Vogterne

“Det er underlige tider” siger Haren som kommer mig i møde i sprækken mellem nat og dag. Vi er tidligt oppe.

”Kunne du heller ikke sove?” spørger jeg ham og glæder mig over ikke at være alene. Hyrdetimen kan være et ensomt sted. Vi nærmer os fuldmåne og jeg mærker noget hive i mig sidst på natten. Han svarer ikke, men gør tegn til, at jeg skal følge med ham.

Vi skår ind over marken, jorden er knoldet og hård og besværlig at gå på, men det generer ikke ham. Han stopper først, da vi når til skellet, hvor tre træer danner en halvcirkel.

”Jeg er din guide i dag og jeg har bragt dig frem til Vogterne. Præcis som det stod i dagens tekst.”

”Vogterne?” udbryder jeg og betragter de skønne træer, som stadig er i vinterdragt. Men snart vil noget ske. Bag dem glider solen op som et tæppe. Lyset vælter frem mellem deres grene.

”Vogterne ja. De har ventet på dig og som du måske kan fornemme, er deres fælles kraft af en særlig slags. De kan hjælpe dig med at styrke dit helbred og dit immunforsvar. Hvert træ er medlem af en hellig orden af træer. Sammen kan de noget særligt.

”Vi er Hyld, Havtorn og Birk” siger træerne og præsenterer sig, et efter et.

”Kom nærmere og sæt dig ved træet i midten. Det er Birk.

Birk fortæller mig roligt om styrken i små skridt af nye begyndelser.

”Fra tomrummet går vejen gennem mange slags landskaber. Du vil opleve store følelser. Føl dem. Du vil møde frænder og hjælpere, som står til rådighed. Bed dem om hjælp. Det store billede består af mindre brikker, du kan samle som i et puslespil. Tag ikke alt for gode varer, men lyt til dit hjerte og brug din intuition. Du vil vide, hvad der er rigtigt for dig.”

”Det kræver dit nærvær. Din ærlighed og selvkærlighed. Men mest af alt kræver det tålmodighed. Vi er Vogterne og vi kan assistere dig med at finjustere din sjælekurs. Du kan bruge os som et orakel. Kom til os og sæt dig stille i halvcirklen.”

”Kom ved fuldmåne, hvor du inviteres til at slippe endnu mere af det, der har sat sig fast og blokerer. Kom ved nymåne, hvor du formulerer din intention og finjusterer den indre kurs. Kom, når du har brug for det.”

Haren har stået og ventet udenfor cirklen. Han bader nu i sollys. Fra min plads i halvcirklen kan jeg se huset, hvor jeg bor. På den anden side af marken. Vil jeg også kunne se Vogterne fra vinduet i min skrivestue?”

”Det skal du ikke regne med” svarer Hyld, der er både seerske og tankelæserne. Hun er træernes kloge kone. ”Du må have tillid til, at vi findes og komme herud, når du har brug for det. Det er ikke alle, som kan se os og som finder os. Så lad os være din velbevarede hemmelighed. Det, du holder tæt til hjertet, har stor kraft.”

Audiensen er forbi. Haren gør tegn til mig, jeg rejser mig tungt og børster muld og visne blade af bukserne. Turen går tilbage af samme vej, som vi kom. Over den knoldede mark og tilbage til havehegnet. Her skilles vores veje og Haren forsvinder. Jeg vender mig om og stirrer ud over marken i retning af det sted, hvor træerne står. Hyld, Havtorn og Birk. Vogterne. Jeg kan ikke se dem. De er væk.

Magiske morgensider, 25. marts 2021
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Sommersjæl – et inderligt skriveforløb

Flere har spurgt om jeg dog ikke gerne vil lave et eSkrivekursus for kvinder, som tager afsæt i sommerens energi. Et inderligt skrivekursus for dig, som har hang til fordybelse og brug for at skabe balance mellem det indre og det ydre i den lyse del af året. Til dig, som danser i et mellemrum mellem det, der var og det, der skal komme. Til dig, som er between stories.

Det vil jeg gerne. Sommersjæl er en realitet og forløbet starter den 1. maj. Der er åben for tilmeldinger og du kan læse mere om skriveforløbet herunder.

Jeg har valgt at lade Sommersjæl være et eSkrivekursus, hvilket betyder, at der ikke er en ydre cirkel. Du skriverejser alene, men kan som altid konsultere mig og få lidt gode ord med på rejsen. Det kan være noget om din proces, det kan være et spirituelt anliggende. Jeg er intuitiv skrivecoach og rejseguide i skrivebjergene.

Skriv og bed om hjælp, hvis du har brug for det. Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig på skrivevej.

Sommertidsrabat ved tilmelding senest den 28. marts

Du finder et link til Sommersjæl herunder og til dig, som tilmelder sig senest på søndag den 28. marts, vil der være en sommertidsrabat på DKK 150. Rabatten udløses automatisk, så længe din tilmelding er mig i hænde inden midnat den 28.3.

Sommersjæl

Et inderligt eSkrivekursus for kvinder
Starter 1. maj 2021

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen sætter du ord på din sommer.
Du arbejder med fortællinger som guide på den indre rejse.
Du skaber et kærligt indre rum og oplever balance på det indre og ydre plan.
Du sætter ord på indre landskaber og oplever glæden ved at have et rigt indre liv.

Sommerens energiarbejde

Sommerens energiarbejde er ofte undervurderet, fordi vi sjældent giver os tid eller skaber stille rum, hvor vi kan lytte og give udtryk for vores indre liv. Men gør vi det, bliver vi beriget.

Når vi bærer alle årstider i vores skød, følger vores egen rytme og cyklus, kan vi nyde den lethed, som sommerens også bringer. Vi er stadig forankret i det indre. Vi er i balance.

Sommersjæl er et inderligt skriveforløb for kvinder.
Sommersjæl tager dig med ud i naturen.
Sommersjæl tager dig med på skrivevandring i indre landskaber.
Sommersjæl skænker dig skriveafsæt og øvelser, som inspirerer dig til at skrive din sommer og tegne et landkort for din sjæl.

I Sommersjæl skriver du på egen hånd

Du skaber et helligt indre rum for ord og fortællinger.
Da Sommersjæl er et eSkrivekursus, vil der ikke være en ydre cirkel.
Du helliger dig det indre og skriverejser på egen hånd.

Du får skriveafsæt og øvelser, som forankrer dig i sommerens energi og giver dig mulighed for at skrive fra sjæl og hjerte.

Du lærer sommeren at kende på en helt ny måde.

Du får mulighed for at skabe og vedligeholde gode ritualer i din skriveproces, som kan skænke dig den disciplin, du har brug for og som hjælper dig med at holde fokus og være forankret i Kilden.

En plantefrænde

Jeg trækker et plantekort til dig fra den keltiske tradition og du får mulighed for at arbejde med en særlig plantefrænde gennem sommeren.

En hyldest til sommerens sjælearbejde

Da Sommersjæl er forankret i årshjulet, vil flere afsæt og øvelser have direkte relation til kraftfulde tidspunkter på årshjulet. Således vil du blive inviteret til at fejre Sommersolhverv på din helt måde og ved hjælp af ord og fortællinger. Og når vi når frem til august måned, den sidste i Sommersjæl, begynder du på dit eget høstarbejde og fejrer Lammas.

Sommersjæl er en hyldest til sommeren, lyset og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord.

Det er et eSkrivekursus for kvinder, som har brug for fordybelse og inderlig forankring.

Som deltager i Sommersjæl får du

  • 4 inspirerende skrivebreve for hver måned: maj, juni, juli, august
  • Dit plantekort fra den keltiske tradition. Jeg trækker kort til dig og du får ideer til, hvordan du kan skrive og arbejde med planten som frænde.
  • Du lærer sommeren og dig selv at kende på en helt ny måde
  • Du finder ro og indre retning i en urolig tid
  • Du mærker din sommerkraft
  • Du høster og du gør dig klar til efterår, når forløbet lakker mod enden
  • Du oplever glæden ved at skrive og magien i fortællingens kraft
  • Du starter eller genstarter din skriveproces fra et nyt sted og skaber grobund for nye fortællinger

Pris for 4 måneder skriverejse gennem sommeren

Pris DKK 1200,-

Beløbet er inklusive moms

Sommertidsrabat ved tilmelding senest den 28. marts

Til dig, som tilmelder sig senest på søndag den 28. marts, vil der være en sommertidsrabat på DKK 150. Rabatten udløses automatisk, så længe din tilmelding er mig i hænde inden midnat den 28.3.

Tilmeld dig ved at klikke på billedet herunder

Tilmelding

Når du har tilmeldt dig via link/billedet ovenfor, sender jeg dig bekræftelse og betalingsinfo.

Din plads er først endeligt booket, når betaling er modtaget.
Betaling kan ske via bankoverførsel eller MobilePay 29476483.

Sommersjæl er ikke et terapiforløb, selvom det at skrive ofte er både helende og terapeutisk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: