Fortællersken trækker jeg som en del af kurset et tarotkort fra den keltiske tradition til deltagerne. Kortet fungerer her som kraftdyr og åndelig vejleder på skriverejsen i Fortællersken og er samtidig katalysator for skriveafsæt til fortællinger og den indre proces.

Men du behøver ikke at deltage i Fortællersken for at få trukket tarotkort af mig.

Hvis du skriver på egen hånd eller blot er nysgerrig efter, hvad et dyrekort fra den keltiske tradition kan tilføre din skriveproces, så kan du nu bestille et kort/en trækning hos mig.

For kvinder, som skriver

Tarotkort og skrivebrev er for dig, som allerede skriver ELLER for dig, som ønsker at bruge ord og fortællinger på den indre rejse.

Sådan foregår det:

Du kontakter mig på e-mail skrivehuset@gmail.com med dit spørgsmål og din bøn. Måske fortæller du mig også (ganske kort) lidt om din intention med at skrive og få trukket et dyrekort (kraftdyr) i den forbindelse.

Jeg tuner ind på dig og din skriverejse, dit spørgsmål eller din bøn og laver et skrivebrev til dig (sendt som PDF fil) baseret på kortets budskab og med en invitation til at udforske kortets symbolik og budskab via skrivevejen.

Pris
DKK 300,-
pr. kort/trækning og personligt skrivebrev
Beløbet er inklusive moms

Beløbet betales via MobilePay 29476483

Beløbet betales ved bestilling via MobilePay. Samtidig skriver du til mig på email til skrivehuset@gmail.com (se vejledning herunder) inklusive dit spørgsmål eller din bøn til kortet og din proces/skriverejse.

KLIK HERUNDER FOR VEJLEDNING (PDF)
Tarotkort på skriverejsen_bestil en trækning

Stil kun åbne spørgsmål og vær så tydelig i dit sprog som muligt

Husk at være så klar i dit sprog som mulig og stil ikke spørgsmål, der kan besvares med ja eller nej. Kun ét spørgsmål pr. kort/trækning og skrivebrev.  Jo mere præcis, du er i din formulering, desto mere præcist vil dit budskab og kortets vejledning være.

Så brug gerne lidt tid på at arbejde med ordene og din formulering. Det betaler sig.

Dyrekort fra den keltiske tradition

Jeg trækker et dyrekort til dig fra fra den keltiske tradition.

Bestiller du trækning af tarotkort og et skrivebrev hos mig, får du følgende

  • Et dyrekort (kraftdyr) fra den keltiske tradition
  • Et personligt skrivebrev i PDF fil, som indeholder dit kort, en intuitiv tolkning fra mig OG inspiration til, hvordan du kan arbejde med kortet i din skriveproces og skrive dig ind.

Du får som udgangspunkt svar indenfor 3 arbejdsdage

Du får svar og dit kort med budskab og afsæt indenfor 3 arbejdsdage efter bestilling – men ofte samme eller næste dage selvfølgelig afhængig af, om jeg er online eller ej og om jeg har tid til rådighed. Hvis jeg slet ikke har tid, får du selvfølgelig besked.

Som udgangspunkt er jeg ikke tilgængelig i weekenden og ser først din bestilling/mail mandag formiddag.

Skulle du ramme ind i et tidspunkt, hvor jeg holder ferie eller er forhindret af anden grund, får du besked pr. mail (autosvar) eller SMS.

Læs mere om tarotkort og min baggrund for at arbejde med kortene herunder. Jeg glæder mig til at trække kort for dig og formulere dit helt personlige skrivebrev.

Positiv tolkning  og med en intention om at skænke dig et skrivebrev og et dyrekort, som hjælper dig med at tune ind og skrive fra sjæl og hjerte.

Jeg arbejder intuitivt med kortene, tolker positivt (alting har to sider) og gør det ikke ud i spådomme og profetier.

Min intention med at trække tarotkort og skænke dig et skrivebrev er at tilføje din skriveproces et afsæt, der kan støtte dig i at tune ind og skrive fra sjæl og hjerte.

Kærlig hilsen
Lene 

Tarotkort som vejledning og skriveafsæt i livet og på skriverejsen

Der er næsten ingen grænser for, hvad vi kan anvende som inspiration og skriveafsæt. Se på det, du bruger som afsæt, som en døråbning til alt det, du ikke kan tænke dig til, du er nødt til at skrive dig ind.

Mine tarotkort bringer ofte fortællinger med sig og deres budskaber forvandles til historiemedicin. Det er en essentiel del af min egen spirituelle vej og måde.

Jeg møder op hver eneste morgen og tænder mit skrivelys. Jeg trækker dagens kort, der slår tonen an og skænker mig silketråde og nøgleord.

Nøgleordene skriver jeg indledningsvis i min skrivebog. Her opstår der ofte små fortællinger, når jeg sætter mig med min pen, jeg har åbnet døren til det magiske rum med mine små ritualer og ved at trække kort og tune ind, viser jeg mig villig.

Jeg har arbejdet med tarotkort som vejledning på den indre rejse i mere end 20 år og har også lejlighedsvis trukket og tolket for andre. Jeg bruger dagligt tarotkort på min egen skriverejse.

Til inspiration, læs også gerne:
Din spirituelle skrivevej
Kriger med pen

Fortællingens kraft kan hjælpe os med at tolke kortenes budskab

Ofte får vi en meget præcis tolkning af kort og budskab, når vi skriver os ind. Fortællingens kraft er stor og kan afsløre en masse guldkorn for os, som vi ikke ser ved første blik.

Brug kortet og budskabet præcist, som det giver mening for dig, men prøv helt bevidst at lade det blive en del af din skrivning på den ene eller anden måde. Sammen med dit kort og skrivebrev får du naturligvis inspiration og vejledning til det.

Har du spørgsmål, inden du bestiller dit personlige tarotkort og skrivebrev, kan du kontakte mig på e-mail til skrivehuset@gmail.com.

 

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: